Ε, πες μας και 1-2 κουβέντες ρε Πέτρο, εσύ που τα 'βαλες χέρι... (αν έχεις διάθεση...)
Κατ αρχάς να πω πως το padi είναι αρκετά καλύτερο απ όσο μου φαίνονταν από τις φωτογραφίες αρχικά.
Με την έννοια ότι ενώ μου έδειχνε αρχικά λίγο πιο "παρδαλό" απ ότι θα πρεπε,μ αυτά τα κόκκινα markers και το padi logo κλπ,
εν τούτοις στην live εικόνα δείχνει πιο μαζεμένο.
Το "παιχνιδιάρικο" χρώμα του dial είναι που κάνει τη διαφορά....είτε σου αρέσει,είτε όχι.
Εγώ επειδή είμαι εκ φύσεως πιο συντηρητικός με τα ρολόγια,προτιμώ την απλότητα που μου δίνει το dial του 009.Μονοχρωμία,και τέλος.
Η αίσθηση του bezel πολύ σαφής αλλά και αρκετά σφιχτή στο padi ,μου κανε εντύπωση το πόσο πολύ...
Από κει και πέρα όλα παίζονται στην κάσα.
Είναι πιο ευκολοχώνευτη η κλασική κάσα του skx με pepsi στεφάνη κατ εμέ,παρά μια χελώνα με την ίδια στεφάνη,αφού το μάτι μου με τα χρόνια έχει συνηθίσει οι χελώνες να ναι μαύρες.
Δεν είμαι βέβαιος ότι η χελωνάτη κάσα-και μάλιστα στο μέγεθος της τελευταίας γενιάς- ταιριάζει σε οποιουδήποτε μεγέθους καρπό,πράγμα που είμαι σχεδόν βέβαιος ότι καταφέρνει η skx κάσα.Οπτικά τουλάχιστον.
Πολύ καλή εντύπωση μου άφησε και το μαμίσιο μπρασελέ στο padi έχω να πω,σε σχέση με του skx που ναι μεν είναι ότι πιο άνετο το jubilee,αλλά είναι κουδουνίστρα μπροστά στο άλλο που βγάζει μια στοιβαρότητα.
Θεωρώ το 009 ότι καλύτερο για every day watch έτσι κι αλλιώς.
Έχω ξαναπει ότι χελώνα θα έπαιρνα μόνο ολόμαυρη,αλλά αυτό είναι θέμα γούστου.
Για τη μηχανή,τι να πούμε είναι γνωστά...
Η διαφορά τιμής μεταξύ των δύο εν τέλει είναι
Χ3,και προσπαθώ να βρω τρόπο να το δικαιολογήσω,αλλά δεν τα καταφέρνω...