Ότι γουστάρει ο καθένας...!
Και την ώρα μπορείς να την βλέπεις με έναν q&q των 10 ευρώ...

Ετσι είναι ! Οι επιλογές εκάστου, τον χαρακτηρίζουν κιόλας.

Και δεν καταφέρομαι κατα του φίλου μου του Τόλη.

Γενικά λέω.
Σε γραφείο πχ και σε μια θέση ευθύνης, δεν μπορείς να φοράς ακριβό ρολόι και κοστούμι, να σου φέρνουν για υπογραφές, το οτιδήποτε, από εντολές - προγράμματα, και από τραπεζικά μέχρι προσλήψεις και ισολογισμούς, και να βγάζεις το Bic Crystal ! Πάει ? Δεν πάει !
Χρειάζεσαι και ένα "εργαλείο γραφής", ανάλογου διαμετρήματος. Φυσικά, κάποια έχουν ξεπεράσει την λογική, και χρεώνουν πολλά, αλλά βρίσκεις και με λόγικές τιμές αν θέλεις ένα "εργαλείο".
Και στις καλές εποχές, ήταν ένα επιχειρηματικό δώρο στις γιορτές / νέο έτος, που ήταν πολύ διαδεδομένο. Μερικά με την φίρμα του συνεργάτη, έτσι για να τον ........θυμάσαι

Και μην ξεχνάμε ότι η βασική ποιότητα πρέπει να είναι στο σύστημα διαχείρισης της "μελάνης", δηλαδή αποθήκη - ροή - tip ( είτε μπίλια είτε φτερό ). Τα υπόλοιπα, τα περιμετρικά, είναι για την μόστρα, και απλώς ανεβάζουν την τιμή. Ασήμι - χρυσός - σκαλίσματα.
Θυμάμαι που κάποιες "πριμαντόνες" της TV, πριν μερικά χρόνια, διαγωνίζονταν στο ποιά θα έχει τον πιο φαντακτερό "στυλό", με διαμάντια και πετράδια, και μας τον κουνούσαν επιδεικτικά αναλύοντας ή συζητώντας με καλεσμένους. Μιά είναι τώρα και βουλευτής.
Με την κρίση, αυτά .......ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ, και βγαίνανε όλοι με ένα στυλό των 30 λεπτών.
