Να σου πω δεν έχω δει ταινία από το ipod αν και είχα περάσει μερικές να βρίσκονται. Τα παιχνιδάκια που είχε πάντως τα είχα τιμήσει δεόντως. Είναι λίγο ξεπερασμένη η χρήση των οθονών αυτών στα mp3 νομίζω πλέον. Όλοι με τα Smartphones είμαστε. Απο κει και πέρα γούστα...
Τώρα τα walkman δεν τα έχω δει αναλυτικά τι προσφέρει το καθένα. Μπορείς να πας σε Public, πλαίσιο κλπ, που έχουν πολλά live να τα χαζέψεις, να ρωτήσεις και τα ξεφτέρια εκεί να δεις τι πουλιά δεν πιάνουν στον αέρα

και να ξανάρθεις να συζητήσουμε τίποτα.
Αυτά που πρότεινα παίζουν και τα φλακ, αν δε σε ενδιαφέρει, με 150€ νομίζω μπορείς να κάνεις καλή αγορά σε sony. Σχεδόν όλα παίζουν ράδιο και έχουν επεκτάσιμη μνήμη.
Επίσης μην την πατήσεις με τα turbo-X ή άλλα No-Name. Μακριά. Μπορεί αρχικά να μοιάζουν DEALS, αλλά σε βάθος χρόνου, και πολύ σύντομου μάλιστα, αποδεικύονται φούσκες. Το βασικό είναι να πάρεις κάτι που θα το χαίρεσαι και δε θα σκέφτεσαι ότι πέταξες τα λεφτά σου. Εγώ τότε το είχα πάρει 259€ το ipod. Είχα δεχτεί ότι θα υποχωρήσω στο θέμα ραδιόφωνο και πέρα απ'αυτό νομίζω πώς άξιζε κάθε σεντ.
Στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο περπάτημα, το ποδήλατο πάντα στην τσέπη δεν πάω πουθενά χωρίς να το έχω μαζί.
Πώς να αποφασίσεις:
1) Ράδιο (must για σένα)
2) Επεκτάσιμη μνήμη (must γενικώς)
3) Λεφτά που θα διαθέσεις
αφού καταλήξεις σε 5-10
τσεκάρεις αυτονομία
και τέλος design
Απ'τα δύο τελευταία διαλέγεις τι υποχώρηση θα κάνεις και πας για αγορά