Αποστολέας Θέμα: Λίγη βοήθεια παρακαλω για αγορά Cartier που κανεις δεν συμφωνεί,εκτός του Πέτρου  (Αναγνώστηκε 13903 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Help

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Και συνεχίζω. Η πλειοψηφία των ανδρών ψηφίζει Ω ενω όλες μου οι φίλες λένε το Cartier.
Δεν ειναι τυχαιο.. Οπως ειπε κι ένας φίλος πριν γυναικείο ρολοι θα του παρεις;;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Και συνεχίζω. Η πλειοψηφία των ανδρών ψηφίζει Ω ενω όλες μου οι φίλες λένε το Cartier.
χιουμορ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
Οχι καρτιε ,γυναικείο θα του παρεις του ανθρωπου?
Στα λεφτα που διαθετεις πηγαινε και δες τα Ω και διαλεξε οποιο σ'αρεσει περισσότερο.

O άνθρωπος μου!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ

Πάρε του γυναικείο, ......για να το φοράς εσύ  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
Υπερβάλετε ... Το συγκεκριμένο ρολόι θέλει φροντίδα και συναίσθημα .... Σχεδόν ζωντανός οργανισμός ... Το φροντίζεις και σε φροντίζει ... Το προσέχεις σε προσέχει ....!!!!

Και ειναι το ιδανικό για την περίσταση ... Ιδιαίτερο ρολόι για να θυμίζει μελόντικα μια ιδιαίτερη στιγμή του ζεύγους ...!!!

Κάθε πρωι που θα ξυπνάει θα το κοιτάει θα του χαμογελάει .... Θα το   χαϊδεύει και θα ρίχνει και δυο κουρδίσματα στην κορώνα του ...!!! 8)

Μα λέω.... που είναι αυτή η ψυχή 2 μέρες τώρα;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
Υπερβάλετε ... Το συγκεκριμένο ρολόι θέλει φροντίδα και συναίσθημα .... Σχεδόν ζωντανός οργανισμός ... Το φροντίζεις και σε φροντίζει ... Το προσέχεις σε προσέχει ....!!!!

Και ειναι το ιδανικό για την περίσταση ... Ιδιαίτερο ρολόι για να θυμίζει μελόντικα μια ιδιαίτερη στιγμή του ζεύγους ...!!!

Κάθε πρωι που θα ξυπνάει θα το κοιτάει θα του χαμογελάει .... Θα το   χαϊδεύει και θα ρίχνει και δυο κουρδίσματα στην κορώνα του ...!!! 8)

Μα λέω.... που είναι αυτή η ψυχή 2 μέρες τώρα;

....
Είπα να ισιώσω το κορμί μου σε καμία ξαπλώστρα .... Αλλα μερικοί εδώ μεσα μ αυτά που γράφουν δεν με αφήνουν ....!!!! :D :D :D :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Help

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Καλημέρα σε όλους! Πήγα σημερα το πρωί πριν το γραφείο και είδα το Ω speedmaster moon watch. Είναι πανέμορφο και καθόλου δεν με πείραξε η ζελατίνη.
Έχει μαζί ένα λουράκι υφασμάτινο κι αν θέλουμε παίρνουμε και το δερμάτινο.
Εμένα εξακολουθεί να μου αρέσει περισσότερο το cartier αλλά μόλις το είδα κατάλαβα πως αυτό είναι το κατάλληλο ρολόι για εκείνον.
Είναι δυνατό, όμορφο και ξεχωριστό. Οπότε αποφάσισα να το πάρω.
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που ασχοληθήκατε και για τις συμβουλές σας. Με βοηθήσατε πάρα πολύ και πιστεύω πως θα κάνω την κατάλληλη επιλογή. Τώρα θα αρχίσω το ψάξιμο στην τιμή...
καλή συνέχεια σε όλους!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος misterK

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Το καρτιερ σε εναν αντρα που δεν εχει καμια σχεση με τα ρολογια, ακουγεται σαν κοσμημα συνυφασμενο με γυναικες και δυσκολα θα το βαζει καθημερινα. (προσωπικη αποψη)

Τωρα ως κινηση για δωρο ενα ρολοι ειναι οτι καλυτερο, αλλα σε δωρα τετοιας αξιας οταν δεν ειμαστε billionaires να τα κανουμε σα να παιρνουμε τσιχλες δεν ψαχνουμε σε ενα φορουμ με γνωμες 50 ασχετων νοματαιων. Παιρνουμε τον αγαπητικο και του κανουμε την εκπληξη στην βολτουλα στα μαγαζια "χαζευοντας" ρολογια.

Οποτε το σωστο δεν ειναι να ψαξεις το ρολοι ακριβως, ακουγοντας το μακρυ και το κοντο του καθενος μας, αλλα να συμβουλευτεις τι θα ειναι καλυτερο για τις αναγκες του να εχεις μια σφαιρικη αποψη και να συγκρινεις με οτι θα σου λενε και στο καταστημα. Αυτο θα το βρεις απαντωντας πιο προσεχτικα στις ερωτησεις του Giorgos_I στη 2-3 σελιδα.

Να κλεισω λεγοντας πως ο κλιντον και ο μπους ειχαν Τimex των 50 για καθημερινα και ο ομπαμα ενα των 230 δωρο των σικρετ σερβισιζζζζ :Ρ Αμα δεν τα προσεχει σκεψου κατι πιο οικονομικο ; )
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 03, 2016, 10:43:23 πμ από misterK »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Η υπερανάλυση κοστίζει.

Αποσυνδεδεμένος Help

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Αναφέρθηκε και πριν η ιδέα να πάμε μαζί να επιλέξει, αλλά επιμένω πως θέλω να διαλέξω εγώ κάτι.
κι αν χρειαστεί, ας το αλλάξει μετά. Στην τελική, δεν σημαίνει πως έχει δικαίωμα μόνο σε ένα ρολόι  :)
έχεις δίκιο, δεν παίρνω τσίχλες, αλλά ο λόγος που ρώτησα την γνώμη σας είναι διότι εκτίμησα ότι ως ειδικοί θα με κατευθύνετε. κι όντως με βοηθήσατε.
Μιλώντας και με φίλους που έχουν σχέση με το άθλημα, σας επιβεβαίωσαν όλοι στην πρότασή σας.
Μόνο οι φίλες μου όπως είπα επέλεξαν το cartier  :)
Νομίζω επίσης πως κάλυψα επαρκώς τις ερωτήσεις για το στυλ του ρολογιού που ψάχνω όπως επίσης και για τον τρόπο ζωής του...
(λίγο με το αδιάβροχο σας τα χάλασα αλλά  νομίζω συννεοηθήκαμε τελικά!)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Αναφέρθηκε και πριν η ιδέα να πάμε μαζί να επιλέξει, αλλά επιμένω πως θέλω να διαλέξω εγώ κάτι.
κι αν χρειαστεί, ας το αλλάξει μετά. Στην τελική, δεν σημαίνει πως έχει δικαίωμα μόνο σε ένα ρολόι  :)
έχεις δίκιο, δεν παίρνω τσίχλες, αλλά ο λόγος που ρώτησα την γνώμη σας είναι διότι εκτίμησα ότι ως ειδικοί θα με κατευθύνετε. κι όντως με βοηθήσατε.
Μιλώντας και με φίλους που έχουν σχέση με το άθλημα, σας επιβεβαίωσαν όλοι στην πρότασή σας.
Μόνο οι φίλες μου όπως είπα επέλεξαν το cartier  :)
Νομίζω επίσης πως κάλυψα επαρκώς τις ερωτήσεις για το στυλ του ρολογιού που ψάχνω όπως επίσης και για τον τρόπο ζωής του...
(λίγο με το αδιάβροχο σας τα χάλασα αλλά  νομίζω συννεοηθήκαμε τελικά!)

Μην ακούς τους άλλους. Κάνε ότι λέει η "καρδιά" σου.

Εδώ πήρες απόψεις-και είναι όλες σεβαστές.

Function forms shape - Φαίνεσαι μορφωμένη, το καταλαβαίνεις.

"Η καμήλα είναι άλογο που το σχεδίασε επιτροπή" - και αυτό το καταλαβαίνεις. Ο καθένας πρόσθεσε ότι έκρινε απαραίτητο.

Γνώμες πολλές, ακούς, κρίνεις, επιλέγεις.

Εδώ άκουσες απόψεις - δεν σου εδόθησαν "εντολές".

Τις ζύγισες, και...................έκανες μια επιλογή.

Το ότι κάποιοι διάσημοι είχαν κάποια "ευτελή", έχει απάντηση ότι άλλοι διάσημοι είχαν "πανάκριβα". Δεν είναι αυτό κριτήριο.

Ο πάσα ένας, έχει τις απόψεις του, και γι αυτόν τον λόγο υπάρχουν και τόσα διαφορετικά προϊόντα.

Ακολούθησε τον Χένρυ Φορντ (Henry Ford, 30 Ιουλίου 1863 - 7 Απριλίου 1947)

"Όταν πρόκειται για μια καινούργια ιδέα, δεν ρωτώ ποτέ τους ειδικούς. Θα μου έδιναν έξι διαφορετικούς λογους για να με μεταπείσουν". ???

"Μπορούν να διαλέξουν ό,τι χρώμα θέλουν, αρκεί να είναι μαύρο".
(σχετικά με το πρώτο μοντέλο αυτοκινήτου που παρήγαγε, το Ford model T (1908), που έβγαινε μόνο σε μαύρο)  :D

ΥΓ. Περιμένουμε φωτο από την επιλογή σου.  :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Help

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ

Μην ακούς τους άλλους. Κάνε ότι λέει η "καρδιά" σου.

Εδώ πήρες απόψεις-και είναι όλες σεβαστές.

Function forms shape - Φαίνεσαι μορφωμένη, το καταλαβαίνεις.

"Η καμήλα είναι άλογο που το σχεδίασε επιτροπή" - και αυτό το καταλαβαίνεις. Ο καθένας πρόσθεσε ότι έκρινε απαραίτητο.

Γνώμες πολλές, ακούς, κρίνεις, επιλέγεις.

Εδώ άκουσες απόψεις - δεν σου εδόθησαν "εντολές".

Τις ζύγισες, και...................έκανες μια επιλογή.

Το ότι κάποιοι διάσημοι είχαν κάποια "ευτελή", έχει απάντηση ότι άλλοι διάσημοι είχαν "πανάκριβα". Δεν είναι αυτό κριτήριο.

Ο πάσα ένας, έχει τις απόψεις του, και γι αυτόν τον λόγο υπάρχουν και τόσα διαφορετικά προϊόντα.

Ακολούθησε τον Χένρυ Φορντ (Henry Ford, 30 Ιουλίου 1863 - 7 Απριλίου 1947)

"Όταν πρόκειται για μια καινούργια ιδέα, δεν ρωτώ ποτέ τους ειδικούς. Θα μου έδιναν έξι διαφορετικούς λογους για να με μεταπείσουν". ???

"Μπορούν να διαλέξουν ό,τι χρώμα θέλουν, αρκεί να είναι μαύρο".
(σχετικά με το πρώτο μοντέλο αυτοκινήτου που παρήγαγε, το Ford model T (1908), που έβγαινε μόνο σε μαύρο)  :D

ΥΓ. Περιμένουμε φωτο από την επιλογή σου.  :)
[/quote]

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου! Υπόσχομαι να επιστρέψω με νέα... έχεις δίκιο για το θέμα των απόψεων και των επιλογών. Με  βοηθήσατε όμως να τις διευρύνω :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kostasd87

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Έτσι για να σε βάλω στο κλίμα με τα λουράκια:

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
Τι να έγινε εδώ τελικά ?

Φυσικά, όλοι είναι διακοπές, οπότε..............................περιμένουμε  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Help

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Επανέρχομαι με νεότερα! Αναγκάστηκα να ομολογήσω την πλεκτάνη στον σύζυγο (για την ακρίβεια του άνοιξα απλά στο κινητό του το thread εδώ!) γιατί βρήκα το ρολόι σε πολύ καλή τιμή αλλά δεν θα είχε δικαίωμα αλλαγής γιατί θα είναι παραγγελία... οπότε δεν γινόταν να το ρισκάρω! χάρηκε πολύ κι ενώ ψάχνουμε και άλλες επιλογές του αρέσει πολύ το Ω. θα πάμε αύριο και μαζί να το δούμε... μόνος προβληματισμός η ζελατίνα αλλά διαβάζοντας κι άλλο επί του θέματος νομίζω δεν είναι απαγορευτικό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
Το πλαστικο κρυσταλλο ειναι για μενα ενα θεματακι..Αν ηταν για συλλεκτικους λογους που θα το ειχα να το θαυμαζω και αραια κ που να το φορω σε μια εξοδο να πω οκ αλλα για καθημερινο που ο κινδυνος απροσμενων/αδεξιων επαφων με αλλες επιφανειες ειναι μεγαλος θα το σκεφτομουν διπλά για το ζαπφειρι του.. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions