Αποστολέας Θέμα: Λίγη βοήθεια παρακαλω για αγορά Cartier που κανεις δεν συμφωνεί,εκτός του Πέτρου  (Αναγνώστηκε 13933 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Δεν εχω ιδεα και ειναι ο βασικός λογος που θελω καινούριο απο μεγάλο κατάστημα ώστε να μπορει να το αλλάξει..ξερω πως θα προτιμάει κατι πιο casual αλλα μεχρι εκει.
Κι ουτε απο τους φίλους του βγάζω ακρη.. Δεν εχει δηλώσει ποτε επιθυμία πέρα απο το καποια στιγμη θα παρω ενα καλο ρολοι..

Κοίτα βασιζόμενος στα παραπάνω που περιγράφεις θα σου έλεγα πως οι περισσότεροι άντρες -που όμως δεν ασχολούνται εξειδικευμένα με τα ρολόγια, όπως συμβαίνει εδώ- δυο εταιρείες γνωρίζουν στα σίγουρα. Τα Rolex και τα Omega.

Τα Rolex μάλλον θα τα αποκλείσουμε λόγω τιμής. Τα Omega είναι καλά (πολύ καλά) και ίσως βρεις κάτι στα λεφτά που θέλεις.
Όπως καταλαβαίνεις επιμένω στα Omega. Λυπάμαι που δε μπορώ να βοηθήσω περισσότερο.

Με βοηθάς και σε ευχαριστω. Η αληθέια ειναι πως το κατάστημα που πηγα σημερα δεν ειχε omega. Θα δοκιμάσω κι αλλου. Απλα με είχαν αποθαρρύνει οι τιμες που έβλεπα online στα μοντέλα με λουράκι (5+)

Το ρολόι που σου πρότεινα με άλλο λουράκι, πως σου φαίνεται τώρα:

http://www.belibasakis.gr/watches/omega-watches/2920.8091&filter=ATTRIBU=%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC=12=%CE%A4%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82+%CE%A1%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%8D

Τον παίρνεις τηλέφωνο, του προτείνεις να σου "κόψει" 15% για πληρωμή με κατάθεση μετρητοίς, στο στρογγυλεύει στα 2600€ και τελείωσες!

Νομίζω πως μπορεί να επιτευχθει!

Ναι σίγουρα μπορεί, αλλά αν διαβάσεις,

α. πήγε στα 3500
β. εχει καταδυτικό
γ. θέλει να το περάσει μετά στο παιδί
δ. να είναι cassual / dress
ε. αγοράζει ιστορία
στ. από την Ω δεν αξίζει κανένα άλλο cassual / dress. Ειναι χρονόμετρα με παλαβά χρώματα, ο ανθρωπος είναι 40 και ΣΟΒΑΡΟΣ.
ε. δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσει αρνητικό σχόλιο από γνώστη παγκοσμίως, και για τα επόμενα 2000 χρόνια, ( που θα έρθει και η ανάπτυξη  :D)

Αρα, ο στόχος ειναι στο σταυρόνημα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Legend
    • Προφίλ
Σας ευχαριστώ όλους πολύ.
Άρα για να είμαστε σίγουροι μιλάμε γι αυτό http://www.inglessis.gr/product/108/omega_seamaster_300m_chronometer_21230412001003 σωστά;
και μετά μπορούμε  να αλλάξουμε λουράκι;

ΟΧΙ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
Άρα για να είμαστε σίγουροι μιλάμε γι αυτό http://www.inglessis.gr/product/108/omega_seamaster_300m_chronometer_21230412001003 σωστά;

ΟΧΙ

Αυτό πρότεινε ο Πέτρος.

http://www.inglessis.gr/product/2598/omega_speedmaster_moonwatch_professional_42mm_31130423001005

( ελπίζω να ανοίγει σωστά  :D )

Και το αγοράζεις υποτίθεται ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΑΣΕΛΕ, οποτε μειώνεται η τιμή ?

Το άλλο, είναι ΣΠΟΡ, ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ, δεν είναι αυτό που ζητάς.

Εκτός και σας αρέσει πολύ !

Τι είναι το καταδυτικό που έχετε ?
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 02, 2016, 13:36:11 μμ από Giorgos_I »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
Δεν εχω ιδεα και ειναι ο βασικός λογος που θελω καινούριο απο μεγάλο κατάστημα ώστε να μπορει να το αλλάξει..ξερω πως θα προτιμάει κατι πιο casual αλλα μεχρι εκει.
Κι ουτε απο τους φίλους του βγάζω ακρη.. Δεν εχει δηλώσει ποτε επιθυμία πέρα απο το καποια στιγμη θα παρω ενα καλο ρολοι..

Κοίτα βασιζόμενος στα παραπάνω που περιγράφεις θα σου έλεγα πως οι περισσότεροι άντρες -που όμως δεν ασχολούνται εξειδικευμένα με τα ρολόγια, όπως συμβαίνει εδώ- δυο εταιρείες γνωρίζουν στα σίγουρα. Τα Rolex και τα Omega.

Τα Rolex μάλλον θα τα αποκλείσουμε λόγω τιμής. Τα Omega είναι καλά (πολύ καλά) και ίσως βρεις κάτι στα λεφτά που θέλεις.
Όπως καταλαβαίνεις επιμένω στα Omega. Λυπάμαι που δε μπορώ να βοηθήσω περισσότερο.

Με βοηθάς και σε ευχαριστω. Η αληθέια ειναι πως το κατάστημα που πηγα σημερα δεν ειχε omega. Θα δοκιμάσω κι αλλου. Απλα με είχαν αποθαρρύνει οι τιμες που έβλεπα online στα μοντέλα με λουράκι (5+)

Το ρολόι που σου πρότεινα με άλλο λουράκι, πως σου φαίνεται τώρα:

http://www.belibasakis.gr/watches/omega-watches/2920.8091&filter=ATTRIBU=%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC=12=%CE%A4%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82+%CE%A1%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%8D

Τον παίρνεις τηλέφωνο, του προτείνεις να σου "κόψει" 15% για πληρωμή με κατάθεση μετρητοίς, στο στρογγυλεύει στα 2600€ και τελείωσες!

Νομίζω πως μπορεί να επιτευχθει!

Ναι σίγουρα μπορεί, αλλά αν διαβάσεις,

α. πήγε στα 3500
β. εχει καταδυτικό
γ. θέλει να το περάσει μετά στο παιδί
δ. να είναι cassual / dress
ε. αγοράζει ιστορία
στ. από την Ω δεν αξίζει κανένα άλλο cassual / dress. Ειναι χρονόμετρα με παλαβά χρώματα, ο ανθρωπος είναι 40 και ΣΟΒΑΡΟΣ.
ε. δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσει αρνητικό σχόλιο από γνώστη παγκοσμίως, και για τα επόμενα 2000 χρόνια, ( που θα έρθει και η ανάπτυξη  :D)

Αρα, ο στόχος ειναι στο σταυρόνημα.

Αφού το Budget ανέβηκε πάω πάσο (εγώ είχα εστιάσει σε αυτό (μα πως μου ξέφυγε)). Το ότι έχει ήδη καταδυτικό δε λέει τίποτα, ένα καταδυτικό Omega είναι πάντα Omega και κατά τη γνώμη μου -πάντα- φοριέται άνετα και με κουστούμι.

Σε όλα τα υπόλοιπα υποκλίνομαι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

leon

• Επισκέπτης
Διάβασα όλες τισ δημοσιεύσεις.
Ότι και να του πάρεις , και να μην του αρέσει, πιστεύω ότι δεν θα το αλλάξει για να μην σε στενοχωρήσει.
Δώσ' του τα λεφτά να το αγοράσει μόνος του.

Πάντως συγχαρητήρια που σκέφτηκες κάτι τόσο γλυκό και άξιο θαυμασμού για τον άντρα σου.
Μακάρι όλες οι γυναίκες να είχαν τις δικές σου ευαισθησίες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Help

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Και κάτι ακόμα, συγγνώμη που επιμένω. Αυτό το ρολόι ταιριάζει με καλό ντύσιμο;

ΟΧΙ

Αυτό πρότεινε ο Πέτρος.

http://www.inglessis.gr/product/2598/omega_speedmaster_moonwatch_professional_42mm_31130423001005

( ελπίζω να ανοίγει σωστά  :D )

Και το αγοράζεις υποτίθεται ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΑΣΕΛΕ, οποτε μειώνεται η τιμή ?

Το άλλο, είναι ΣΠΟΡ, ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ, δεν είναι αυτό που ζητάς.

Εκτός και σας αρέσει πολύ !

Τι είναι το καταδυτικό που έχετε ?

λολ. Σε ευχαριστώ τώρα με το link δεν θα πέσω έξω. Ωραία θα πάω να το δω... Επιτρέπεται να ρωτήσω καταστήματα; Στο χθεσινό δεν είχε omega. και δεν με εξυπηρετεί το κέντρο (από όπου και το Link).
τώρα για το καταδυτικό που με ρωτάς, από το λίγο που μιλάμε, θεωρείς πως μπορώ να απαντήσω ; :)
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 02, 2016, 13:58:45 μμ από Help »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Help

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Ότι και να του πάρεις , και να μην του αρέσει, πιστεύω ότι δεν θα το αλλάξει για να μην σε στενοχωρήσει.

Πάντως συγχαρητήρια που σκέφτηκες κάτι τόσο γλυκό και άξιο θαυμασμού για τον άντρα σου.

:) να είσαι καλά. η αλήθεια είναι πως είναι κάτι μικρό σε σχέση με όσα έχει κάνει εκείνος για μένα (μελό)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ

:) να είσαι καλά. η αλήθεια είναι πως είναι κάτι μικρό σε σχέση με όσα έχει κάνει εκείνος για μένα (μελό)

Πες, πες, εκτός και εάν είναι απόρρητο.  ::)

Μου αρέσουν τα μελό επειδή είμαι συναισθηματικός.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Help

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ

Πες, πες, εκτός και εάν είναι απόρρητο.  ::)

Μου αρέσουν τα μελό επειδή είμαι συναισθηματικός.  ;)

χαχα. πέρα από ότι είναι καταπληκτικός σύζυγος και είμαι πολύ τυχερή (σου είπα θα είναι μελό) μου κάνει πάντα τα καλύτερα δώρα.
κι έχεις δίκιο, δεν τα αλλάζω ακόμα κι αν δεν είναι πάντα κάτι που δεν θα διάλεγα (αγαπάει πολύ συγκεκριένους οίκους και το έχει παρακάνει αλλά οκ)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
Θεωρώ ότι έχουν αρκετά μαγαζιά, αν θυμάμαι καλά, είχε Ω Σταδίου και Βουκουρεστίου, στα μαύρα ταξι.

Και απέναντι, και στην πανεπιστημίου, και, και,........

Τώρα πια, με τόση ανάπτυξη, ίσως γίνανε πλούσιοι και τα εκλεισαν 

Δεν μπορώ να μην ρίξω το καρφί μου  :'(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ

χαχα. πέρα από ότι είναι καταπληκτικός σύζυγος και είμαι πολύ τυχερή (σου είπα θα είναι μελό) μου κάνει πάντα τα καλύτερα δώρα.
κι έχεις δίκιο, δεν τα αλλάζω ακόμα κι αν δεν είναι πάντα κάτι που δεν θα διάλεγα (αγαπάει πολύ συγκεκριένους οίκους και το έχει παρακάνει αλλά οκ)

Μήπως να μου τον γνωρίσεις ? Πάντα έψαχνα έναν τέτοιο σύζυγο  ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Help

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ

Μήπως να μου τον γνωρίσεις ? Πάντα έψαχνα έναν τέτοιο σύζυγο  ::)

sorry taken ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Help

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Και μια τελευταία ερώτηση: αυτό που καταλήγουμε http://www.inglessis.gr/product/2598/omega_speedmaster_moonwatch_professional_42mm_31130423001005 ταιριάζει θεωρείτε με καλό ντύσιμο;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
Και μια τελευταία ερώτηση: αυτό που καταλήγουμε http://www.inglessis.gr/product/2598/omega_speedmaster_moonwatch_professional_42mm_31130423001005 ταιριάζει θεωρείτε με καλό ντύσιμο;
Absolutely...
Είναι το ρολόι χαμαιλέων.Πάει με καλό όσο και με σπορ ντύσιμο εξίσου καλά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
Absolutely...
Είναι το ρολόι χαμαιλέων.Πάει με καλό όσο και με σπορ ντύσιμο εξίσου καλά.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions