Καλησπερα σε όλους.
Ειμαι σε αναζήτησή ρολογιού που θελω να κανω δωρο στον αντρα μου για τα 40α του γενεθλια. Εχω εντυπωσιαστεί απο την πολυπλοκότητα του ζητήματος κι οσο κι αν ψάχνω ακρη δεν βγάζω στο τι ειναι σωστή επιλογή. Είχα ορίσει ενα budget στα 2,5k Max που συντομα καταλαβα πως δεν επαρκεί ομως..
Να πω πως θα ειναι το πρωτο του καλο ρολοι και ψάχνω κατι κατάλληλο τοσο για καθημερινή χρήση αλλα που θα ταιριάζει και σε πιο καλο ντύσιμο.
Ιδανικά θελω κατι που θα μπορέσει καποια στιγμη να περασει στον γιο μας.
Δεν προτιμώ το μπρασελέ μου αρέσουν τα λουράκια αλλα διαβάζω προβληματισμούς για την ανθεκτικότητα τους και την φθορά μεσα στα χρονια. Επισης ο σύζυγος δεν φημίζεται για το ποσο προσέχει τα αντικείμενα..
Μου άρεσαν πολυ τα omega seamaster και iwc aquatimer αλλα ξεφεύγουμε.. Και θελω να ειναι καινούριο..
Ειδα σημερα ενα πολυ όμορφο για τα δικά μου δεδομένα Cartier το WSRN0003. Το οποίο μου βγαινει στα 3,5k.
Διατηρώ επιφυλάξεις γιατι η Cartier δεν ειναι αποκλειστικά οίκος ρολογιών αλλα μου λένε πως ειναι αξιοπρεπή ρολόγια... Θα μου πείτε μια γνώμη παρακαλω;
( το ξεκίνησα στις 10.00 αλλά λόγω επίσκεψης αναρτάται στις 12.43. Οπότε ίσως να έχει απαντηθεί το θέμα)
Πρώτον πρέπει να περιγράψεις πως ζεί ο σύζυγός σου.
Παίζει τένις όλη μέρα, ή είναι βιβλιοθηκάριος ? Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Τρόπο ζωής.
Δεύτερον.
Φοράει ρολόι 24/7 ή όποτε το θυμάται.
Δηλαδή πας για αυτόματο ή μπαταρίας ?
Τρίτον.
Δεν πρέπει να αρέσει μόνον σε εσένα. Πρεπει να αρέσει και σε εκείνον.
και συνεχίζω.
Το θέλεις αδιάβροχο, ή dress
Μέγεθος καρπού.
Χρώμα καντράν
Στα πλαίσια αυτά, προσδιορίζεις λίγο την κατεύθυνση και κλέινεις την ψαλίδα.( Να αλλάξει και ο τίτλος παρακαλώ)
Λίγη βοήθεια παρακαλω για αγορά Cartier που κανεις δεν συμφωνεί,εκτός του Πέτρου
και του Γιώργου