Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - iganiats

Σελίδες: [1]
1
Ιαπωνικές εταιρείες / Απ: Seiko SKA369 Δεν ξέρω πως. . .
« στις: Μάιος 21, 2017, 19:57:36 μμ »

Γνώμη, από έναν κάτοχο:
Το SKA είναι ένα βαρύ ρολόι και φορεμένο σε ένα ελαφρύ 20άρι ΝΑΤΟ χάνει την ισορροπία του, και ειδικά στο νερό "μπαλαντζάρει" ενοχλητικά.
Αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιείς στη θάλασσα, προτείνω ανεπιφύλακτα το μαμά-rubber του.
Έχει κωδικό 4KR3JZ (στα 20-25 €) και είναι από τα καλύτερα και πιο εργονομικά λουράκια που έχω δοκιμάσει, ειδικά στο κολύμπι.
Άλλο ένα πλεονέκτημα είναι πως το ίδιο φοράει και το Spork, οπότε παίρνεις ένα rubber για 2 ρολόγια (α, ρε Seiko...)
Αυτά, από προσωπική εμπειρία (και γούστο) πάντα, επειδή βλέπω ότι έχουμε τα ίδια ρολόγια...!    :)

Από αφηρημάδα σε βάφτισα Χρήστο, συγγνώμη...    :(     -Θ.

To srp315 (νομίζω είναι ελαφρύτερο του ska369) πως θα τα πήγαινε με λουράκι nato τόσο σε κολύμπι όσο και σε ελεύθερη κατάδυση?

2
Ιαπωνικές εταιρείες / Απ: Seiko "Monster"
« στις: Αύγουστος 09, 2015, 17:21:28 μμ »
Ισχύει πως το lume του srp βγάζει λιγότερο φωτισμό από το skx?
Υπάρχει μεγάλη διάφορα?

Στάλθηκε από το SM-P605 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

3
Vs(versus) / Απ: Seiko SKA371 vs Seiko SKX007
« στις: Ιανουάριος 11, 2015, 22:22:38 μμ »
Γνωρίζει κανείς πόυε πρωτοβγήκε το ska371 στην παραγωγή;

Έχω βρει ενα μεταχείρω σε καλή τιμή που το serial number αρχίζει από 24 και δεν ξέρω αν είναι Απρίλιος του 2002 ή του 2012.

Σελίδες: [1]