Σοβαρα το λεω,του την έχω πει κιόλας για τις τιμές του,τεσπαΤο πούλησε ήδη εδώ και ώρα
Δες την αγγελία του [mention]κομάντο [/mention] και χτύπα το ρολόι. Τρελό beaterΔεν πρόλαβα , δουλεύουμε απόγευμα παιδιά μην βάζετε τέτοιες ώρες αγγελίες ,

Το καλύτερο χρώμα καβατζωσατε κύριε Γιώργο
Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Εγώ έχω αυτά. Και τα 4 είναι σκυλιά. Τα 3 Quartz είναι τέρμα βολικά γιατί δεν χρειάζονται κούρδισμα. Το eco drive είναι εντυπωσιακό λόγω χρώματος αλλά και πούπουλο λόγω τιτανίου. Σε κανένα δεν φοράω μπρασελέ (δεν τα μπορώ καθόλου). Νομίζω ότι για το καλοκαίρι που το θες, είσαι για το eco drive. Καλοκαιρινό χρώμα, ελαφρύ, και ξεχνάς να ασχοληθείς με μπαταρία. Το μόνο μείον είναι η ευαισθησία του τιτανίου.

...και με λιγότερα λεφτά, και .....απ' όλαΤο καλύτερο χρώμα καβατζωσατε κύριε Γιώργο
Απλώς, πλέον σε μαύρο μόνον !
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Επιλέγω:Ολόσωστος!!! (Παρτον στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου )
-NY λόγω μεγέθους
-ΒΝ λόγω ευκολίας
-JP λόγω γαματοσύνης
Κοινώς άντε βγάλε άκρη. Όποιο και αν πάρεις, θα λες γιατί δεν πήρες το άλλο. Οπότε ή το παίρνεις πιο χαλαρά το θέμα ή τα παίρνεις και τα 3 και δεν έχεις τέτοια προβλήματα.

Επιλέγω:
-NY λόγω μεγέθους
-ΒΝ λόγω ευκολίας
-JP λόγω γαματοσύνης
Κοινώς άντε βγάλε άκρη. Όποιο και αν πάρεις, θα λες γιατί δεν πήρες το άλλο. Οπότε ή το παίρνεις πιο χαλαρά το θέμα ή τα παίρνεις και τα 3 και δεν έχεις τέτοια προβλήματα.
Πότε το πήρες το jp?![]()

Αν και κάτοχος και των τρίων παραπάνω (το ΝΥ οχι full lume) θα σου πρότεινα το ΒΝ. Το jp ξεφεύγει λίγο από το budget σου.

Εγω θα πήγαινα στο full lume αλλά μόνο και μόνο επειδή έχω κολλήσει με αυτό. Αντικειμενικά το θεωρώ υποδεέστερο απο τα άλλα 2 αλλά και πάλι...Για εμένα το πιο όμορφο είναι το ny, συμφωνώ γενικά με το σκεπτικό σου για αυτό και δεν έχω καταλήξει
Το jp ωραίο αλλά το βρίσκω κάπως δύσκολο σαν ρολόι. Ούτε eco drive ούτε μπορώ να το φανταστώ σε καρπό άλλη εποχή εκτός καλοκαιριού.
Το bn είναι το πιο ολοκληρωμένο αλλά προσωπικά το βρίσκω το χειρότερο εμφανισιακά ανάμεσα στα 3. Είναι σαν ny που πήρε κιλά στη καραντίνα. Γούστα είναι αυτά βέβαια και δεν λέω ότι είναι άσχημο, απλά θεωρώ οτι τα άλλα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον εμφανισιακά.
Θα έριχνα μια καλή ματιά και στo citizen που παίζει στις αγγελίες εδω σαν μια πιο all around δυνατή επιλογή.
Πιστεύω ότι τα ρολόγια είναι φάσεις. Μερικές φορές η συλλογή μας χρειάζεται και κάτι διαφορετικό αλλιώς θα είχαμε βρει όλοι την κάσα που μας αρέσει και θα παίρναμε μόνο αυτή . Μου αρέσουν ρολόγια τώρα που παλιά τα θεωρούσα άσχημα . Συμφωνώ και με αυτό που είπες για το Bn αλλά στη φάση που είμαι ( θέλω ένα ρολόι citizen , μάλλον eco ,να το φοράω το καλοκαίρι χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίζω ώρα και με χρωματακι πιο fun) μάλλον είναι ιδανικό πιστεύω . Αν ήθελα γενικά ένα ρολόι citizen eco , θα πήγαινα σε promaster land pmd56 titanium που τα θεωρώ πανέμορφα. 
Έγραψες τη σκέψη μου Μάριε με τη διαφορά στην αλλαγή μπαταρίας στα 2 όχι τρία χρόνια (δεν το ήξερα )Η ζωή της μπαταρίας εξαρτάται από την χρήση που θα κάνεις. Μπορεί να αντέξει 3 χρόνια αν δεν χρησιμοποιείς το ξυπνητήρι κ το βυθόμετρο. Πρόσφατα είχα αλλάξει την μπαταρία σε ένα aqualand ενός φίλου κ του είχε κρατήσει περίπου 3 χρόνια. Όπως κ να έχει όμως είναι μια διαδικασία που εμπεριέχει ρίσκο αν δεν έχεις κατάλληλο τεχνίτη.
Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τέλος, το Amazon ξαναέφερε τα δύο Godzilla σε λίγα τεμάχια, θα φύγουν μέσα στο διήμερο σίγουρα. 328€ τελική, αλλά τα πουλάνε ήδη 500 και βάλε αλλού..μόνο 500 το κάθε τεμάχιο βγάζουν παγκοσμίως...οπότε όποιος προλάβει..πολύ ωραία !!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Απο τα τρία βάλε το BN, νομίζω πως θα το χαρείς περισσότερο.Τα έχω δει,είναι καλοκαιρινά, ίσως έπαιρνα το κόκκινο αλλά είναι ένα χρώμα που το φοβάμαι αν δεν το δω από κοντά . Επίσης παίζουν στο chrono24 στα 185 ευρώ από Ολλανδία χωρίς έξοδα αποστολής για όποιον ενδιαφέρεται.
Με λίγα περισσότερα (230 τελική) θα έφερνα από Ιαπωνία ένα από τα κάτωθι, ταιριάζουν περισσότερο για καλοκαίρι. <3
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)