Στάλθηκε από: Giorgos_I
« στις: Φεβρουάριος 12, 2017, 22:24:38 μμ »Χαχα, μαλλον θα σε στεναχωρησω Γιωργο....
Καιτοι δηλωνω ενθουσιωδης ερασιτεχνης μαγειρας, με (οπως λεν οι παρεες) πολυ καλες επιδοσεις, περα απ το χαβαλε προφανως δεν εχει χρηστικοτητα το ρολοι (αφου το παχος/βαρος του κρεατος, η ενταση της φωτιας και πολλα αλλα επηρεαζουν διαφορετικα τους χρονους ψησιματος).
Αν μπορουσα να το παρω Ελλαδα με κανα 20ρικο (τωρα ειναι στα 50$) για να κανω το κομματι μου την τσικνοπεμπτη, θα το σκεφτομουνα.... Με 50+μεταφορικα+ αναμονη, βαριεμαι και τη διαδικασια!
Γιάννη, αυτά δεν μας τα είχες πεί !

Ναι , μόλις πρίν λίγο, στο "συμβαίνει τώρα", έγραψα τα ίδια, γιατί βρήκε ο Γρηγόρης την πρώτη δημοσίευση του Σπύρου. Και είπα και για το θερμόμετρο, που το αγοράζεις με 20 Ε, ( ψηφιακό ) και έβαλα και τις θερμοκρασίες ψησίματος ( εσωτερικά, στο πιο εσωτερικό τμήμα - οχι κόκκαλο ).
Το ρολόι, για σύγκριση μεγέθους.
image sharing sitesΟταν γυρίσεις, να ...ψήσουμε




