Χαχα, μαλλον θα σε στεναχωρησω Γιωργο....
Καιτοι δηλωνω ενθουσιωδης ερασιτεχνης μαγειρας, με (οπως λεν οι παρεες) πολυ καλες επιδοσεις, περα απ το χαβαλε προφανως δεν εχει χρηστικοτητα το ρολοι (αφου το παχος/βαρος του κρεατος, η ενταση της φωτιας και πολλα αλλα επηρεαζουν διαφορετικα τους χρονους ψησιματος).
Αν μπορουσα να το παρω Ελλαδα με κανα 20ρικο (τωρα ειναι στα 50$) για να κανω το κομματι μου την τσικνοπεμπτη, θα το σκεφτομουνα.... Με 50+μεταφορικα+ αναμονη, βαριεμαι και τη διαδικασια!