Αποστολέας Θέμα: Αχ Ελλαδα σ'αγαπω,με λιγη πολιτικη  (Αναγνώστηκε 114666 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Αχ Ελλαδα σ'αγαπω,με λιγη πολιτικη
« Απάντηση #735 στις: Μάρτιος 02, 2017, 00:17:25 πμ »
Και τωρα σοβαρα,κατι αλλο περα απο την Siemens υπαρχει?Η οποια μοιραζε λεφτα ΣΕ ΟΛΑ τα κομματα εδω και χρονια.Το τι γινετε μονο τα 2 αυτα χρονια μαλλον δεν θελετε να το δειτε.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stelios.T

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #736 στις: Μάρτιος 02, 2017, 10:28:09 πμ »
Ξέρω δεν συζητήθηκε πολύ εδώ αυτές τις μέρες και ίσως καλύτερα.

Θα ήθελα να παραθέσω όμως ότι πιο σωστό έχω διαβάσει μεσα σε έναν χαμό από απόψεις. Συνοψίζει τις σκέψεις που έκανα και εγώ.

http://www.zarpanews.gr/δεν-είναι-η-porsche-ηλίθιε/
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #737 στις: Μάρτιος 02, 2017, 13:22:56 μμ »
Η παιδεια μας φταιει κυριως,μετα οι δρομοι-καρμανιολες και μετα ο ωχαδερφισμος μας(ελα μωρε,καλα ειναι τα αμορτισερ και τα λαστιχα,πριν 8 χρονια τα εβαλα,δεν εχουν κανει χιλιομετρα).Αληθεια,ποσος κοσμος υπαρχει που ουτε προσεχει τα λαστιχα του η τα αμορτισερ και τα φρενα του?Η τσιγκουνευεται να βαλει καλα λαστιχα αλλα βαζει ημιτασιον κινεζικα?Δεν φταιει η ταχυτητα καθαυτη.Κρινω μια πλευρα της καταστασης τωρα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #738 στις: Μάρτιος 02, 2017, 14:49:52 μμ »
Νικολα τα εχουμε ξαναματαπει.Απο το υπαρχον πολιτικο δημοκρατικο προσωπικο μονο η ΝΔ(το Πασοκ εχει ποσοστα κατω του 3%) εχει την θεληση κυριως να εφαρμοσει μεταρρυθμισεις.Οσο και αν δεν λες να το καταλαβεις.Αλλιως ψηφισε τιποτα ΛΑΕ η τιποτα Ανταρσυα.Η ξαναριχτε το στον Αλεξη.Αν και αμφιβαλω αν θα παει συντομα σε εκλογες.Οσο για την Siemens,ακομα λενε εκει στην ΕΡΤ.Να θυμισω οτι περυσι εκλεισε η υποθεση επι Τσιπρα.Αν ηθελε να κυνηγησει και να τιμωρησει την διαπλοκη θα το εκανε.Ειδαμε βεβαια τι εκανε.....

Αυτά που σου κοκκίνησα φίλε Στέφανε δείχνουν ότι πραγματικά είσαι ένας ρομαντικός άνθρωπος, γιατί το καλύτερο σενάριο στο μυαλό μου για σένα είναι ότι τα πιστεύεις.

Οι τελευταίες εκλογές στις οποίες ψήφισα ήταν το 2009, ποιόν; Το φίλο μας τον Γιωργάκη γιατί κι εγώ ως ρομαντικός βασίστηκα στον προεκλογικό του αγώνα που σε μεγάλο βαθμό "πατούσε" στο ότι θα διορθώσει το δημόσιο τομέα (και όχι στο "λεφτά υπάρχουν"). Για μια στιγμή και μετά την εκλογή του πίστεψα πως θα το κάνει και όλας. Χα, χα, χα, βρε πόσο θύμα υπήρξα για άλλη μια φορά! Τι και αν τσακωνόμουν με συνάδελφους Πασόκους και "αντίπαλους" φίλους της ΝΔ, υπερασπιζόμενος πως επιτέλους σε αυτή τη χώρα πρέπει να έρθει η αξιοκρατία και αυτό πρέπει να το ζητάμε εμείς οι ψηφοφόροι και όχι οι αντιπολιτευόμενοι κάθε φορά και φυσικά αυτοί με μία φωνή σε έναν ιδιόμορφο συνασπισμό με χλεύαζαν εξηγώντας μου με πολύ μεγάλη αγάπη -γιατί απέναντι τους είχαν έναν ιδεαλιστή- πως τα πράγματα δεν "λειτουργούν" έτσι σε αυτή εδώ τη χώρα...

Έτσι αποφάσισα τελεσίδικα μέσα μου κάποια πράγματα.
1) Δεν πρόκειται να ξανασυμμετέχω στο έγκλημα που γίνεται εις βάρος της χώρας μου ψηφίζοντας οποιονδήποτε. Και παρακάτω εξηγώ γιατί γράφω τη λέξη "οποιονδήποτε".
2) Οι πολιτικοί στη χώρα μας δεν πιστεύουν στην έννοια του αληθινού πατριωτισμού και αυτό αφορά όλο το ουράνιο τόξο των κομμάτων, δεν έχουν ιδεολογία, όλοι τους ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Η ιδεολογία είναι πρόσχημα για να μπορούν να υπάρχουν. Θα μου πει κάποιος ανάμεσα σε 300 βουλευτές δεν υπάρχει ένας που να αξίζει το κόπο; Θα του απαντήσω πως όχι μόνο ανάμεσα στους 300 αλλά ούτε καν ανάμεσα στους δεκάδες χιλιάδες (γιατί τόσοι είναι) που προσπαθούν να ενταχθούν στη πολιτική ζωή της χώρας δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ. Όπως είπα ασχολούνται συγκεκριμένης πάστας άνθρωποι (και αν υπάρχει αυτός ο "κάποιος" ΑΓΙΟΣ, πολύ σύντομα φεύγει από μόνος του και επιστρέφει στη ζωούλα του όπως την ήξερε πριν τις ονειροπαρμένες πολιτικοποιημένες λυτρωτικές φαντασιώσεις του).
3) Η σωτηρία όχι μόνο της χώρας μας, αλλά ολόκληρης της Ευρώπης μπορεί να έρθει μόνο μέσα από την καταστροφή, η οποία είναι η φυσική εξέλιξη της ανοησίας του ανθρώπου. Βλέπεις το συμπάν βρίσκει πάντα το τρόπο να επαναφέρει τις ισορροπίες αδιαφορώντας για το κόστος στη ζωή του ανθρώπου. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα, διαβάζοντας ελάχιστη ιστορία θα το συναντήσετε μπροστά σας.
4) Το ελάχιστο χρέος μου -και μάλιστα χωρίς να υποστώ κάποια τιμωρία για τις εγκληματικές μου ενέργειες, ψηφίζοντας- είναι να απέχω και να μη βασιστώ στην οικογένεια Παπανδρέου, Μητσοτάκη, Τσίπρα, Μερκελ, Σόιμπλε, Τραμπ κτλ, παρά μόνο στον εαυτό μου προσπαθώντας να επιβιώσω και να στηρίξω την οικογένεια μου σε μια χώρα που ΠΟΤΕ δεν με αγάπησε όσο την αγάπησα εγώ.... η ΠΑΤΡΙΔΑ μου.... δε ξέρω αν υπάρχει πλέον αυτή η ερμηνεία για έναν τόπο που ζεις. Όποιος νομίζει πως ζει στη καλύτερη και ομορφότερη χώρα του κόσμου στα μάτια μου είναι...
Παρ' όλα αυτά προσπαθώ ακόμη να αναδεικνύω και να υπερασπίζομαι τα όποια καλά στοιχεία έχει τούτος εδώ ο τόπος. Για άλλους λόγους.

Μια σύντομη παρατήρηση σε όσους πολύ συχνά αναφέρονται στον Ιδιωτικό τομέα και στη καταστρατήγηση του. Στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ ιδιωτικός τομέας κατά 99% θα πω υπερβάλλοντας. Έχω διαβάσει πολλές φορές για τις μεγάλες Ελληνικές εταιρείες που υπήρχαν και που έκλεισαν ή που δεν κατάφεραν να ανοίξουν λόγω του κακού Ελληνικού κράτους (βλ. Πειραϊκή, Θεοχαράκης-Nissan, PONY, κλωστοϋφαντουργία ΑΙΓΑΙΟ, εργοστάσια ζάχαρης και άλλοι αναρίθμητοι πολλοί).
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΕΙΤΕ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ, οπότε για ποιόν ιδιωτικό τομέα μου λέτε...

Εκτός αν μιλάμε για το παπουτσάδικο της γειτονιάς...

Επίσης οι ευεργέτες της χώρας έχουν εξαφανιστεί μαζί με τα εργοστάσια τους στη Βουλγαρία (ευτυχώς υπάρχουν κάποιες λίγες λαμπρές εξαιρέσεις, οι οποίοι μετριούνται με το ζόρι στα δάχτυλα ενός χειρός). Παρακαλώ στις απαντήσεις σας να μη μου αναφερθεί το ασταθές φορολογικό σύστημα κτλ καθώς όταν μιλάω για ευεργέτες μιλάω για αυτούς που έχουν τη δύναμη και να στηρίξουν και να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να αγνοήσουν το πολιτικό σύστημα και να εφαρμόσουν έμπρακτα τις ευεργεσίες τους.

Αποφεύγω να γράφω στο παρόν νήμα, διότι συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο leon και δε με βρίσκει σύμφωνο η αποτύπωση της αγανάκτησης στον υπολογιστή γιατί απλούστατα δε φέρει κανένα αποτέλεσμα ούτε θετικό ούτε αρνητικό.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 02, 2017, 14:52:04 μμ από STF »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #739 στις: Μάρτιος 02, 2017, 14:55:56 μμ »
Γνωστα αυτα,αλλα τυχαια η αναφορα σε εκπομπη της ΕΡΤ?

Ή αντίστροφα, τυχαία η ΜΗ αναφορά από τις εκπομπές των ιδιωτικών καναλιών;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #740 στις: Μάρτιος 02, 2017, 14:59:11 μμ »
Θα συμφωνησω σε πολλα.Καλα εκανες και ψηφισες Γιωργακη.Απο οτι αποδειχτηκε δεν ειχε αλλη επιλογη απο το να μας βαλει στο μνημονιο γιατι το κρατος και τυπικα θα πτωχευε.Οτι βγηκε λαικιζοντας,ναι βγηκε για αυτο τον λογο.Εκεινη ακριβως την στιγμη επρεπε ΟΛΑ τα κομματα να συννενοηθουν και να ομονοησουν ωστε να εφαρμοσουμε το μνημονιο και να βγουμε απο την κριση.Ομως αυτο δεν εγινε,γιατι η αντιπολιτευση και ολος ο κοσμος δεν ηξερε και δεν ηθελε να μαθει τι εστι μνημονιο.Δεν ηθελε κανεις να ξεβολευτει απο τα χρονια δανεικα που επεφταν στην Ελλαδα.Και ηρθε ο Σαμαρας και αυτος λαικιζοντας για να πεσει και αυτος απο τον Μεγιστο λαικιστη και αχρηστο Τσιπρα.Ακομα,το 80% των Ελληνων δεν εχει καταλαβει τι ακριβως γινεται.Οσο για την Ευρωπη που λες,πιθανον να γινει αυτο που λες.Εισαι ομως σιγουρος οτι θα γινει ετσι?Η η Ευρωπη θα χαραξει νεα πορεια και οποιος μπορει η θελει ακολουθει?Και τοτε εμεις σε ποιο καραβι θα θελουμε να ειμαστε ?

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #741 στις: Μάρτιος 02, 2017, 15:09:41 μμ »

Μια σύντομη παρατήρηση σε όσους πολύ συχνά αναφέρονται στον Ιδιωτικό τομέα και στη καταστρατήγηση του. Στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ ιδιωτικός τομέας κατά 99% θα πω υπερβάλλοντας. Έχω διαβάσει πολλές φορές για τις μεγάλες Ελληνικές εταιρείες που υπήρχαν και που έκλεισαν ή που δεν κατάφεραν να ανοίξουν λόγω του κακού Ελληνικού κράτους (βλ. Πειραϊκή, Θεοχαράκης-Nissan, PONY, κλωστοϋφαντουργία ΑΙΓΑΙΟ, εργοστάσια ζάχαρης και άλλοι αναρίθμητοι πολλοί).
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΕΙΤΕ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ, οπότε για ποιόν ιδιωτικό τομέα μου λέτε...

Εκτός αν μιλάμε για το παπουτσάδικο της γειτονιάς...

Δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ , αυτό το κομμάτι ....
Χρόνια τα λέω.Στην Ελλάδα,ουσιαστικά,ιδιωτικός τομέας,απλά,
ΔΕΝ υπάρχει.Όλοι με άμεσο ή άμεσο τρόπο εξαρτώνται από
τα κρατικά ταμεία,τα οποία έχουν στραγγίξει.Είναι οι ίδιοι
που βρίζουν το κακό δημόσιο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #742 στις: Μάρτιος 02, 2017, 15:09:52 μμ »
ΟΛΕΣ  οι κυβερνησεις αυτην την  7ετια βγηκαν λαικιζοντας.Ομως  οι προηγουμενες καταλαβαν αμεσως την πραγματικοτα και προσπαθησαν να εφαρμοσουν μεταρρυθμισεις(αλλο οτι κανενας δεν τις καταφερε και σε αυτο φταινε πολλοι παραγοντες).Μπορει να βριζουμε τα 2 μεγαλα κομματα αλλα δυστυχως η ευτυχως εχουν καποια στελεχη που και θελουν και εχουν την ικανοτητα να κανουν μεταρρθμισεις.Αυτο χρειαζεται η Ελλαδα.Τα 2 τελευταια χρονια μπορει οι τυποι να βγηκαν γιατι το τερματισαν με τον λαικισμο,αλλα δεν ειναι ικανοι ουτε θελουν να αλλαξουν την χωρα και 2 χρονια τωρα απλα σερνουν την κατασταση με την πιπιλα οτι "εμεις φταιμε  για τα 40 χρονια"?Εδω δεν ξερουν να μιλησουν ελληνικα καλα καλα.Αυτα πληρωνουμε.Δεν μας φταιει ουτε οι δανειστες ουτε ο κακος Σοιμπλε.Εμεις φταιμε που κατα βαση δεν θελουμε να αλλαξουμε τιποτα και παντα μας φταινε οι αλλοι.Δυστυχως ειναι αργα.Η πραγματικη οικονομια εχει διαλυθει

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #743 στις: Μάρτιος 02, 2017, 15:15:10 μμ »
Δε μπορώ να είμαι σίγουρος για τίποτα Στέφανε, ξέρω όμως πως συνήθως ο άνθρωπος από τα λάθη του μαθαίνει.
Το πρόβλημα είναι πως αυτή το "μάθημα" διαρκεί μόνο όσο η διαδρομή της ρομαντικής άνθισης των πραγμάτων, όπου επικρατεί ο ουμανισμός και ονειρευόμαστε την ΕΙΡΗΝΗ, την κοινωνία των ΑΝΘΡΩΠΩΝ, κτλ. Μετά επέρχεται ξανά η λήθη και φτου κι από την αρχή.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #744 στις: Μάρτιος 02, 2017, 15:17:18 μμ »
Ακριβως,ο ανθρωπος πρεπει να μαθαινει απο τα λαθη του.Εδω και 7 χρονια που κανουμε συνεχεια λαθη δεν θα επρεπε να απορουμε γιατι?Μηπως τελικα κατι δεν εχουμε καταλαβει καλα και κανουμε λαθη?Δεν μπορει...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #745 στις: Μάρτιος 02, 2017, 15:26:27 μμ »
Μα η συμπεριφορά μας δείχνει πως ακόμη ΔΕΝ έχουμε καταστραφεί. Ο άλλος είναι άνεργος χρόνια και συνεχίζει να βγαίνει για φραπέ αλλά όχι για τα δικαιώματα του. Το μόνο που μας νοιάζει είναι να προστατέψουμε τις 5000€ που έχουν μείνει στις καταθέσεις ή στα συρτάρια μας.
Όταν τελειώσουν και αυτά, όταν τελειώσει και η σύνταξη της γιαγιάς, όταν ΕΡΘΕΙ η καταστροφή στη πόρτα όλων μας ξεχωριστά (διότι ενδιάμεσα δε μας νοιάζει που καίγεται ο γείτονας μας, ο συνάνθρωπος μας, ο φίλος μας, ακόμη και ο συγγενής μας) τότε ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ θα πάρουμε το μάθημα μας. Αυτά σε ότι αφορά το χαρακτηριστικό μας ως Έλληνες. Με άλλα λόγια, δεν έχουμε πάρει ακόμη το μάθημα μας γιατί δεν έχουμε πραγματικά καταστραφεί ΑΚΟΜΗ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #746 στις: Μάρτιος 02, 2017, 15:29:35 μμ »
Η ωρα ομως πλησιαζει.Το μπαμ θα ξυπνησει τους παντες.Για αυτο και λεω οτι ουσιαστικα ο ιδιος ο Ελληνας δεν θελει να αλλαξει.Δεν θελει ουτε μεταρρυθμισεις ουτε τιποτα.Για αυτο και τα φορτωνει ολα στις συνωμοσιες και ξεμπερδευει το μυαλουδακι του

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #747 στις: Μάρτιος 02, 2017, 15:39:01 μμ »
Νομίζω πως συμφωνούμε σε αυτό, απλά εγώ έχω συμβιβαστεί με την ιδέα της καταστροφής εδώ και πολλά χρόνια (λίγο πριν τη κρίση).
Στο παρελθόν έχω γράψει και ανάλογα άρθρα, γεννημένος στη Γερμανία και μελετώντας λίγο την ιστορία της Γερμανίας και των φυλών της και της ιμπεριαλιστικής φιλοσοφίας που έχει εντός της Ευρώπης σε αντίθεση με άλλες μεγάλες χώρες που επέβαλαν τη δύναμη τους έξω από τα σύνορα της Ευρώπης. Η σημερινή Ευρώπη είναι αποτέλεσμα της Γερμανίας του Βορρά, πολιτικών ανδρών δηλαδή που κατάγονται από τους Πρώσους, οι οποίοι συναντώνται και σε άλλες χώρες που έχουν ίδια ιδιοσυγκρασία και είναι οι βασικοί τους σύμμαχοι.
Η Γερμανία θα υπάρξει -για άλλη μία φορά- το μεγάλο θύμα αυτής της καταστροφής, πράγμα που -επίσης για άλλη μια φορά- δείχνει να αγνοεί ο ίδιος ο Γερμανικός λαός. Θα ντρέπονται να λένε ότι είναι Γερμανοί, θα λένε π.χ. εγώ Γερμανός, όχι βέβαια εγώ είμαι Βαυαρός!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #748 στις: Μάρτιος 02, 2017, 15:42:23 μμ »
Πιθανον να ειναι ετσι.Το θεμα ειναι ποσο ειμαστε εμεις προετοιμασμενοι για μια καταστροφη.Οι αλλοι λαοι της ΕΕ σιγουρα ειναι.Εμεις παλι οχι.Και αυτο ειναι το προβλημα.Οποια και αν ειναι η πορεια της Ευρωπης,το συμφερον για εμας ειναι να ανασυνταχθουμε για να αντιμετωπισουμε τις προκλησεις.Οποιες και αν ειναι αυτες

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #749 στις: Μάρτιος 02, 2017, 15:51:57 μμ »
Όσες χώρες βασίζονται στο "σύστημα" έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα από εμάς. Πράγμα επίσης ιστορικά αναδεδειγμένο.
Έχουμε πολλά ελαττώματά ως λαός, έχουμε όμως και κάποια υπέροχα χαρακτηριστικά που στις δυσκολίες επαναφέρουμε για λόγους επιβίωσης. Προσωπικά βλέπω την καταστροφή σαν έναν σεισμό, δε μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό. Έχω αξιολογήσει πως τουλάχιστον εντός της Ευρώπης ο μόνος τόπος στον οποίο έχω μεγαλύτερες πιθανότητες να επιβιώσω εγώ και η οικογένεια μου είναι η Ελλάδα. Το ίδιο θα σκεφτόμουν ακόμη και αν ήμουν αλλοδαπός Ευρωπαίος από οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Επειδή η συζήτηση αρχίζει και μοιάζει μεταφυσική -χωρίς να είναι- το σταματώ εδώ και θα χαρώ να συζητήσουμε δια ζώσης τέτοια πράγματα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions