Αποστολέας Θέμα: SEIKO PROSPEX SRP 775....Η ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ  (Αναγνώστηκε 5627 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• Sr. Member
  • Vangelis (aka IronHawk)
    • Προφίλ
Απ: SEIKO PROSPEX SRP 775....Η ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ
« Απάντηση #30 στις: Απρίλιος 02, 2016, 01:01:58 πμ »
Αυτο το ρολοι αποτελει την επομενη αγορα μου Γιωργο, και φοβαμαι να το αγορασω, ξερεις τους λογους..Ημουν στο τσακ να αγορασω το 009 απ το ebay απο αξιοπιστο πωλητη (εστω κ 250€) και ειπα να κανω κρατει για το 775..Απλα δεν βρηκα την ευκαιρια ακομη..Μακαρι τα ματια μου να μου κανουν παιχνιδια ή οι φωτος απλα να το δειχνουν ετσι.. ::)
μονο απο καταστημα,τι αλλο να πω

Όταν πήρα το δικό μου, η κοπέλα που με εξυπηρέτησε χρειάστηκε να μου δείξει τρία, για να βρω αυτό που δεν είχε αυτό το "θεματάκι".

Για να είμαι ειλικρινής πίστευα ότι όλα θα είχαν θέμα... για αυτό και πήγα κρατώντας μαζί μου το κατάλληλο αξεσουάρ!

Έπρεπε να δείτε το πρόσωπο της κοπελίτσας όταν με είδε να το ελέγχω!  :D
Ευτυχώς που βρήκαμε ένα που δεν είχε θέμα... Αν και κατά πάσα πιθανότητα μάλλον θα το αγόραζα ακόμα και έτσι!!! Απλά στάθηκα  τυχερός.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 02, 2016, 10:38:14 πμ από Βost »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Vangelis (aka IronHawk)

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• Sr. Member
  • Vangelis (aka IronHawk)
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Απρίλιος 02, 2016, 01:08:09 πμ »
Δεν αμφιβαλλω Γιωργο, μια παρατηρηση εκανα, αλλωστε ουτε και γω -πιστευω- θα το κανα θεμα.. :)

Χάρη, κοίταξα καλύτερα τις φωτογραφίες του Γιώργου και δεν το βλέπω! Ίσως να φταίει η γωνία των φωτογραφιών.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Vangelis (aka IronHawk)

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Απρίλιος 02, 2016, 01:19:59 πμ »
Δεν αμφιβαλλω Γιωργο, μια παρατηρηση εκανα, αλλωστε ουτε και γω -πιστευω- θα το κανα θεμα.. :)

Χάρη, κοίταξα καλύτερα τις φωτογραφίες του Γιώργου και δεν το βλέπω! Ίσως να φταίει η γωνία των φωτογραφιών.

Ενδεχομενως να ναι αυτο  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Απρίλιος 03, 2016, 00:29:41 πμ »
Εντάξει, το ρολόι είναι σούπερ. Και η έκδοση αυτή με το μαύρο - χρυσό μου αρέσει (στις φωτογραφίες, γιατί από κοντά δεν το έχω δει) περισσότερο απ όλες. Το ερώτημά μου αφορά το μέγεθος. Θεωρείς πως μπορεί να φορεθεί και σε μικρότερους καρπούς, δηλαδή λίγο κάτω  από 17εκ. χωρίς (πάλι κατά την γνώμη σου) να μην φαίνεται άσχημα?

Και πάλι καλορίζικο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34 στις: Απρίλιος 03, 2016, 00:55:19 πμ »
Εντάξει, το ρολόι είναι σούπερ. Και η έκδοση αυτή με το μαύρο - χρυσό μου αρέσει (στις φωτογραφίες, γιατί από κοντά δεν το έχω δει) περισσότερο απ όλες. Το ερώτημά μου αφορά το μέγεθος. Θεωρείς πως μπορεί να φορεθεί και σε μικρότερους καρπούς, δηλαδή λίγο κάτω  από 17εκ. χωρίς (πάλι κατά την γνώμη σου) να μην φαίνεται άσχημα?

Και πάλι καλορίζικο
Αν και μεγαλο ρολοι το σχήμα της κασας του ειναι τετοιο που αγκαλιάζει σωστά ακομη και μικρότερους καρπούς !!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions