Αποστολέας Θέμα: Παρακαλώ Ψηφίστε .... Officine Panerai ....  (Αναγνώστηκε 23483 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Παρακαλώ Ψηφίστε .... Officine Panerai ....
« Απάντηση #45 στις: Δεκέμβριος 20, 2015, 11:02:22 πμ »
Πάντως όπως σωστά είπε ο Θόδωρος , ο μηχανές είναι του γκρουπ ;D

τα φορτηγά, από που έρχονται?  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δεκέμβριος 20, 2015, 11:03:26 πμ »

Το διόρθωσα
Γλώττα λανθάνουσα....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #47 στις: Δεκέμβριος 20, 2015, 11:04:05 πμ »
... Θοδωρή μπράβο σου ... καταπληκτικό ποστ ... περιγράφεις τους παραλογισμούς που υπάρχουν στον χώρο της ωρολογοποιίας με τον καλύτερο τρόπο ...!!!

συμφωνώ 100% με αυτά που γράφεις ...!!!

θα ήθελα να περιγράψεις έτσι ακριβώς ... με τον ίδιο πετυχημένο τρόπο ... την τρέλα ...!!!

για ρολόγια τα οποία αγοράστηκαν το 1970 στα 200 δολ ... τώρα τα πουλάνε στα 5000 δολ !!!

επίσης για κάποιο ρολόι του 1960... που επειδή το φέρεσαι κάποιος ηθοποιός νομίζω Paul Nawman λέγεται ... πουλιέται σήμερα 100000 δολ ...!!!

επίσης αυτή η ξεφτίλα εταιρεία η patek philippe  δεν ντρέπεται λιγάκι ... να πουλάει τα πανάκριβα ρολόγια της με καλίμπρες κονσέρβες άλλων εταιρειών (βλέπε JLC) ... !!!

και μπορώ να αραδιάσω πολλές άλλες τρέλες ... σεντόνια ολόκληρα ...!!! γιατί όμως κράζουμε μόνο την Πανεραι ... πχ που πουλάει μια unitas στα 5000 ευρω ...!!!

γιατί αυτή η εμπάθεια και το μένος εναντίων της ΟΡ ...!!!

τι παίζει και δικαιολογούμε τον παραλογισμό σε άλλες εταιρείες ... λέγοντας οτι τα ρολόγια αυτά είναι είδη πολυτελείας άρα δεν τιμολογούνται αντικειμενικά .... και στην περίπτωση της Πανεραι λέμε ότι είναι πανάκριβα μια φούσκα και μόδα που θα περάσει !!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δεκέμβριος 20, 2015, 11:04:49 πμ »
Καλά είναι, αφού ξεκίνησαν με ρολεξ  κομμάτια  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #49 στις: Δεκέμβριος 20, 2015, 11:13:30 πμ »
... Και τα 400 έκ $ πουλήσεις τον χρονο ποιοι τις κάνουν ... Άρα, Εμείς είμαστε που ξέρουμε ... Και όλοι οι άλλοι είναι τα κορόιδα που του έπιασαν κότσο ...!!!

Για να αγοράζουν κάποιοι ... Κατι θα πουλάει η Πανεραι ...!!!
capitano, αν διαβάσεις  το ποστ του WLR, θα βρεις χρήσιμα στοιχεία. Αν θες να  πάρεις πανέρι, κάνεις δεν είπε ότι δεν είναι καλά ρολόγια .

... αν θέλω να πάρω Πανεραι θα πάρω γιατί θα μου αρέσει και θα έχω βρει κάτι που θα με τραβάει σ αυτό και θα πληρεί τις προϋποθέσεις που έχω όταν αγοράζω ...  όπως έχω κάνει και με όλα μου τα ρολόγια ... δεν ζητάω συμπαράσταση από κανέναν σ αυτήν την ψηφοφορία που έβαλα ... μην μπερδεύεσαι ...!!!

επίσης για να γνωρίζεις ... αγοράζω ρολόγια μου με το συναίσθημα και το ένστικτο και οχι με την λογική ...!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 20, 2015, 11:15:41 πμ από capt-dim »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Δεκέμβριος 20, 2015, 11:13:45 πμ »
Εμπάθεια  και μένος? !υπερβολικό σε βρίσκω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δεκέμβριος 20, 2015, 11:14:50 πμ »
... Και τα 400 έκ $ πουλήσεις τον χρονο ποιοι τις κάνουν ... Άρα, Εμείς είμαστε που ξέρουμε ... Και όλοι οι άλλοι είναι τα κορόιδα που του έπιασαν κότσο ...!!!

Για να αγοράζουν κάποιοι ... Κατι θα πουλάει η Πανεραι ...!!!
capitano, αν διαβάσεις  το ποστ του WLR, θα βρεις χρήσιμα στοιχεία. Αν θες να  πάρεις πανέρι, κάνεις δεν είπε ότι δεν είναι καλά ρολόγια .

... αν θέλω να πάρω Πανεραι θα πάρω γιατί θα μου αρέσει και θα έχω βρει κάτι που θα με τραβάει σ αυτό και θα πληρεί τις προϋποθέσεις που έχω όταν αγοράζω ...  όπως έχω κάνει και με όλα μου τα ρολόγια  μου... ... δεν ζητάω συμπαράσταση από κανέναν σ αυτήν την ψηφοφορία που έβαλα ... μην μπερδεύεσαι ...!!!

επίσης για να γνωρίζεις ... αγοράζω ρολόγια μου με το συναίσθημα και το ένστικτο και οχι με την λογική ...!!!
ολα καλά λοιπόν
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δεκέμβριος 20, 2015, 11:18:07 πμ »

πρώτη φορά λέγεται αυτό;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δεκέμβριος 20, 2015, 11:18:45 πμ »

πρώτη φορά λέγεται αυτό;
δεν καταλαβα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δεκέμβριος 20, 2015, 11:19:36 πμ »
Ωραία ποστς θοδωρή
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δεκέμβριος 20, 2015, 11:19:58 πμ »
... Θοδωρή μπράβο σου ... καταπληκτικό ποστ ... περιγράφεις τους παραλογισμούς που υπάρχουν στον χώρο της ωρολογοποιίας με τον καλύτερο τρόπο ...!!!

θα ήθελα να περιγράψεις έτσι ακριβώς ... με τον ίδιο πετυχημένο τρόπο ... την τρέλα ...!!!

για ρολόγια τα οποία αγοράστηκαν το 1970 στα 200 δολ ... τώρα τα πουλάνε στα 5000 δολ !!!

επίσης για κάποιο ρολόι του 1960... που επειδή το φέρεσαι κάποιος ηθοποιός νομίζω Paul Nawman λέγεται ... πουλιέται σήμερα 100000 δολ ...!!!

επίσης αυτή η ξεφτίλα εταιρεία η patek philippe  δεν ντρέπεται λιγάκι ... να πουλάει τα πανάκριβα ρολόγια της με καλίμπρες κονσέρβες άλλων εταιρειών (βλέπε JLC) ... !!!

και μπορώ να αραδιάσω πολλές άλλες τρέλες ... σεντόνια ολόκληρα ...!!! γιατί όμως κράζουμε μόνο την Πανεραι ... πχ που πουλάει μια unitas στα 5000 ευρω ...!!!

τι παίζει και δικαιολογούμε τον παραλογισμό σε άλλες εταιρείες ... λέγοντας οτι τα ρολόγια αυτά είναι είδη πολυτελείας άρα δεν τιμολογούνται αντικειμενικά .... και στην περίπτωση της Πανεραι λέμε ότι είναι πανάκριβα μια φούσκα και μόδα που θα περάσει !!!!
καλά τα λες, Δημητρη!
Η απάντηση είναι ότι κάπου ξεχνάμε ότι το ρολόι είναι ταυτόχρονα βιομηχανικό προϊόν και κόσμημα. Όμως ειναι ΠΡΟΪΟΝ που σημαίνει ότι ως τέτοιο ισχύει γι'αυτό ό,τι ισχυει για όλα τα προϊόντα, η προσφορά και η ζήτηση. Κάποιος προσφέρεται να αγοράσει στα όποια χρήματα του ζητούν οι εταιρείες. Οι εταιρείες πουλάνε σ'αυτές τις τιμές επειδή υπάρχουν πελάτες που αγοράζουν σ'αυτές τις τιμές. Αφήστε την Πανεράι, τη Ρολεξ, την ΡΡ, την ΑΡ, πάρτε τη ...Seiko. Aν η Σεικο πουλούσε σε ακριβότερες τιμές και υπήρχαν πελάτες για να αγοράσουν -πιστευω ότι θα υπήρχαν, απλά δεν ξερω ποσοι που να συμφέρει- δεν θα πούλαγε??
Εμείς οι πελάτες κυρίως δημιουργούμε/προκαλούμε την αυξηση ή τη μειωση των τιμών, όχι μόνο στα ρολόγια, σε όλα τα προϊόντα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δεκέμβριος 20, 2015, 11:20:10 πμ »

πρώτη φορά λέγεται αυτό;
δεν καταλαβα
το έχουμε πει χίλιες φορές ας είναι καλά το γκρουπ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δεκέμβριος 20, 2015, 11:21:19 πμ »

με την διάφορα ότι ή πατεκ δεν "έγινε" από τις μηχανές της jlc ,
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δεκέμβριος 20, 2015, 11:21:56 πμ »
Θα συμφωνησω με τον Captain.Οχι επειδη εχω Panerai αλλα και επειδη και εγω πριν χρονια δεν μπορουσα να δεχτω οτι χρεωνουν 4000 για μια μηχανη του 100αρικου.Οπως επισης εκραζα την Rolex που χρεωνει πανακριβα τα μοντελα της και καταντισε η καθε βιζιτα να φοραει και απο ενα.Οσο ωριμαζουμε ωρολογιακα καλο ειναι να αποδεχτουμε οτι ολες οι "ακριβες" μαρκες θα πουλησουν μια ιστορια(θελε διασημο- θελε αποστολη στην Σεληνη-θελε στα εγκατα της θαλασσας)και με την βοηθεια του μαρκετινγκ θα κανουν τα παντα για να συνεχισουν να πουλανε χιλιαδες ρολογια.Ολες οι εταιρειες εχουν τα στραβα τους και ολες εχουν απο ενα παραμυθι να σου πουλησουν.Η ζωη ειναι μικρη,αν μπορεις οικονομικα να παρεις κατι που σου αρεσει παρτο γιατι θα το μετανιωσεις

From Outer Space

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δεκέμβριος 20, 2015, 11:22:58 πμ »

πρώτη φορά λέγεται αυτό;
δεν καταλαβα
το έχουμε πει χίλιες φορές ας είναι καλά το γκρουπ
Σε όλες τις "οικογένειες" τα ίδια συμβαίνουν... γι'αυτό είναι οι "οικογένειες"!!  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions