Επικοινωνησα μαζι τους, στην αρχη μου ελεγαν για (α) κατακρατηση ποσου για την αρχικη αποστολη του ρολογιου προς εμενα (!!) καθως και την (β) πληρωμη της επιστροφης..!!! Μολις τους ειπα οτι θα κανω dispute επειδη τοσο το προιον ειναι defective οσο κι οτι δεν φαινεται πουθενα να αναγραφεται στο site τους, ουτε καν στο συναφες σκελος return and refund, ενδεχομενη κατακρατηση σε περπτωση επιστροφης..Επιπλεον ανακοινωνουν free shipping στο site τους και δεν ειμαι υποχρεωμενος απ´ αρχης να ειμαι μαντης για τα τυχον ηθελημενως υποκρυπτομενα κολπα που θα χρησιμοποιησουν για να αποθαρρυνουν μια ενεργεια επιστροφης..
Απεναντιας προθυμοποιηθηκαν να μου επιστρεψουν αυτοι 15$ για τα ναυλα της επιστροφης και αυριο θα φυγει ΜΟΝΟ με registered mail (οχι ταχυμεταφορικη, το δηλωσαν ξεκαθαρα) κανοντας καποιες αλλες ενεργειες (φωτογραφια του πακετο, κλπ)..
Αφου ολα εξελιχθηκαν ομαλα, δεν το τραβηξαν στα ακρα, το αποδεχτηκαν αμεσως χωρις καθυστερηση κλπ και αυριο θα το στειλω, συμφωνα με τις οδηγιες που θα ακολουθησω, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να κανω dispute ή μια τετοια κινηση θα ειναι αντιθετη στην ομαλη πορεια των πραγματων? Κατοχυρωνομαι (?) και πώς (?) κανοντας dispute???