Αποστολέας Θέμα: No DATE Vs Date Vs SD Vs DSSD  (Αναγνώστηκε 22573 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Vagelis

• Επισκέπτης
Απ: No DATE Vs Date Vs SD Vs DSSD
« Απάντηση #30 στις: Αύγουστος 24, 2015, 23:55:36 μμ »
Ε ρε τι διαβαζουν τα ματια μου...

Τελικα ολοι εχουν θεμα με τα Ρολεξ.

Sent from someone else
Όπως το έχει γράψει εύστοχα ο eis...

Α ρε Ρόλεξ, διαίρει και βασίλευε... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Αύγουστος 25, 2015, 09:39:04 πμ »
Εσεις εχετε προβλημα με εμας που δεν γουσταρουμε τη ρολεξ!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Αύγουστος 25, 2015, 11:02:33 πμ »

Πώς μπορει ομως,θεωρητικα, ενας ορολογοφιλος να μη γουσταρει τη Ρολεξ? ::)

Μιλαμε για μια θεμελιωδη μαρκα,εξαρχης μια πρωτοπορος εταιρεια,απειρες πατεντες και μια συνεχης προσηλωση στην τελειοποιηση των μοντελων της.Τα ρολογια της ειναι αψεγαδιαστα,μετρο συγκρισης τοσο για ακριβοτερα οσο και για φθηνοτερα ρολογια.
Μηπως τελικα δεν γουσταρετε ενδομυχα καποιους που επιλεγουν Ρολεξ και νομιζετε οτι σας φταιει η ιδια η Ρολεξ? ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #33 στις: Αύγουστος 25, 2015, 11:45:58 πμ »

Πώς μπορει ομως,θεωρητικα, ενας ορολογοφιλος να μη γουσταρει τη Ρολεξ? ::)

Μιλαμε για μια θεμελιωδη μαρκα,εξαρχης μια πρωτοπορος εταιρεια,απειρες πατεντες και μια συνεχης προσηλωση στην τελειοποιηση των μοντελων της.Τα ρολογια της ειναι αψεγαδιαστα,μετρο συγκρισης τοσο για ακριβοτερα οσο και για φθηνοτερα ρολογια.
Μηπως τελικα δεν γουσταρετε ενδομυχα καποιους που επιλεγουν Ρολεξ και νομιζετε οτι σας φταιει η ιδια η Ρολεξ? ::)

Καλά που τα γράφουν και άνθρωποι σαν εσένα μπας και κάποιοι αντιληφθούν έστω και καθυστερημένα τί λένε ή τί νοιώθουν....
Απλά να προσθέσω ότι υπάρχει και μια κατηγορία ανθρώπων που δεν τα έχουν δει από κοντά, αλλά όταν τελικά τα πάρουν στα χέρια τους καταλαβαίνουν ότι είχαν άδικο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34 στις: Αύγουστος 25, 2015, 11:52:16 πμ »

Φίλε μου είναι φανερό ότι ως κάτοχος homage του sub, υποπτεύεσαι - γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις δει από κοντά ή φορέσεις Rolex - ότι το ρολόι σου σε σχέση με το sub είναι ένα και το αυτό!
Καλοπροαίρετα θέλω να πιστεύω ότι ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων, στους οποίους αναφέρθηκα στο προηγούμενο ποστ μου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #35 στις: Αύγουστος 25, 2015, 12:02:07 μμ »
Για μένα δεν υπάρχει "δεν γουστάρω τα Rolex" ή την οποιαδήποτε άλλη μάρκα.
Είχα Rolex,και αν δω κάτι στο μέλλον που μου κάνει κλικ τη δεδομένη στιγμή,μπορεί να ξαναποκτήσω....
Ούτε "δεν γουστάρω αυτους που τα φορούν" υπάρχει...Απ τη στιγμή που δεν με ενοχλούν,γιατί να μην τους γουστάρω,τα χωράφια μου έχω να χωρίσω....?
Το μόνο που με κρατάει μακριά τα τελευταία χρόνια μακριά,είναι απλά ότι έπηξε το μάτι μου να τα βλέπει,ειδικά τα 2 πιο δημοφιλή μοντέλα της.Δηλαδή,"ουκ εν τω πολλώ το ευ"....

Αυτά είναι εντελώς προσωπικά μου γούστα,και δεν μπορώ να κατακρίνω τον άλλον επειδή δεν συμπίπτουν με τα δικά μου.Κανένα πρόβλημα με την εταιρία,η οποία όντως είναι ορόσημο για την ορολογοποιία.Δεν μπορεί κανεις να το αμφισβητήσει κανείς αυτό ,θα ήταν εμπαθής ....
Άλλωστε ένα από τα ομορφότερα σπορ ρολόγια που έχουν κατασκευαστεί ποτέ(μαζί με το speedmaster τα ωραιότερα θεωρώ),πιστεύω ότι είναι το daytona (το παλιό,Paul Newman κλπ...).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #36 στις: Αύγουστος 25, 2015, 12:37:54 μμ »
Για μένα δεν υπάρχει "δεν γουστάρω τα Rolex" ή την οποιαδήποτε άλλη μάρκα.
Είχα Rolex,και αν δω κάτι στο μέλλον που μου κάνει κλικ τη δεδομένη στιγμή,μπορεί να ξαναποκτήσω....
Ούτε "δεν γουστάρω αυτους που τα φορούν" υπάρχει...Απ τη στιγμή που δεν με ενοχλούν,γιατί να μην τους γουστάρω,τα χωράφια μου έχω να χωρίσω....?
Το μόνο που με κρατάει μακριά τα τελευταία χρόνια μακριά,είναι απλά ότι έπηξε το μάτι μου να τα βλέπει,ειδικά τα 2 πιο δημοφιλή μοντέλα της.Δηλαδή,"ουκ εν τω πολλώ το ευ"....

Αυτά είναι εντελώς προσωπικά μου γούστα,και δεν μπορώ να κατακρίνω τον άλλον επειδή δεν συμπίπτουν με τα δικά μου.Κανένα πρόβλημα με την εταιρία,η οποία όντως είναι ορόσημο για την ορολογοποιία.Δεν μπορεί κανεις να το αμφισβητήσει κανείς αυτό ,θα ήταν εμπαθής ....
Άλλωστε ένα από τα ομορφότερα σπορ ρολόγια που έχουν κατασκευαστεί ποτέ(μαζί με το speedmaster τα ωραιότερα θεωρώ),πιστεύω ότι είναι το daytona (το παλιό,Paul Newman κλπ...).

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Αύγουστος 25, 2015, 13:40:39 μμ »
χιλιαδες τα θεματα που η κουβεντα στο τελος καταληγει στα ιδια :D :D

καλες οι εξυπναδες που λεμε ολοι, αλλα αυτο που ξερω ειναι πως οταν το διαθεσιμο μπατζετ φτανει για Ρολεξ δυσκολα καποιος παιρνει κατι αλλο.

εγω επειδη θελω να ειμαι on-topic, εχω και μια παρατηρηση να κανω.
το πιο δημοφιλες σπορ μοντελο της Ρολεξ ειναι αυτο που εχει τη μικροτερη προτιμηση στο θεμα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Αύγουστος 25, 2015, 13:44:14 μμ »
Φιλοι μου δεν εχω προβλημα με κανεναν  που φοραει ρολεξ!καλα κανει.λεφτα του χαλαει και οχι δικα μου!ουτε ειμαι της αποψης οτι το sub homage μπορει να συγκριθει σε ποιοτητα με ενα ρολεξ.
 Ειμαι της αποψης ομως οτι ρολοι με 4000-5000ευρω δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου.Ουτε καν με 3000 ευρω.το ρολεξ ειναι σιγουρα απο τις κορυφαιες εταιρειες ρολογιων που ομως απευθυνεται σε ανθρωπους με μια κατηγορια χρηματων.
 Εγω σαν μικρομεσαιος δεν ειμαι διαθετειμενος ποτε μου να δωσω ενα τετοιο ποσο για ρολοι.Προτεινω να εχω 10 των 300 ευρω και να τα χαιρομαι.Παντα αποψη μου!
 Ειμαι φανατικος των Γιαπωνεζων που προσφερουν υψηλη ποιοτητα σε τιμες φοβερες!συνδυαζουν ποιοτητα-αντοχη-και τιμη μαζι!
Τωρα τα sub homage ειναι ενα αλλο μεγαλο κεφαλαιο συζητησης..Δεν νομιζω επειδη φοραω seiko sumo το οποιο το βρισκω τρομερο VFM να μου πει καποιος οτι η seiko εκλεψε το σχεδιο απο τη ρολεξ.Πανω κατω ολα τα diver εταιρειων βασιζονται σε αυτο το σχεδιο τι να κανουμε τωρα!!
 Ειναι σαν κινητα αφης ολα πλεον εχουν το ιδιο σχεδιο....αν μπορει να θεωρηθει αυτο μετρο συγκρισης.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Αύγουστος 25, 2015, 13:48:19 μμ »
Φιλοι μου δεν εχω προβλημα με κανεναν  που φοραει ρολεξ!καλα κανει.λεφτα του χαλαει και οχι δικα μου!ουτε ειμαι της αποψης οτι το sub homage μπορει να συγκριθει σε ποιοτητα με ενα ρολεξ.
 Ειμαι της αποψης ομως οτι ρολοι με 4000-5000ευρω δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου.Ουτε καν με 3000 ευρω.το ρολεξ ειναι σιγουρα απο τις κορυφαιες εταιρειες ρολογιων που ομως απευθυνεται σε ανθρωπους με μια κατηγορια χρηματων.
 Εγω σαν μικρομεσαιος δεν ειμαι διαθετειμενος ποτε μου να δωσω ενα τετοιο ποσο για ρολοι.

Aρα δεν ειναι οτι δεν γουσταρεις τη Ρολεξ οπως εγραψες πιο πανω!

Θεωρεις οτι ειναι υπερκοστολογημενα κι εκτος μπατζετ.Σε αυτα συμφωνω. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Αύγουστος 25, 2015, 13:48:32 μμ »
homage,ομως πηρες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Αύγουστος 25, 2015, 13:49:35 μμ »
 Εγω σαν μικρομεσαιος δεν ειμαι διαθετειμενος ποτε μου να δωσω ενα τετοιο ποσο για ρολοι.

Τα GS,σε τι τιμες παιζουν?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Αύγουστος 25, 2015, 13:50:30 μμ »
Τα GS,σε τι τιμες παιζουν?

Παμε για οφ τοπικ?Καιρος ηταν  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #43 στις: Αύγουστος 25, 2015, 13:58:14 μμ »
Στο δίλημμα SD ή  ND (τα άλλα δύο δεν τα παίζω) ,οριακά ψηφίζω ND.....
Αν δεν σε απασχολεί το θέμα της ημερομηνίας,υπερτερεί των άλλων στην απλότητα του σχεδιασμού νομίζω.Άλλωστε ήταν και το πρώτο μου ακριβό -ας πούμε- ρολόι....  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Αύγουστος 25, 2015, 13:59:30 μμ »

Ακριβως!θεωρω οτι ειναι υπερκοστολογημενα!τωρα εαν ειχε τρελα λεφτα σιγουρα θα δοκιμαζα  στο καρπο μου ενα sub με κεραμικη στεφανη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions