Γεια σας κ πάλι...
Καταρχήν να σας ευχαριστήσω όλους για ακόμα μια φορά για τον χρόνο, την βοήθεια κ τις απαντήσεις σας. Σας Ευχαριστώ.
Τελικά από οτι φαίνεται ( κατά 99% ) εχω αποφασίσει να αποκτήσω το Hamilton intramatic 38mm silver. Το είδα από κοντά, το δοκίμασα, δυστυχώς στην 42mm version του, η οποία μου έπεφτε μεγάλη, κ επειδή δεν το βρίσκω 38mm μάλλον θα το παρω από site του εξωτερικού. Όπως κ να έχει μου άρεσε πολύ, κ είμαι σχεδόν σίγουρος για την αγορά του. (Οποιαδήποτε πρόταση για αξιόπιστο site του εξωτερικού ευπρόσδεκτη)
http://professionalwatches.com/upload/2013/09/review_hamilton_intra-matic/Hamilton-Intra-Matic-Side-Shot_DxO-1-X3.jpgΥπάρχει κάποιος εδώ στο forum του οποίου να ειναι κάτοχος του ρολογιού για αρκετό καιρό ώστε να μου πει τις εντυπώσεις του; Πως του φαίνεται το ρολόι έπειτα από αρκετό καιρό, αν του εχει παρουσιάσει τιποτα προβλήματα, γενικά ποια ειναι η άποψη του...
Ή έστω κάποιος με περισσότερες γνώσεις από εμένα που το εχει δει ή το εχει δοκιμάσει ώστε να μας πει την προσωπική του εμπειρία...