Hρθε τελικα η ωρα να μπει ο επιλογος στο θεμα που ειχα ανοιξει πριν μερες για το seiko sumo απο HIGUCHI.
Δεν θα σας κουρασω με πολλα λογια απλα ειπα να κανω μια μικρη παρουσιαση με τις λιγες γνωσεις μου.
ΠΩΛΗΤΗΣ=οτι και να πω για τον κυριο Higuchi ειναι λιγο.Πραγματικα κυριος σε ολα του.εστειλε το δεμα με EMS ΑΜΕΣΑ και αμεσως εστειλε τον αριθμο δεματος.Συμφωνησε να γραψει μικροτερο ποσο στο δεμα και σαν gift.σε ολα του αψογος και ταχυτατος.
EMS COURIER=Πεμπτη εφυγε απο Ιαπωνια και Τεταρτη παρελαβα Ιωαννινα.τι να ζητησεις αλλο?και μαλιστα χωρις τελωνειο και πληρωμες.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ HIGUCHI.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ=Το δεμα ηρθε με απολυτη ασφαλεια και προστασια χαρη στον τρομερο Ιαπωνα.παντου ειχε βαλει προστατευτικα.
ΠΕΡΙ ΡΟΛΟΓΙΟΥ.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ SEIKO=Πρωτη φορα αγορασα seiko και θα περιμενα καλυτερη ποιοτητα στη συσκευασια.φθηνο κουτακι αλλα καλουτσικο.βιβλιαρακι οδηγιων και σφραγισμενη εγγυηση απο το HIGUCHI μαιος 2015 και serial number ρολογιου.
SUMO=Μολις ανοιξα το κουτακι και ειδα το ρολοι επαθα τη πλακα μου ειλικρινα!ξεχειλιζει απο ποιοτητα.καταπληκτικο φινιρισμα στα πλαγια.τρομερη κασα που πιστευω εχουν ρολογια των 1000 ευρω.μπρασελε ποιοτικο ασχετα αν σε μερικους δεν αρεσει.το βρηκα αρκετα καλο.
Βεβαια ο μεγαλος ενθουσιασμος ειναι και στο lume.ΦΑΚΟΣ πραγματικα.απο χρονομετρια θα δειξει αλλα η 6r15 ειναι εγγυηση-50 ωρες reserve διαβασα.
ΔΕΝ ξερω τι αλλο να προσθεσω απλα εν συντομια-οποιος του αρεσουν diver ρολογια πρεπει αμεσως να το παρει.νομιζω επειδη δεν βουταω ειναι και πολυ dress το ρολοι οπως και θα φορεθει.
Ενα τελευταιο ευχαριστω ξανα στο HIGUCHI ΓΙΑ την απιστευτη τιμη και εξυπηρετηση που μου εκανε!και σε εσας φιλοι μου για τη βοηθεια που προσφερετε με τις γνωσεις σας εδω στο φορουμ να επιλεγουμε τα σωστα ρολογια.