0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα Έχω καταλήξει σε ένα TAG Heuer Carrera συγκεκριμένα το μοντέλο WAR211B.FC6181. Ψάχνοντας στο ίντερνετ για καλύτερη τιμή βρήκα το φόρουμ και σκέφτηκα να γραφτώ για να μου πείτε την άποψη σας για το ρολόι αλλά και για από που προτείνετε να κάνω την αγορά.Δεκτή κάθε άποψη Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πολύ καλό
Παράθεση από: hakarakos στις Ιούνιος 05, 2016, 12:58:34 μμΚαλημέρα Έχω καταλήξει σε ένα TAG Heuer Carrera συγκεκριμένα το μοντέλο WAR211B.FC6181. Ψάχνοντας στο ίντερνετ για καλύτερη τιμή βρήκα το φόρουμ και σκέφτηκα να γραφτώ για να μου πείτε την άποψη σας για το ρολόι αλλά και για από που προτείνετε να κάνω την αγορά.Δεκτή κάθε άποψη Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΑν σου αρεσει
Παράθεση από: hakarakos στις Ιούνιος 05, 2016, 12:58:34 μμΚαλημέρα Έχω καταλήξει σε ένα TAG Heuer Carrera συγκεκριμένα το μοντέλο WAR211B.FC6181. Ψάχνοντας στο ίντερνετ για καλύτερη τιμή βρήκα το φόρουμ και σκέφτηκα να γραφτώ για να μου πείτε την άποψη σας για το ρολόι αλλά και για από που προτείνετε να κάνω την αγορά.Δεκτή κάθε άποψη Ευχαριστώ εκ των προτέρωνhttp://www.tagheuer.com/int-en/luxury-watches/carrera/carrera-calibre-5-automatic-watch-39-mm-silver-opalin-alligator-skin-bracelet-war211b-fc6181αυτο λεμε?ομορφο ρολοι
Έχεις όρεξη....
Πρόσφατα δοκίμασα ένα τέτοιο και ένα oris aquis.Το oris μου φάνηκε πιο στιβαρό και ποιοτικό ,προσωπικά δεν τρελάθηκα με το tag.Στάλθηκε από το C2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι λένε αυτά? Για πείτε καμιά γνώμη (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.