Τελευταία ψάχνομαι και γω με το θέμα dressy watch και το έχω φιλοσοφίσει λιγάκι.
Για μένα δεν υπάρχουν στάνταρ προδιαγραφές. Είναι καθαρά σε τι περιβάλλον κινείσαι. πχ άλλο θα δει ένας δικηγόρος, άλλο ένας τραπεζικός, άλλο ένας προγραμματιστής, άλλο για συνέντευξη, άλλο για γάμους, άλλο για δεξιώσεις, άλλο ένας 60άρης, άλλο ένας 20άρης, άλλο ένας 40άρης...
Πχ ο ξαδερφός μου πεθαίνει για Cartier Tank στη δουλειά του, ενώ εμένα θα μου φαίνεται ότι όλοι με κοιτάνε περίεργα αν το φορέσω :p
Για μένα, μου αρέσει υπερβολικά το Junghaus Meister για πιο κυριλέ φάσεις, και για λίγο πιο σπόρ το IWC Portugieser στο λευκό του με μπλέ δείκτες και καφέ λουράκι.
Όσο για τo τι φοράνε μεγαλοστελέχη σε κλειστά meetings, δεν είναι αντιπροσωπευτικό γιατί απλά δε τους νοιάζει... Ο συγκεκριμένος πιο πάνω με το πλαστικό καταδυτικό, θέλει να το παίξει αθλητικός εκεί που τον παίρνει.
Το dressy του ρολόι θα το δείς όταν πάει πχ να γνωρίσει τον πρωθυπουργό της Αγγλίας για δουλειές.
Το dressy ρολόι οφείλει να είναι κομψό, να ταιριάζει με το ντύσιμο, και να μη φωνάζει τίποτα αταίριαστο στο περιβάλλον. Άντε να δίνει διακριτικά λίγο χαρακτήρα.