0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιστευω οτι η πιο ισορροπημενη λυση ειναι το Tissot Heritage PR 515, αυτο που ηδη εχω προτεινει εδω και αρκετες μερες. Με 400 ευρω ειμαστε οκ,απλα θα μας μεινουν και καποια ρεστα ωστε να παρουμε και 5-6 Q&Q.Στα Q&Q εξπερ ειναι ο Βαγγελης και ο Νικος.
Πιστευω οτι η πιο ισορροπημενη λυση ειναι το Tissot Heritage PR 515, αυτο που ηδη εχω προτεινει εδω και αρκετες μερες.
Παράθεση από: chris5 στις Νοέμβριος 16, 2014, 18:09:24 μμΠιστευω οτι η πιο ισορροπημενη λυση ειναι το Tissot Heritage PR 515, αυτο που ηδη εχω προτεινει εδω και αρκετες μερες. Γιατρέ ή παλεύεις να μας σπρώξεις καμιά ρέπλικα ή εννοείς κάτι άλλο!515 δεν υπάρχει, μάλλον 516 εννοείς...
Παράθεση από: Vagelis στις Νοέμβριος 16, 2014, 18:21:41 μμΠαράθεση από: chris5 στις Νοέμβριος 16, 2014, 18:09:24 μμΠιστευω οτι η πιο ισορροπημενη λυση ειναι το Tissot Heritage PR 515, αυτο που ηδη εχω προτεινει εδω και αρκετες μερες. Γιατρέ ή παλεύεις να μας σπρώξεις καμιά ρέπλικα ή εννοείς κάτι άλλο!515 δεν υπάρχει, μάλλον 516 εννοείς...Διορθωθηκε. Γραφω απο κινητο και ειμαι και εκτος σπιτιου my friend.Κανονισε εσυ τα Q&Q οκ?
1500 ειναι Βαγγελη να τ'αφησω?
Εξαρταται το ρολοι.Για τα συγκεκρινενα που ειναι ολο καντραν, το ιδανικο θα ηταν το 42.Στα 44 ειναι ταψια κανονικα.Δεν ξερω αν εχεις δει κανενα απο κοντα.Sent from my LG G2 using tapatalk
Εχω δει πολλα απο κοντα και δε μου φάνηκαν ταψια... Τελος παντων, εγω για την "φασαρια" μπηκα και τιποτα παραπανω. Απλα ρωτησα μήπως δεν καταλαβα καλα, αλλα καλα καταλαβα!Δεν το βλεπω πολυ μεγαλο αλλα δε θα πεθανω αν δε το διαλεξουμε κιολας.
Καταρχην πρεπει να μας πει ο Κωστας ποσα χρηματα εχουν συγκεντρωθει,ουτως ωστε να δουμε τι θα προτεινουμε ακομα.