seiko made in Japan Vs Malaysia, Singapore
The difference in the two is that one is made for the Asian markets, and the other is made for the North American market.
There is no difference in quality. I've seen two of the same models (different model numbers) one from Japan market and the other for US market, and they are identical. The only difference is the model number and the price.
Personally, I would go with the cheaper one, but drew is right, some people like to go for the rare Japanese Direct Market (JDM) watches
watchfreeks
δεν το δεχομαι...
εχοντας δει δεκαδες αλλα προιοντα που παραγονται κινα αλλα καταγονται απο αλλου,γερμανια,αγγλια,αμερικη,γαλλια,κτλ,κτλ
εχω βγαλει το συμπερασμα πολυ ευκολα οτι ειναι σαφως υποδεεστερης ποιοτητας..
τα ρολογια δεν διαφερουν.ειναι ακομα ενα προιον.
ακομα και αν τα υλικα ειναι ιδια και απλως μονταρονται απο αλλους ,σιγουρα δεν μονταρονται το ιδιο.
εχω απειρα παραδειγματα να σου πω .
το θεμα δεν ειναι η κινα εξαλλου εχουν απο τις δυνατοτερες βαριες βιομηχανιες και απο τα καλυτερα μηχανηματα που ειναι κατασκευης τους
το θεμνα ειναι οτι το μοντυαρει αλλος απο αυτον που το σκεφτηκε-δημιουργησε
ειναι δυνατον να ειναι μια μερσεντες κατασκευασμενη στην τουρκια να ειναι το ιδιο ποιοτικα με μια της γερμανιας?
φυσικα και οχι ,απειρα τα προβληματα...
ειχα ενα g-shock το οποιο ηταν made in china γνησιο κατα τα αλλα ...
σε 6 χρονια απλα σαπισε ....εγινε κομματια..
και εκανα το 1/10 της χρησης απο ενα db-56w (japan p) με το οποιο περασα στρατιωτικο(ειδικες δυναμεις) και το φορουσα συνεχως ααπο τα 16 μου!!!!
απλα φαινεται ακουραστο και ειναι 23 χρονων!!!
αυτο λεει πολλα.