Αποστολέας Θέμα: Seiko  (Αναγνώστηκε 2009360 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Seiko
« Απάντηση #3060 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 18:42:56 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3061 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 18:46:10 μμ »
Ναι το νεο! σε αυτο που εστειλες δεν καταλαβενω αυτο -> They've got the 4r36 movement, which is a hacking movement. This means you can stop the second hand. The original monster did not have this feature.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3062 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 18:49:13 μμ »
Ναι το νεο! σε αυτο που εστειλες δεν καταλαβενω αυτο -> They've got the 4r36 movement, which is a hacking movement. This means you can stop the second hand. The original monster did not have this feature.

Quote:
A hacking movement is one that stops the second hand when you pull the crown to the time-setting position, so you can set it to the second. A non-hacking movement doesn't do this.
Quote:
Hack/Hacking: Describes the feature of a movement whereby the seconds hand can be stopped for exact setting of the time. Originally a military term for this feature.

watchfreeks
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3063 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 18:51:57 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3064 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 18:57:26 μμ »
Δηλαδη κουναει ξεχωριστα τον δεικτη της ωρας και τον δεικτη των λεπτων;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος madbomber

• Jr. Member
  • *
  • Art is the proper task of life-Friedrich Nietzsche
    • Προφίλ
« Απάντηση #3065 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 18:58:19 μμ »
ομολογω οτι εχω αρρωστησει με το συγκεκριμενο... δεν ξερω γιατι... τι λες καλο ειναι σαν μηχανισμο; Βασικα να ρε ρωτησω ποσο πρεπει να χανει ενας καλος μηχανισμος για να θεωρειται καλος;

To kinetic quartz της Pulsar που έχω χάνει περίπου 10'' το μήνα και είναι ένα απλό καθημερινό ρολόι περίπου των 150 λιρών (όταν είχε βγει). Ένα αυτόματο ρολεξ χάνει +-20'' το μηνα, στο βίντεο review για αυτό το ρολόι λέει avarage +- 5'' τη μέρα! Kάποιος μπορεί να πει ότι σε kinetic quartz ακριβείας η Seiko είναι αφεντικό. Και θα σου έλεγα να πάρεις kinetic quartz αν πάρεις Seiko, αυτή είναι η δυνατή τους κατηγορία, μπορεί και 6 μήνες να δουλεύει με μια φόρτιση.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Αγαπήσου :)

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3066 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 19:04:17 μμ »
Και αφού πρότεινα Seiko kinetic quartz, πάρε μια δόση

SKA369P1 περίπου στα 400 ευρώ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3067 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 19:17:40 μμ »
Και αφού πρότεινα Seiko kinetic quartz, πάρε μια δόση

SKA369P1 περίπου στα 400 ευρώ

Πολλα ειπες...τοσο το δινουν καποιοι μονο στην Ελλαδα σε μαγαζι, 160 περιπου το δινουν εξωτερικο (βλεπε creationwatches κλπ), παρεμπιπτοντως φανταστικο και σκυλι ρολοι, εχει κλεισει ηδη 4 χρονια στην κατοχη μου.;)

Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3068 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 19:25:58 μμ »
ομολογω οτι εχω αρρωστησει με το συγκεκριμενο... δεν ξερω γιατι... τι λες καλο ειναι σαν μηχανισμο; Βασικα να ρε ρωτησω ποσο πρεπει να χανει ενας καλος μηχανισμος για να θεωρειται καλος;

To kinetic quartz της Pulsar που έχω χάνει περίπου 10'' το μήνα και είναι ένα απλό καθημερινό ρολόι περίπου των 150 λιρών (όταν είχε βγει). Ένα αυτόματο ρολεξ χάνει +-20'' το μηνα, στο βίντεο review για αυτό το ρολόι λέει avarage +- 5'' τη μέρα! Kάποιος μπορεί να πει ότι σε kinetic quartz ακριβείας η Seiko είναι αφεντικό. Και θα σου έλεγα να πάρεις kinetic quartz αν πάρεις Seiko, αυτή είναι η δυνατή τους κατηγορία, μπορεί και 6 μήνες να δουλεύει με μια φόρτιση.

Μαλιστα δεν τα ηξερα αυτα... τοσο πολυ ε; +-5 την μερα;; αρα δεν ειναι και τοσο καλος ο μηχανισμος του... ε; βασικα αυτο το ρολοι με εχει τρελανει δεν ξερω... σε αυτο που μου λες δεν μου αρεσει ο διχρωματισμος που κανει...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3069 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 19:35:46 μμ »

Μαλιστα δεν τα ηξερα αυτα... τοσο πολυ ε; +-5 την μερα;; αρα δεν ειναι και τοσο καλος ο μηχανισμος του... ε; βασικα αυτο το ρολοι με εχει τρελανει δεν ξερω... σε αυτο που μου λες δεν μου αρεσει ο διχρωματισμος που κανει...
αυτοματο ρολοι ειναι ,μηπως να δεις κατι σε quartz ισως?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3070 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 19:42:32 μμ »
Παράθεση
Παράθεση
αυτοματο ρολοι ειναι ,μηπως να δεις κατι σε quartz ισως?

Οχι αυτο θα παρω ειναι σιγουρο... απλα εχω μπερδευτει... δηλαδη ειναι η δεν ειναι "καλο" ρολοι;; γιατι αν οχι σε ολα αλλα στο 95% οτι review εχω διαβασει το χαρακτηριζουν αψογο... απλα ο madbomber με εβαλε σε σκεψει... αυτο ειναι ολο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3071 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 19:45:31 μμ »
Μια χαρά είναι ο μηχανισμός του, απλά νομίζω πως αξίζει να πάρεις κάτι με περισσότερη ακρίβεια. Γενικά τα αυτόματα χάνουν αρκετά, δεν είναι θέμα μηχανισμού.

Πιστεύω πως αν πάρεις kinetic quart θα γουστάρεις, ενώ το άλλο ίσως το βαρεθείς γρήγορα και θες κάτι άλλο. Δες και αυτό, ένα αυτόματο πρέπει να το φοράς συνέχεια, και δώστου ξανά να το ρυθμίζεις. Το άλλο με 2-3 φορές το μήνα θα σε πάει δεκαετίες...

Όπως σωστά είπε και ο άλλος φίλος, τα 400 ευρώ που έγραψα ήταν πριν 4 περίπου χρόνια τώρα και με λιγότερα το πέρνεις, μισή τιμή.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3072 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 19:48:16 μμ »
Μια χαρά είναι ο μηχανισμός του, απλά νομίζω πως αξίζει να πάρεις κάτι με περισσότερη ακρίβεια. Γενικά τα αυτόματα χάνουν αρκετά, δεν είναι θέμα μηχανισμού.

Πιστεύω πως αν πάρεις kinetic quart θα γουστάρεις, ενώ το άλλο ίσως το βαρεθείς γρήγορα και θες κάτι άλλο. Δες και αυτό, ένα αυτόματο πρέπει να το φοράς συνέχεια, και δώστου ξανά να το ρυθμίζεις. Το άλλο με 2-3 φορές το μήνα θα σε πάει δεκαετίες...

Όπως σωστά είπε και ο άλλος φίλος, τα 400 ευρώ που έγραψα ήταν πριν 4 περίπου χρόνια τώρα και με λιγότερα το πέρνεις, μισή τιμή.

Ok ok σε ευχαριστω! Βασικα θελω πολυ να αρχισω με αυτο... γιατι με εχει τρελανει ισως εχεις δικιο και στην πορεια να το βαρεθω... αλλα τωρα θελω αυτο... :) δεν μπορω να το εξηγησω πως νιωθω... κατι παει να κανει ο φιλος απο κατω... χεχεχε  ;D ;D

The Monster is a great watch that exhibits a recognizable style, tough dive-ready qualities and a very appealing price point. I know that the original Black Monster was one of the first watches that ignited my love for dive watches and I have no doubt that the new SRP family will have the same effect for many future watch nerds. It is great to see Seiko increase the value in their entry level divers and I will keep my fingers tightly crossed with the hopes that Seiko offers the same 4R36 movement update to more of the SKX range, especially the SKX007 and 009.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3073 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 19:49:14 μμ »
Το πρόβλημα με όλα τα αυτόματα ανεξαρτήτου μάρκας ποιό είναι; -Αν σταματήσει για καιρό, θέλεις οπωσδήποτε service...

Νομίζω πως αυτό είναι κάτι σημαντικό που πρέπει να το έχεις στα υπόψιν σου.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3074 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 19:56:10 μμ »
Ναι αυτο το ξερω και εχεις δικιο! Το ρολοι βασικα προοριζεται για καθημερινη χρηση... και ειδικα σε λιγο καιρο που θα βρω χρονο και ξεκινησω παλι το υποβρυχιο κυνηγι... οποτε τωρα θελω να βρω το λουρακι του αυτο απο καουτσουν που φοραει το ρολοι στην παρουσιαση... και ενα καλο zulu or nato... αλλα δεν εχω κοιταξει ακομα ποια μαγαζακια τα εχουν και αν στελνουν Ελλαδα... και σε τι τιμη φυσικα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions