0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 23, 2013, 00:17:20 πμΠαράθεση από: batman1345 στις Οκτώβριος 23, 2013, 00:13:44 πμΡε παιδια συγνωμη κιολας... αλλα θα κανω μια ερωτηση που δεν πρεπει αλλα θα σκασω... υπαρχει αλλη εταιρια εκτος citizen casio που να ειναι τοσο ποιοτικη με αυτοματους μηχανισμους πανεμορφα ρολογια σε καθε ειδος και τοσο normal τιμες για τους καθημερινους θνητους...; γιατι μου φαινεται οτι η Ελβετοι μονο υπερβολικες τιμες εχουν... δεν λεω οτι δε τα αξιζουν... προς Θεου σιγουρα αλλα δεν βλεπω καποιον ανταγωνιστη στα ιδια μετρα... κανω λαθος; υπαρχει εταιρια προς Ελβετια μερια η Ευρωπη στα μετρα της seiko; Η μονο εγω το βλεπω ετσι;φωτιες αναβεις!!! εχω αδικο;;;;; 203 σελιδες εδω... και αμετρητα μοντελα για καθε γουστο για καθε περισταση σε καθε τιμη... για ολα τα πορτοφολια...
Παράθεση από: batman1345 στις Οκτώβριος 23, 2013, 00:13:44 πμΡε παιδια συγνωμη κιολας... αλλα θα κανω μια ερωτηση που δεν πρεπει αλλα θα σκασω... υπαρχει αλλη εταιρια εκτος citizen casio που να ειναι τοσο ποιοτικη με αυτοματους μηχανισμους πανεμορφα ρολογια σε καθε ειδος και τοσο normal τιμες για τους καθημερινους θνητους...; γιατι μου φαινεται οτι η Ελβετοι μονο υπερβολικες τιμες εχουν... δεν λεω οτι δε τα αξιζουν... προς Θεου σιγουρα αλλα δεν βλεπω καποιον ανταγωνιστη στα ιδια μετρα... κανω λαθος; υπαρχει εταιρια προς Ελβετια μερια η Ευρωπη στα μετρα της seiko; Η μονο εγω το βλεπω ετσι;φωτιες αναβεις!!!
Ρε παιδια συγνωμη κιολας... αλλα θα κανω μια ερωτηση που δεν πρεπει αλλα θα σκασω... υπαρχει αλλη εταιρια εκτος citizen casio που να ειναι τοσο ποιοτικη με αυτοματους μηχανισμους πανεμορφα ρολογια σε καθε ειδος και τοσο normal τιμες για τους καθημερινους θνητους...; γιατι μου φαινεται οτι η Ελβετοι μονο υπερβολικες τιμες εχουν... δεν λεω οτι δε τα αξιζουν... προς Θεου σιγουρα αλλα δεν βλεπω καποιον ανταγωνιστη στα ιδια μετρα... κανω λαθος; υπαρχει εταιρια προς Ελβετια μερια η Ευρωπη στα μετρα της seiko; Η μονο εγω το βλεπω ετσι;
οποιος διαφωνει μαζι σου, θα πρεπει να ειναι πολυ πλουσιος!!!!
Παράθεση από: batman1345 στις Οκτώβριος 23, 2013, 00:20:48 πμΠαράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 23, 2013, 00:17:20 πμΠαράθεση από: batman1345 στις Οκτώβριος 23, 2013, 00:13:44 πμΡε παιδια συγνωμη κιολας... αλλα θα κανω μια ερωτηση που δεν πρεπει αλλα θα σκασω... υπαρχει αλλη εταιρια εκτος citizen casio που να ειναι τοσο ποιοτικη με αυτοματους μηχανισμους πανεμορφα ρολογια σε καθε ειδος και τοσο normal τιμες για τους καθημερινους θνητους...; γιατι μου φαινεται οτι η Ελβετοι μονο υπερβολικες τιμες εχουν... δεν λεω οτι δε τα αξιζουν... προς Θεου σιγουρα αλλα δεν βλεπω καποιον ανταγωνιστη στα ιδια μετρα... κανω λαθος; υπαρχει εταιρια προς Ελβετια μερια η Ευρωπη στα μετρα της seiko; Η μονο εγω το βλεπω ετσι;φωτιες αναβεις!!! εχω αδικο;;;;; 203 σελιδες εδω... και αμετρητα μοντελα για καθε γουστο για καθε περισταση σε καθε τιμη... για ολα τα πορτοφολια...οποιος διαφωνει μαζι σου, θα πρεπει να ειναι πολυ πλουσιος!!!!
Παράθεση από: charisps στις Οκτώβριος 23, 2013, 00:26:02 πμΠαράθεση από: batman1345 στις Οκτώβριος 23, 2013, 00:20:48 πμΠαράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 23, 2013, 00:17:20 πμΠαράθεση από: batman1345 στις Οκτώβριος 23, 2013, 00:13:44 πμΡε παιδια συγνωμη κιολας... αλλα θα κανω μια ερωτηση που δεν πρεπει αλλα θα σκασω... υπαρχει αλλη εταιρια εκτος citizen casio που να ειναι τοσο ποιοτικη με αυτοματους μηχανισμους πανεμορφα ρολογια σε καθε ειδος και τοσο normal τιμες για τους καθημερινους θνητους...; γιατι μου φαινεται οτι η Ελβετοι μονο υπερβολικες τιμες εχουν... δεν λεω οτι δε τα αξιζουν... προς Θεου σιγουρα αλλα δεν βλεπω καποιον ανταγωνιστη στα ιδια μετρα... κανω λαθος; υπαρχει εταιρια προς Ελβετια μερια η Ευρωπη στα μετρα της seiko; Η μονο εγω το βλεπω ετσι;φωτιες αναβεις!!! εχω αδικο;;;;; 203 σελιδες εδω... και αμετρητα μοντελα για καθε γουστο για καθε περισταση σε καθε τιμη... για ολα τα πορτοφολια...οποιος διαφωνει μαζι σου, θα πρεπει να ειναι πολυ πλουσιος!!!!γιατι βρε παιδια?κανα ελβετικο με τιποτα?
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 23, 2013, 00:30:09 πμΠαράθεση από: charisps στις Οκτώβριος 23, 2013, 00:26:02 πμΠαράθεση από: batman1345 στις Οκτώβριος 23, 2013, 00:20:48 πμΠαράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 23, 2013, 00:17:20 πμΠαράθεση από: batman1345 στις Οκτώβριος 23, 2013, 00:13:44 πμΡε παιδια συγνωμη κιολας... αλλα θα κανω μια ερωτηση που δεν πρεπει αλλα θα σκασω... υπαρχει αλλη εταιρια εκτος citizen casio που να ειναι τοσο ποιοτικη με αυτοματους μηχανισμους πανεμορφα ρολογια σε καθε ειδος και τοσο normal τιμες για τους καθημερινους θνητους...; γιατι μου φαινεται οτι η Ελβετοι μονο υπερβολικες τιμες εχουν... δεν λεω οτι δε τα αξιζουν... προς Θεου σιγουρα αλλα δεν βλεπω καποιον ανταγωνιστη στα ιδια μετρα... κανω λαθος; υπαρχει εταιρια προς Ελβετια μερια η Ευρωπη στα μετρα της seiko; Η μονο εγω το βλεπω ετσι;φωτιες αναβεις!!! εχω αδικο;;;;; 203 σελιδες εδω... και αμετρητα μοντελα για καθε γουστο για καθε περισταση σε καθε τιμη... για ολα τα πορτοφολια...οποιος διαφωνει μαζι σου, θα πρεπει να ειναι πολυ πλουσιος!!!!γιατι βρε παιδια?κανα ελβετικο με τιποτα?εγω δεν ξερω... αλλα στη φαση που ειμαι και στην ηλικια θελω να κανω το κεφι μου με ενα καλο μηχανισμο και ομορφο ρολοι αλλα δεν εχω 5000 ουτε 10000 διαθεσιμα...
δεν βλεπω να συμφωνεις... για πες μου την γνωμη σου σαν πιο εμπειρος... υπαρχει κατι αντιστοιχο σαν σεικο σε ελβετια η ευρωπη;
Παράθεση από: batman1345 στις Οκτώβριος 23, 2013, 00:35:50 πμδεν βλεπω να συμφωνεις... για πες μου την γνωμη σου σαν πιο εμπειρος... υπαρχει κατι αντιστοιχο σαν σεικο σε ελβετια η ευρωπη;μεχρι καποια λεφτα,δεν εχουν ανταγωνισμο,αλλα απο κει και περα παιζουν και τα ελβετικα ρολογια
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 23, 2013, 01:06:00 πμΠαράθεση από: batman1345 στις Οκτώβριος 23, 2013, 00:35:50 πμδεν βλεπω να συμφωνεις... για πες μου την γνωμη σου σαν πιο εμπειρος... υπαρχει κατι αντιστοιχο σαν σεικο σε ελβετια η ευρωπη;μεχρι καποια λεφτα,δεν εχουν ανταγωνισμο,αλλα απο κει και περα παιζουν και τα ελβετικα ρολογιαΝαι ενταξει... αλλα μιλας για αρκετα λεφτα σωστα;
Παράθεση από: batman1345 στις Οκτώβριος 23, 2013, 01:17:31 πμΠαράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 23, 2013, 01:06:00 πμΠαράθεση από: batman1345 στις Οκτώβριος 23, 2013, 00:35:50 πμδεν βλεπω να συμφωνεις... για πες μου την γνωμη σου σαν πιο εμπειρος... υπαρχει κατι αντιστοιχο σαν σεικο σε ελβετια η ευρωπη;μεχρι καποια λεφτα,δεν εχουν ανταγωνισμο,αλλα απο κει και περα παιζουν και τα ελβετικα ρολογιαΝαι ενταξει... αλλα μιλας για αρκετα λεφτα σωστα;οχι,απο 300 ευρω μπορεις να βρεις καποιο ελβετικο πιστευω
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 23, 2013, 01:19:50 πμΠαράθεση από: batman1345 στις Οκτώβριος 23, 2013, 01:17:31 πμΠαράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 23, 2013, 01:06:00 πμΠαράθεση από: batman1345 στις Οκτώβριος 23, 2013, 00:35:50 πμδεν βλεπω να συμφωνεις... για πες μου την γνωμη σου σαν πιο εμπειρος... υπαρχει κατι αντιστοιχο σαν σεικο σε ελβετια η ευρωπη;μεχρι καποια λεφτα,δεν εχουν ανταγωνισμο,αλλα απο κει και περα παιζουν και τα ελβετικα ρολογιαΝαι ενταξει... αλλα μιλας για αρκετα λεφτα σωστα;οχι,απο 300 ευρω μπορεις να βρεις καποιο ελβετικο πιστευωναι αλλά όχι συγκρίσιμο με 300 ευρώ γιαπονέζικο
αυτοματο; και δεν εχει η σεικο με πιο λιγα λεφτα καλυτερο; δυσκολο το βλεπω...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.