Καλησπερα σε ολους!! Μολις εκανα εγγραφη και εχω μια απορια ρε παιδια μιασ κ μιλατε για Seiko. Πηγα τισ προαλλεσ ενα seiko 5 του πατερα μου για σεβις και ο μαστορας μου ειπε πως 1 τα νεα seiko 5 στην ελλαδα ειναι παραεισαγωγης και 2 οτι να νεα seiko 5 ειναι τενεκεδες!!! Τι λετε για αυτο? :- :- :-
Καλως ηρθες
Τα νεωτερα 5αρια (10ετιας) εχουν πλεον διαφανο case back και σαν κασα και μπρασελε ειναι οντως υποδεεστερα σε σχεση με τα μασιφ 5αρια 20ετιας, μια αλλη διαφορα τους σε σχεση με τα παλιοτερα (και μαλλον αυτο εννοουσε ο μαστορας σου) ειναι οτι φτιαχνονται πλεον στην Ταιλανδη και οχι στην Ιαπωνια (και οχι οτι ειναι παραεισαγωγης)...παρολαυτα οι μηχανες τους παραμενουν υποδειγμα αξιοπιστιας ακομη και σε χερια που τις βασανιζουν, με καλη χρονομετρια και αντεχουν χωρις σερβις πολλα χρονια βαζοντας τα γυαλια σε πολυ ακριβοτερες.
Με κοστος μολις απο 70 ευρω (ebay) εχεις στα χερια σου ενα απιστευτο value for money ρολοι που θα σε συντροφευει για πολλα χρονια οποτε βουρ για αγορα και ασε το 5αρι του μπαμπα στο χερι του να το χαιρεται αυτος.!!!
Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2