0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιτέλους ένας όμορφος δευτερολεπτοδείκτης από τη seiko.Όμορφο ρολόι με μόνη εξαίρεση τη 45άρα κάσα. (44,7mm για την ακρίβεια)Βιδωτή κορώνα, 4R35, 100m.Seiko SRPB57K1(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Seiko SRPB61K1(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ποτ πουρί από παλιά μοντέλα είναι?
Ωραιο και το κιτρινακι, μονο στο longisland το εβρισκα πανω απο 200$...
Παράθεση από: harolagoha στις Μάιος 26, 2017, 18:20:38 μμΩραιο και το κιτρινακι, μονο στο longisland το εβρισκα πανω απο 200$... Ισχύει φίλε.sxk175, skx173 και skxa35 είναι αρκετά τσιμπημένα.Νομίζω ότι είναι μοντέλα που προοριζόντουσαν για την αμερικάνικη αγορά.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
QUIZ: Do You Really Know Your Seiko? - watchuseek.com(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.