....σήμερα το μεσημέρακι είχα ραντεβού σε γνωστό κοσμηματοπωλείο της πόλης, προκειμένου να δω από κοντά το Tudor Pelagos.
Με είχαν ενημερώσει από τις προηγούμενες μέρες ότι θα το έφερναν σήμερα....και έτσι κι έγινε...
Συνεπείς στην υπόσχεση τους αυτοί - συνεπής κι εγώ στο ραντεβού μου..
Δευτερόλεπτα πριν ανοίξει το κουτί του ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και φίλος, η περιέργεια μου είχε φτάσει στο κόκκινο...
Τελικά με το άνοιγμα του κουτιού αντίκρυσα ένα από τα πιο όμορφα και ποιοτικά ρολόγια που έχω δει ποτέ μου!!
Εκπληκτικά ποιοτικό και απέριττο το Pelagos!
Με το που το παίρνεις στα χέρια σου νιώθεις ήδη τρελλά ερωτευμένος.....με το που το φοράς το λατρεύεις!
Το ρολόι είναι απλά τέλειο!!!
Τα βάζω δίπλα δίπλα με το Explorer που φορούσα και πραγματικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιό είναι πιο ποιοτικό...Τα θεωρώ 100% το ίδιο ποιοτικά....άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ποιός τα φτιάχνει...
Πετάγομαι μέχρι παρακάτω....έτοιμασε το μου - είπα. Πώς να αντισταθεί κανείς σε μια τέτοια ομορφιά;
Το πρώτο πράγμα που βλέπειις είναι αυτό....κλασσικά πράγματα δηλαδή.
βγάζοντας το προστατευτικό πλαίσιο αντικρίζεις το χάρτινο κουτί του χρώματος καφέ με το σήμα της εταιρείας....
βγάζοντας και αυτό, εκεί νιώθεις ότι αγόρασες κάτι από το...πάνω ράφι...μαύρο, ξύλινο, πολυτελές, το τελικό κουτί!
αλλά και η κάτω πλευρά του κουτιού αψεγάδιαστη, επενδεδυμένη με μια τέλεια εφαπτόμενη μαύρη τσόχα.
ανοίγοντας το πολυτελές μαύρο κουτί, αντικρίζεις ´ό,τι υπάρχει μέσα σε αυτό και η θέα είναι τέλεια.
χαρτιά, ρολόι και ένα εξτρά καουτσουκένιο λουράκι.

δε χρειάζεται καν να πάρεις το ρολόι στα χέρια σου για να καταλάβεις το πόσο ποιοτικό είναι

στο μπρασελέ η μικροδιορθώσεις γίνονται πολύ απλά, όπως και η diver extension.
και τώρα η ώρα που όλοι όσοι αγοράζουμε ρολόγια περιμένουμε: να το φορέσουμε στον καρπό μας!
κλείνοντας θα πω μόνο τα παρακάτω:
η ποιότητα του ρολογιού είναι Rolex!
η αίσθηση στο χέρι είναι Rolex!
Το απίστευτο lume έχει καθαρά χρώμα Rolex!
Το ρολόι είναι Rolex? Όχι είναι Tudor που φτιάχτηκε από τη Rolex χωρίς καμιά αμφιβολία..
(το κουτί είναι Rolex? Κατηγορηματικά όχι!! Πάρα πολύ καλύτερο από του Rolex - τουλάχιστον αυτού που έχω εγώ!)