Αποστολέας Θέμα: Ιδανικη συλλογη με ρολογια μεχρι 500 ευρω  (Αναγνώστηκε 22207 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος elbetakias

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Ιδανικη συλλογη με ρολογια μεχρι 500 ευρω
« Απάντηση #75 στις: Μάιος 30, 2014, 18:35:57 μμ »
Παιδια το συγκεκριμενο χαμιλτον δε μου αρεσει.Γενικα απο χαμιλτον αν εξαιρεσω το pan europe και κανα 2 αλλους χρονογραφους ακριβους, δε με ενθουσιαζουν...
Τριανταφυλλε σκεφτομαι πολυ σοβαρα για καποιο καλο g-shock αλλα θα ειναι εξω απ'αυτην την πενταδα(δηλαδη θα ξαναπουληθει λογικα)μιας και δε φοραω τετοιου ειδους ρολογια παρα μονο σε γυμναστηριο,ποδηλατο κτλ ...
Ηλια νομιζω πως η προταση σου ειναι παρα πολυ ενδιαφερουσα.Την κραταω οπως και ολων των αλλων φιλων.
Τελος Γιωργο,σ'ευχαριστω για τη συμβουλη σου,αλλα απο τη steinhart μονο η συγκεκριμενη σειρα μου προκαλει καποιο ενδιαφερον.Αν θες προτεινε μου κατι αλλο.νομιζω πως η steinhart απο αποψη συλλεκτικοτητας,στα δικα μου γουστα τουλαχιστον,δεν ειναι στην πρωτη πενταδα...

Φιλικα,Χρηστος
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 30, 2014, 18:37:31 μμ από ELBETAKIAS »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Μάιος 30, 2014, 18:51:20 μμ »
Λοιπον να τα ξεκαθαρισω λιγο τα πραγματα και με βαση τις απαντησεις των φιλων...
Εχω:1)tissot prc 200 chronograph,ασπρη πλακα.Με το δερματινο λουρακι που το φοραω,το εχω κυριως για πιο dress καταστασεις.
         2)citizen eco-drive nighthawk radiocontrolled.Τα εχω πει πολλες φορες.Ανετα θα μπορουσε να ειναι το μοναδικο μου ρολοι.Ταιριαζει παντου και παντα..
        3)seiko stargate.Ρολογαρα.Οταν το πρωτοφορεσα πιστεψα πως θα σταθει επαξια στα αλλα 2 πιο πανω.Το συναισθημα αυτο δε μου εχει φυγει.Απλα αναρωτιεμαι μηπως να το αλλαζα με κατι αλλο...
seiko sarb033 ισως;;;seiko sumo;;;καποιο αλλο;;;

Θελω πολυ εντονα,σχεδον εχω καταληξει πως:
νουμερο 4=longines conquest η hydroconquest...

Οποτε το νουμερο 5 θελω να συνδυαζει αρμονικα τις αλλες 4 επιλογες...ας ειναι dress,diver,pilot,chronograph or not δε με απασχολει...
Εδω εχουμε αρκετες προτασεις με επικρατεστερη τη χαμιλτον.Μετα certina,squale,laco,stowa,καποιο military με αρκετες εταιρειες απο πισω.
Οι προτασεις αυτες ηδη μελετουνται.
Μηπως υπαρχουν και αλλες;;

φιλικα,Χρηστος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Μάιος 30, 2014, 19:07:54 μμ »
Λοιπον να τα ξεκαθαρισω λιγο τα πραγματα και με βαση τις απαντησεις των φιλων...
Εχω:1)tissot prc 200 chronograph,ασπρη πλακα.Με το δερματινο λουρακι που το φοραω,το εχω κυριως για πιο dress καταστασεις.
         2)citizen eco-drive nighthawk radiocontrolled.Τα εχω πει πολλες φορες.Ανετα θα μπορουσε να ειναι το μοναδικο μου ρολοι.Ταιριαζει παντου και παντα..
        3)seiko stargate.Ρολογαρα.Οταν το πρωτοφορεσα πιστεψα πως θα σταθει επαξια στα αλλα 2 πιο πανω.Το συναισθημα αυτο δε μου εχει φυγει.Απλα αναρωτιεμαι μηπως να το αλλαζα με κατι αλλο...
seiko sarb033 ισως;;;seiko sumo;;;καποιο αλλο;;;

Θελω πολυ εντονα,σχεδον εχω καταληξει πως:
νουμερο 4=longines conquest η hydroconquest...

Οποτε το νουμερο 5 θελω να συνδυαζει αρμονικα τις αλλες 4 επιλογες...ας ειναι dress,diver,pilot,chronograph or not δε με απασχολει...
Εδω εχουμε αρκετες προτασεις με επικρατεστερη τη χαμιλτον.Μετα certina,squale,laco,stowa,καποιο military με αρκετες εταιρειες απο πισω.
Οι προτασεις αυτες ηδη μελετουνται.
Μηπως υπαρχουν και αλλες;;

φιλικα,Χρηστος
το conquest το εχεις φορεσει?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Μάιος 30, 2014, 19:09:40 μμ »
ναι.με την ασπρη πλακα και το μπρασελε.
δε σου αρεσει;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Μάιος 30, 2014, 19:32:15 μμ »
ναι.με την ασπρη πλακα και το μπρασελε.
δε σου αρεσει;
με αρεσει παρα πολυυυ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Μάιος 30, 2014, 19:49:23 μμ »
Aφού θέλεις ιστορικότητα, και οι κατηγορίες είναι πανω κάτω γνωστές (pilot,diver,dress,chrono,GMT), θα έκανα τα παρακάτω.
Θα πουλούσα τα Tissot PRC200 chrono γιατί δεν είναι σε καμμιά περίπτωση ούτε dress χρονογράφος, ουτε καν αντιπροσωπευτικό μοντέλο της Tissot και θα έπαιρνα είτε ένα dress Tissot, είτε ένα σπορ (χρονογράφο ή όχι) από τις σειρές PR ή PRS που είναι και ιστορικές και αντιπροσωπευτικές της ιστορίας της.
Μετά για πιλότο, θα πήγαινα ντουγρού για Laco ή ακόμα καλύτερα για Glycine Airman. Πιο ιστορικά, πεθαίνεις.... Το citizen nighthawk αν θέλεις το κρατάς εκτός συναγωνισμού.
Για diver, θα κρατούσα το stargate. Μόνο με sumo θα το άλλαζα, μπορεί και όχι.... Ιστορική εταιρεία η Seiko στα καταδυτικά....
Για dress, αν δεν θέλεις Tissot, θα κοίταγα σε Longines Master Collection και θα ξέχναγα τα Conquest/Hydroconquest (πάλι diver?). H κατ'εξοχήν "προσιτή" εταιρεία του γκρουπ με dress προφίλ... Eναλλακτικά, δες και την Frederique Constant.
Για χρονογράφο, για να μην ξεφύγω πολύ σε τιμή, θα πήγαινα σε Hamilton. Eχει πολύ ωραίους χρονογράφους και στη σειρά Khaki (Aviation-Militay) και στη σειρά Jazzmaster για πιο κλασικό στυλ.
Tέλος για GMT/UTC αν δεν θέλεις να πας πάλι σε Glycine (π.χ. Airman Base 22), εγώ θα πήγαινα κατευθείαν στο Hamilton Khaki Navy UTC.

ΥΓ. Να διευκρινήσω ότι το Hydroconquest που εχω δοκιμάσει, μου αρέσει τρελά, αλλά diver έχεις το stargate. Από άλλα εχεις έλλειψη...
Βέβαια παίζει ρόλο η ηλικία και το στυλ σου γενικότερα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Μάιος 31, 2014, 10:50:04 πμ »
Ηλια τι να πω...ευχαριστω για το χρονο σου και την κατατοπιστικοτατη απαντηση...Με τη βοηθεια σου κατεληξα πως πρεπει να δω κατι σε dress(λογικα απο τισσω για πιο οικονομικα),κατι σε pilot απο glycine και καποιον χρονογραφο απο χαμιλτον...Ολα αυτα βεβαια σε βαθος χρονου και με την προυποθεση να βρω κατι εντος χρηματικου οριου,να καθεται καλα και να μου κανει το κλικ...
Το τισσω και το σιτιζεν δεν τα πουλαω γιατι μου αρεσουν παρα πολυ αλλα και γιατι δε θα βγαλω και τιποτα σπουδαιο που θα με βοηθησει να φτιαξω τη συλλογη μου...
Χτες κατεληξα πως κραταω και το stargate...(μεχρι νεωτερας τουλαχιστον).
Τελος το conquest η το hydroconquest,ας υπαρχει και αλλο diver στη συλλογη,δε με πειραζει να αποκτηθει το ενα απ'τα δυο,μιας και μου αρεσουν παρα πολυ.

Μια τελευταια ερωτηση μιας και το σκεφτομαι τις τελευταιες ημερες.
Θα δινατε το stargate για το 007 ;;απο αποψη ποιοτητας μιλαω παντα γιατι skx007 δεν εχω πιασει η δει ποτε μου...

φιλικα,Χρηστος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Μάιος 31, 2014, 10:58:05 πμ »
προσωπικά το conquest δεν το θεωρω diver
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Μάιος 31, 2014, 11:20:36 πμ »
προσωπικά το conquest δεν το θεωρω diver
το ιδιο και εγω.Περισσοτερο για dress μου κανει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

vlasis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #84 στις: Μάιος 31, 2014, 11:50:00 πμ »
το conquest το ειχα,απλα εξαιρετικο,με εκανε να γινω φαν της λονζιν,κ σιγουρα δεν ειναι καταδυτικο γιατι δεν εχει  lume k ας ειναι στα 300μ
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 31, 2014, 11:52:10 πμ από vlasis »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Μάιος 31, 2014, 11:50:42 πμ »
Aφού θέλεις ιστορικότητα, και οι κατηγορίες είναι πανω κάτω γνωστές (pilot,diver,dress,chrono,GMT), θα έκανα τα παρακάτω.
Θα πουλούσα τα Tissot PRC200 chrono γιατί δεν είναι σε καμμιά περίπτωση ούτε dress χρονογράφος, ουτε καν αντιπροσωπευτικό μοντέλο της Tissot και θα έπαιρνα είτε ένα dress Tissot, είτε ένα σπορ (χρονογράφο ή όχι) από τις σειρές PR ή PRS που είναι και ιστορικές και αντιπροσωπευτικές της ιστορίας της.
Μετά για πιλότο, θα πήγαινα ντουγρού για Laco ή ακόμα καλύτερα για Glycine Airman. Πιο ιστορικά, πεθαίνεις.... Το citizen nighthawk αν θέλεις το κρατάς εκτός συναγωνισμού.
Για diver, θα κρατούσα το stargate. Μόνο με sumo θα το άλλαζα, μπορεί και όχι.... Ιστορική εταιρεία η Seiko στα καταδυτικά....
Για dress, αν δεν θέλεις Tissot, θα κοίταγα σε Longines Master Collection και θα ξέχναγα τα Conquest/Hydroconquest (πάλι diver?). H κατ'εξοχήν "προσιτή" εταιρεία του γκρουπ με dress προφίλ... Eναλλακτικά, δες και την Frederique Constant.
Για χρονογράφο, για να μην ξεφύγω πολύ σε τιμή, θα πήγαινα σε Hamilton. Eχει πολύ ωραίους χρονογράφους και στη σειρά Khaki (Aviation-Militay) και στη σειρά Jazzmaster για πιο κλασικό στυλ.
Tέλος για GMT/UTC αν δεν θέλεις να πας πάλι σε Glycine (π.χ. Airman Base 22), εγώ θα πήγαινα κατευθείαν στο Hamilton Khaki Navy UTC.

ΥΓ. Να διευκρινήσω ότι το Hydroconquest που εχω δοκιμάσει, μου αρέσει τρελά, αλλά diver έχεις το stargate. Από άλλα εχεις έλλειψη...

Πολυ καλη τοποθετηση!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Μάιος 31, 2014, 15:51:26 μμ »

Πολυ καλη τοποθετηση!

τοποθετηση,διχως υπερβολη,σεμιναριακου τυπου... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Μάιος 31, 2014, 20:05:27 μμ »
Με "σκλαβώνετε"...

Πάντως μεταξύ Longines Conquest & Hydroconquest, προτίμησε το δεύτερο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lovefist2001

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιούνιος 01, 2014, 17:53:36 μμ »
Καλησπερα.

Νομιζω οτι το Longines Hydroconquest ξεφευγει κατα παρα πολυ του 500ρικου.

Εγω θα σου ελεγα σε αυτες τις τιμες  Glycine Combat,Squale,Bulova.

Σταυρος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #89 στις: Ιούνιος 01, 2014, 17:58:24 μμ »
Καλησπερα.

Νομιζω οτι το Longines Hydroconquest ξεφευγει κατα παρα πολυ του 500ρικου.

Εγω θα σου ελεγα σε αυτες τις τιμες  Glycine Combat,Squale,Bulova.

Σταυρος

Σταύρο και το Glycine δεν ξεφεύγει;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions