Αποστολέας Θέμα: Invicta Automatic 18k Rose Gold Grand Diver VS Android Divemaster Silverjet 500  (Αναγνώστηκε 7113 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
Invicta Automatic 18k Rose Gold Grand Diver VS Android Divemaster Silverjet 500
« στις: Ιανουάριος 19, 2014, 15:35:30 μμ »
Ποιό από τα 2 θα παίρνατε και γιατί;

(αναφέρομαι μόνο σε όσους αρέσει κάποιο από τα 2 συγκεκριμένα)

Το Invicta με σωθικά seiko NH35A και το Android με σωθικά Miyota 9015, diver και τα 2 αλλά με διαφορετισμούς χρωματισμούς το ένα από το άλλο σε καντράν κάσα και μπρασελέ, το ένα με κλασσικό σχέδιο και το άλλο με ''φευγάτες'' γραμμές κυρίως στην κάσα.

Τιμή ίδια και για τα 2 (περί τα 150 euro από ebay κομπλέ με μεταφορικά κλπ)

invicta

android

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
Απ: Invicta Automatic 18k Rose Gold Grand Diver VS Android Divemaster Silverjet 500
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 19, 2014, 16:04:30 μμ »
Χωρις να ειμαι σε θεση τωρα να δω τις διαστασεις του Invicta, για τα Android ξέρω ότι είναι πολύ μεγάλα (50mm)...Δες το μη βρεθεις προ εκπληξεως...Εκτος αν ηδη το ξερεις....
Παντως εγω αναμεσα στα δυο θα ελεγα οτι το Android μου αρεσει πιο πολυ!

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 19, 2014, 16:06:08 μμ από charisps »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Invicta Automatic 18k Rose Gold Grand Diver VS Android Divemaster Silverjet 500
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 19, 2014, 17:34:34 μμ »
android
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 19, 2014, 17:46:59 μμ »
kitkat
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 19, 2014, 18:30:36 μμ »
Το αντροίντ δε το γνωρίζω ειχα όμως το 40αρι ινβικτα κ ήμουν πολύ ευχαριστημένος από τη σχέση ποιότητα-τιμή, άνετα το ξαναγόραζα!

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 19, 2014, 19:32:10 μμ »
Περίεργο vs  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 19, 2014, 22:54:10 μμ »
Περίεργο vs  ;D
+1
Αλλά τουλάχιστον έχει τη διευκρίνηση "αναφέρομαι μόνο σε όσους αρέσει κάποιο από τα 2 συγκεκριμένα"
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 19, 2014, 22:57:25 μμ »
Περίεργο vs  ;D
+1
Αλλά τουλάχιστον έχει τη διευκρίνηση "αναφέρομαι μόνο σε όσους αρέσει κάποιο από τα 2 συγκεκριμένα"
android λογω classic monster...  ;D orange dial rulez...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 19, 2014, 23:07:30 μμ »
Περίεργο vs  ;D
+1

android λογω classic monster...  ;D orange dial rulez...

είχες δεν είχες πάλι εκεί το πήγες...
 :D
χαχαχαχα αφου το βλεπω παντου!!  :P :P

...κι εγώ που νόμιζα ότι βλέπεις το speedmaster παντού...
Μάλλον λάθος έκανα..
Το speedy ήταν την προηγούμενη βδομάδα...
Και την προπροηγούμενη ήταν diver έως 2500€...
Και την προπροπροηγούμενη ήταν pilot και συζητάγαμε laco ή steinhart... :D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 19, 2014, 23:09:30 μμ από Vagelis »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 19, 2014, 23:12:42 μμ »
το μοον ειναι ονειρο για μενα... που ελπιζω να πανε ολα καλα και να γινει πραγματικοτητα... δε το σκεφτομαι τοσο γιατι δεν θελω να κανω παρορμητικες κινησεις... θα γινει οταν πρεπει... εχει μπει ηδη στο προγραμμα μου... το μοναδικο που θα ηθελα ηταν το rangeman αλλα δε το βλεπω να γινεται... γιατι το μοον μπηκε σφηνα... χαχαχα ενω μαρεσει αρκετα και αυτο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 19, 2014, 23:14:50 μμ »
το μοον ειναι ονειρο για μενα... που ελπιζω να πανε ολα καλα και να γινει πραγματικοτητα... δε το σκεφτομαι τοσο γιατι δεν θελω να κανω παρορμητικες κινησεις... θα γινει οταν πρεπει... εχει μπει ηδη στο προγραμμα μου... το μοναδικο που θα ηθελα ηταν το rangeman αλλα δε το βλεπω να γινεται... γιατι το μοον μπηκε σφηνα... χαχαχα ενω μαρεσει αρκετα και αυτο!

τελικά πες μας τί πίνεις....ε...τί όνειρο βλέπεις!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 19, 2014, 23:48:51 μμ »
Κάποιοι είχατε δεν είχατε το κάνατε chat ΚΑΙ το παρών θέμα...... ::)

Περίεργο vs  ;D

Νικόλα δεν είναι περίεργο, μου αρέσουν και τα 2 (για διαφορετικούς λόγους) και κατά μεγάλο ποσοστό ένα από τα 2 θα είναι η επόμενη αγορά μου, έχουν πολλά κοινά στοιχεία άσχετα που έχουν διαφορετική φάτσα και έχουν και κοινό χαρακτήρα (diver) απλά ήθελα να δω και να διαβάσω και γνώμες και από άλλα μέλη.....όπως είχα ποσταρει πρόσφατα και στο αντίστοιχο θέμα περί στοιχειώματος πιο πολύ κλείνω προς το android αλλα και το συγκεκριμένο invicta λόγω carbon καντραν, gun metal και rose gold συνδυασμού δεν με αφήνει αδιάφορο (το λες μοναδικό σε σχέση με τη μαζα...).!!! ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 19, 2014, 23:53:21 μμ »
Κάποιοι είχατε δεν είχατε το κάνατε chat και το παρών θέμα...... ::)

Περίεργο vs  ;D

Νικόλα δεν είναι περίεργο, μου αρέσουν και τα 2 (για διαφορετικούς λόγους) και κατά μεγάλο ποσοστό ένα από τα 2 θα είναι η επόμενη αγορά μου, έχουν πολλά κοινά στοιχεία άσχετα που έχουν διαφορετική φάτσα και έχουν και κοινό χαρακτήρα (diver) απλά ήθελα να δω και να διαβάσω και γνώμες και από άλλα μέλη.....όπως είχα ποσταρει πρόσφατα και στο αντίστοιχο θέμα περί στοιχειώματος πιο πολύ κλείνω προς το android αλλα και το συγκεκριμένο invicta λόγω carbon καντραν, gun metal και rose gold συνδυασμού δεν με αφήνει αδιάφορο (το λες μοναδικό σε σχέση με τη μαζα...).!!! ;)
εχεις δικιο για το τσατ και σορυ... λοιπον πες μας τιμες... να εχουμε πιο ολοκληρωμενη εικονα...

Διάβασε καλά το αρχικο ποστ του θέματος.....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 19, 2014, 23:53:33 μμ »
Κάποιοι είχατε δεν είχατε το κάνατε chat ΚΑΙ το παρών θέμα...... ::)

Περίεργο vs  ;D

Γιώργο θα ξαναρωτήσω..Το μέγεθος του Android είναι 50mm...έτσι δεν είναι; Το ξέρεις ε;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions