Αποστολέας Θέμα: ρολοι αγορα  (Αναγνώστηκε 20879 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

charisps

• Επισκέπτης
Απ: ρολοι αγορα
« Απάντηση #105 στις: Ιανουάριος 27, 2014, 00:18:27 πμ »
Στέλιο αν δε λεγόταν Tommy και λεγόταν πχ Hamilton θα έλεγες ότι είναι ευκαιρία...Το όνομα νομίζω ότι σε χαλάει και όχι το ρολόι αυτό καθ᾽αυτό.
ρε χαρη τι λεμε τωρα... το hamilton κρυβει απο πισω καποια πραγματα (ετσι πιστευω τουλαχιστον) οπως κρυβει και το audi πχ δεν γινεται να λεμε ενα lada niva με σηματα audi καθως για να εχει το σημα audi πρεπει να πληρει καποιες προυποθεσεις. ετσι και το tommy δεν θα μπορουσε να φερει το ονομα hamilton χωρις αλλες αλλαγες.

προφανώς δεν κατάλαβες ότι μιλούσα για δύο ρολόγια ίδιας ποιότητας και μηχανής , αλλά διαφορετικής μάρκας. Μιας fashion και μιας πιο καταξιωμένης..
για να το πετυχεις αυτο το φασιον θα εχει τουλαχιστον διπλασια τιμη απο το αλλο...

υπερβάλλεις και το ξέρεις..και μάλιστα θα ήθελα να ξέρω και το λόγο που το λες αυτό
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 27, 2014, 00:21:16 πμ από charisps »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Ιανουάριος 27, 2014, 00:23:53 πμ »
Στέλιο αν δε λεγόταν Tommy και λεγόταν πχ Hamilton θα έλεγες ότι είναι ευκαιρία...Το όνομα νομίζω ότι σε χαλάει και όχι το ρολόι αυτό καθ᾽αυτό.
ρε χαρη τι λεμε τωρα... το hamilton κρυβει απο πισω καποια πραγματα (ετσι πιστευω τουλαχιστον) οπως κρυβει και το audi πχ δεν γινεται να λεμε ενα lada niva με σηματα audi καθως για να εχει το σημα audi πρεπει να πληρει καποιες προυποθεσεις. ετσι και το tommy δεν θα μπορουσε να φερει το ονομα hamilton χωρις αλλες αλλαγες.

προφανώς δεν κατάλαβες ότι μιλούσα για δύο ρολόγια ίδιας ποιότητας και μηχανής , αλλά διαφορετικής μάρκας. Μιας fashion και μιας πιο καταξιωμένης..
για να το πετυχεις αυτο το φασιον θα εχει τουλαχιστον διπλασια τιμη απο το αλλο...

υπερβάλλεις και το ξέρεις..και μάλιστα θα ήθελα να ξέρω και το λόγο που το λες αυτό
σου ειπα το tommy το πηρα 150 ευρω το σεικο 50.το σεικο ειναι ανωτερο σε ολα τελος. εχω δει oozoo και breeze και pretty bra ολα ιδια ειναι υπερκοστολογημενα οσο δεν παει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #107 στις: Ιανουάριος 27, 2014, 00:26:05 πμ »

σου ειπα το tommy το πηρα 150 ευρω το σεικο 50.το σεικο ειναι ανωτερο σε ολα τελος. εχω δει oozoo και breeze και pretty bra ολα ιδια ειναι υπερκοστολογημενα οσο δεν παει
Ε όχι και υπερκοστολογημένο το pretty bra!
Τσάμπα το παίρνεις με το στηθόδεσμο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #108 στις: Ιανουάριος 27, 2014, 00:33:46 πμ »
Tα Tommy Hilfiger που αναφέρατε τα σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει το Movado Group, Inc. Οι μοδίστρες έδωσαν μόνο τα δικαιώματα του ονόματος τους.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος aris1979dig

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Ιανουάριος 29, 2014, 23:57:44 μμ »
καλησπερα ειχα ξεκινησει την συζητηση για αγορα seiko
μολις σημερα παρελαβα απο ελτα το πρωτο μου seiko sportura kinetic perpetual auto relay χρειαζεται να κανω κατι στην αρχη πριν το φορεσω?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #110 στις: Ιανουάριος 29, 2014, 23:59:27 μμ »
Όχι. Το φοράς. Το φωτογραφίζεις στον καρπό σου. Μας δείχνεις τις φωτογραφίες και σου λέμε καλοφόρετο. Απλά πράγματα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #111 στις: Ιανουάριος 29, 2014, 23:59:36 μμ »
Kαλορίζικο!
Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα.
Μόνο να το χαρείς όσο δεν πάει!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος aris1979dig

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Ιανουάριος 30, 2014, 00:00:48 πμ »
ευχαρηστω πρεπει πρωτα να μικρυνω το μπρασελε του και οταν ειναι ετοιμο θα βαλω φωτο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions