σας ευχαριστω πολυ ολους.
καλοριζικο,γιατι ασπρο?
Γιωργο δεν ειχα κανενα ασπρο και μια που δεν υπαρχει πλέων το πορτοκαλι τερατακι στη συλογη μου ειπα να εχω και μια εναλλακτικη. ( ετσι και αλλιώς απ οτι φαινεται θα τσιμπισω και το μαυρο με τις χρυσες λεπτομεριες.

πολύ όμορφο!!! να το χαρείς!!! το έχω καιρό στη λίστα στο ιμπέι κ περιμένει (με τη χρυσή γραμματοσειρά)!!!
θα με ενδιέφερε πολύ να μας πεις συγκριτικά με το skx πιό αποπνέει καλύτερη ποιότητα σαν ρολόι, φινίρισμα κλπ μιας κ τα 2 ρολόγια είναι στόχος...
φιλε DragonAce τα δυο ρολογια οσο μιαζουν τοσο διαφερουν, το ενα αποτελει μερος της σειρας 5 της seiko το αλλο ειναι μια κατηγορια απο μονο του. το skx φοραει την παλια μηχανη ( οχι οτι αυτο εχει και μεγαλη σημασια) σαν βαροε το μικρο 5 ειναι βερυτερο λογω του μπρασιλε. γενικα θα σου ελεγα αν μπορεσεις να παρεις και τα δυο γιατι το ενα δεν μπορει να αντικαταστησει το αλλο. ειπα πιο πανω πως εαν ηταν και το 5 iso δυτης εκει θα υπηρχε συγκριση. επησεις κατι που ξεχασα να αναφερω ειναι πως το ρολοι πουλιεται με απιστευτα γρηγορους ρυθμους, καθυε εβδομαδα τελειωνουν τα stock ελπιζω να μην σταματησει η παραγωγη του