Αποστολέας Θέμα: Tudor  (Αναγνώστηκε 702112 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
Απ: Tudor
« Απάντηση #5340 στις: Ιούλιος 13, 2022, 13:56:23 μμ »
Φιλαράκι μου η γνώμη σου είναι απόλυτα σεβαστή...!
 ;)
Απλά διαφωνούμε..!
Δεν είναι κακό..
 :D
Φίλοι..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5341 στις: Ιούλιος 13, 2022, 13:56:33 μμ »
Καλύτερα ρολόγια,αυτή που δε σπάνε, δε χαλάνε

Δεν σπανε δεν χαλανε τα R? Μονο σε αυτο το φορουμ εχουν πει 2-3 ατομα οτι γνωριζουν για αρκετες αστοχίες και προβληματα στα ρολογια της R
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sea_dweller

• Sr. Member
  • Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5342 στις: Ιούλιος 13, 2022, 14:21:29 μμ »
Δεν σπανε δεν χαλανε τα R? Μονο σε αυτο το φορουμ εχουν πει 2-3 ατομα οτι γνωριζουν για αρκετες αστοχίες και προβληματα στα ρολογια της R

Δεν έχεις καταλάβει ότι κανένας ΔΕΝ θέλει να σου αλλάξει τη γνώμη σου για τα R. Απλώς υπάρχουν διαπιστωμένες συμπεριφορές μελών σε δύσκολες και όχι γραφείου συνθήκες... Θες να το δεχτείς έχει καλώς δεν θες... πάλι έχει καλώς. Δεν είμαστε μέτοχοι της R.

Επίσης έχω στα χέρια μου Seiko καταδυτικό 50 χρόνων ++ όπου πνίγηκε και αφέθηκε για 20 χρόνια με το αλάτι , η δε κορώνα απλά την τραβούσες έξω και έβγαινε.Το κουνούσα λίγο και έπαιρνε ζωή. Του έκανα restoration και το έχω άθικτο. Η γνώμη μου για τη Seiko άψογη και δε νομίζω κανένας  Rolexakias να το αρνήθηκε αυτό. Από εκεί και πέρα το να κάνουμε τη τρίχα τριχιά ΔΕΝ το καταλαβαίνω. Υπάρχει κανένας που μπορεί να μου αλλάξει άποψη για τα R? ούτε στην επόμενη ζωή. Ο καθένας πορεύεται με τις επιλογές του.
Βρείτε άλλο θέμα να διαφωνήσουμε αυτό έχει εξανληθεί.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The best is yet to come!

• Sr. Member
  • Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5343 στις: Ιούλιος 13, 2022, 14:55:08 μμ »
Γιώργο έχω φορέσει όλες τις εκδόσεις των σπορ Rolex (sub, gmt, explorer) και μάλιστα τα είχα συγχρόνως με Seiko, Ω, Breitling, Tag, Panerai κ.α.
Το 5ψηφιο sub ( το ποθητό ντε το 16610LV πράσινο f series flat four) δε νομίζω ότι μπορεί να σταθεί πάνω αλλά μόνο δίπλα σε ρολόγια όπως το ΜΜ (sbdx001) και το Planet Ocean... Σε επιμέρους θέματα όπως bracelet θα σου έλεγα ότι ούτε καν δίπλα τους δε θα μπορούσε να σταθεί ...
Επειδή ρωτάς ποια άλλα ρολόγια αντέχουν τις κακουχίες του sub θα σου έλεγα με όλο το σεβασμό προς τη Rolex όλα τα Seiko 40-50 ετών χωρίς service και με τρομερή χρονομετρία σε όλη τη διάρκεια του βίου τους ...
Η κακουχία ενός καταδυτικού ρολογιού τουλάχιστον σε θέματα επαγγελματικής χρήσης αναλύεται σε συμπεριφορά εντός και εκτός υδάτινου στοιχείου. Για την εκτός στοιχείου δεν βλέπω να υπολείπεται πουθενά το μπρασελέ και η κάσα της (κραδασμοί,ασφάλεια,αντοχή, αλάτι,ήλιος, λειτουργικότητα bezel κ.α.) για την εντός πολύ απλά δεν βρίσκω τίποτε μεμπτό όπως και στα περισσότερα καταδυτικά βέβαια. Αν εννοείς από πλευράς βάρους κάσας και μέτρων... δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα στην αυτόνομη κατάδυση. Αν αναφερθώ και στον αέρα και τους κραδασμούς από αεροπλάνο, πτώσεις σε νερό με πήρη εξάρτηση κ.α. Δεν νομίζω λοιπόν ότι υπολείπεται σε τίποτε ακόμα και από το αγαπημένο και λατρεμένο gshock.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The best is yet to come!

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5344 στις: Ιούλιος 13, 2022, 16:24:54 μμ »
Δεν έχεις καταλάβει ότι κανένας ΔΕΝ θέλει να σου αλλάξει τη γνώμη σου για τα R. Απλώς υπάρχουν διαπιστωμένες συμπεριφορές μελών σε δύσκολες και όχι γραφείου συνθήκες... Θες να το δεχτείς έχει καλώς δεν θες... πάλι έχει καλώς. Δεν είμαστε μέτοχοι της R.

Επίσης έχω στα χέρια μου Seiko καταδυτικό 50 χρόνων ++ όπου πνίγηκε και αφέθηκε για 20 χρόνια με το αλάτι , η δε κορώνα απλά την τραβούσες έξω και έβγαινε.Το κουνούσα λίγο και έπαιρνε ζωή. Του έκανα restoration και το έχω άθικτο. Η γνώμη μου για τη Seiko άψογη και δε νομίζω κανένας  Rolexakias να το αρνήθηκε αυτό. Από εκεί και πέρα το να κάνουμε τη τρίχα τριχιά ΔΕΝ το καταλαβαίνω. Υπάρχει κανένας που μπορεί να μου αλλάξει άποψη για τα R? ούτε στην επόμενη ζωή. Ο καθένας πορεύεται με τις επιλογές του.
Βρείτε άλλο θέμα να διαφωνήσουμε αυτό έχει εξανληθεί.

Δεν διαβαζεις αυτα που γραφω; Τα καλυτερα γραφω για τη R. Εχει ενα προιον που πριν 20-30 χρονια ηταν στα τοπ 3 που υπηρχαν και επειδη πουλαει περισσοτερο απο τον καθενα κρινει οτι δεν υπαρχει λογος για εξελιξη με αποτελεσμα να την περασουν αλλες εταιριες. Ακομα ομως και χωρις εξελιξη το προιον που παραγει ειναι κορυφαιο αλλα πισω απο αλλα ρολογια και πουλιεται 3-4 φορες πανω απο την πραγματικη του αξια. Ειναι πολυ ξεκαθαρα αυτα που λεω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
  • Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5345 στις: Ιούλιος 13, 2022, 16:48:41 μμ »
Δεν διαβαζεις αυτα που γραφω; Τα καλυτερα γραφω για τη R. Εχει ενα προιον που πριν 20-30 χρονια ηταν στα τοπ 3 που υπηρχαν και επειδη πουλαει περισσοτερο απο τον καθενα κρινει οτι δεν υπαρχει λογος για εξελιξη με αποτελεσμα να την περασουν αλλες εταιριες. Ακομα ομως και χωρις εξελιξη το προιον που παραγει ειναι κορυφαιο αλλα πισω απο αλλα ρολογια και πουλιεται 3-4 φορες πανω απο την πραγματικη του αξια. Ειναι πολυ ξεκαθαρα αυτα που λεω.
Συμφωνώ ότι οι τιμές είναι πολύ υψηλές αλλά ο κόσμος εξακολουθεί και τα αγοράζει. Μας αρέσει; φυσικά και όχι γιατί μας κακοφαίνεται  όταν τα αγοράζαμε πολύ φτηνότερα. Επίσης δεν νομίζω να μην συμφώνησε κανένας μαζί σου ότι δεν είναι ακριβά αλλά όχι ότι υπολείπονται σε ποιότητα / αντοχή συγκριτικά με άλλων εταιριών.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The best is yet to come!

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5346 στις: Ιούλιος 13, 2022, 17:29:02 μμ »
Να αφήσετε την ψυχοκόρη ήσυχη τώρα που αρχίζω να την γουστάρω  :D

Για την ψυχομανα πείτε ότι θέτε...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5347 στις: Ιούλιος 13, 2022, 17:31:03 μμ »
Πως την πάτησες έτσι!? :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5348 στις: Ιούλιος 13, 2022, 17:41:11 μμ »
Πως την πάτησες έτσι!? :D

Η μόνη λογική εξήγηση  είναι ότι  μου έχουν κάνει μάγια  :D
friendly
0
funny
1
like
1
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
george_,
Members reacted like:
george_,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5349 στις: Ιούλιος 13, 2022, 17:43:12 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5350 στις: Ιούλιος 13, 2022, 18:00:25 μμ »
Η κακουχία ενός καταδυτικού ρολογιού τουλάχιστον σε θέματα επαγγελματικής χρήσης αναλύεται σε συμπεριφορά εντός και εκτός υδάτινου στοιχείου. Για την εκτός στοιχείου δεν βλέπω να υπολείπεται πουθενά το μπρασελέ και η κάσα της (κραδασμοί,ασφάλεια,αντοχή, αλάτι,ήλιος, λειτουργικότητα bezel κ.α.) για την εντός πολύ απλά δεν βρίσκω τίποτε μεμπτό όπως και στα περισσότερα καταδυτικά βέβαια. Αν εννοείς από πλευράς βάρους κάσας και μέτρων... δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα στην αυτόνομη κατάδυση. Αν αναφερθώ και στον αέρα και τους κραδασμούς από αεροπλάνο, πτώσεις σε νερό με πήρη εξάρτηση κ.α. Δεν νομίζω λοιπόν ότι υπολείπεται σε τίποτε ακόμα και από το αγαπημένο και λατρεμένο gshock.
Η κρίση και άρα η σύγκριση έγινε από μένα που είμαι Computer Scientist ( το Επιστημών Υπολογιστών ακούγεται βαρύ) που προφανώς και είμαι desk diver μόνο, άντε να πάω μέχρι τα 5 μέτρα για κανένα χταπόδι. Η "φθηνή" αίσθηση όμως του μπρασελέ πάντα σε σχέση με την αξία του ρολογιού έκανε ακόμη και την άσχετη σύζυγό μου να κάνει το σχόλιο "... ρε συ αυτό σαν Seiko είναι..." όταν είχε πρωτοδει το 16610LV και την ενημέρωσα για την αξία του. Τα δε μπρασελέ του PO και του MM είναι σαφώς ποιοτικότερα με εξαίρεση το clasp του ΜΜ που επίσης έχει θέματα, αλλά παρόλα αυτά είναι από τιτάνιο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5351 στις: Ιούλιος 13, 2022, 18:05:39 μμ »
Ρολογάρες είναι τα ρόλεξ.Ποιοτικότατα!Άψογα! Όχι όμως ό,τι αυτά που αντέχουν τα ρόλεξ δεν αντέχουν τα αλλα ρολόγια αντίστοιχης κατηγορίας.Είπαμε!Τώρα αν πάει κάποιος να συγκρίνει σε χρήση 24/7 με θάλασσα,καταδύσεις και αντίστοιχες θαλάσσιες δραστηριότητες ένα oyster case rolex με ένα speedmaster από omega ή ένα navitimer από breitling κτλπ για να βγάλει πιο καλό το ρόλεξ…τι να πω…ο καθένας όπως το αντιλαμβάνεται…
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5352 στις: Ιούλιος 13, 2022, 18:33:34 μμ »
Συμφωνώ ότι οι τιμές είναι πολύ υψηλές αλλά ο κόσμος εξακολουθεί και τα αγοράζει. Μας αρέσει; φυσικά και όχι γιατί μας κακοφαίνεται  όταν τα αγοράζαμε πολύ φτηνότερα. Επίσης δεν νομίζω να μην συμφώνησε κανένας μαζί σου ότι δεν είναι ακριβά αλλά όχι ότι υπολείπονται σε ποιότητα / αντοχή συγκριτικά με άλλων εταιριών.

Μα δεν υποστήριξα οτι υπολείπονται σε ποιοτητα η αντοχη έναντι των Ω, υποστήριξα οτι ειναι ίδιας ποιοτητας και αντοχής με χειροτερη μηχανη και 3πλασια τιμη. Αυτο κανει την Ω καλυτερη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5353 στις: Ιούλιος 13, 2022, 18:48:19 μμ »
Δεν αναφέρομαι σε εσένα  :) .Γενικά το λέω γιατί διαβάζω συχνά πως τα αλλά δεν αντέχουν εκεί που αντέχουν τα r.
Τώρα απαντώντας σε σένα αφού το έθιξες,Προσωπικα δε γνωρίζω αν έχουν χειρότερη μηχανή και όσο για τις τιμές να συγκρίνεις retail και όχι δευτερογενής αγοράς. Τις τιμες τις δευτερογενούς αγοράς τις καθρίζουν άλλοι παράγοντες. Πχ και στον κατάλογο της omega.Το moonwatch με το snoopy ιιδια ρολόγια ως προς το <<καλά>>. Το ότι το snoopy στη δευτερογενή κάνει 10 φορές πάνω δε το καθιστά <<καλύτερο>> ή αν διαβάζω καλά τη λογική σου <<χειρότερο>> ρολόι από το απλό moonwatch.
Υγ: Το καλύτερο,χειρότερο μιλώντας μπακαλίστικα το χρησιμοποιώ. Στο χώρο του ρολογιού δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα ώστε να βάλεις σε μια ζυγαριά τα πράγματα για να δεις ποιο είναι καλύτερο από το άλλο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5354 στις: Ιούλιος 13, 2022, 19:12:29 μμ »
Δεν αναφέρομαι σε εσένα  :) .Γενικά το λέω γιατί διαβάζω συχνά πως τα αλλά δεν αντέχουν εκεί που αντέχουν τα r.
Τώρα απαντώντας σε σένα αφού το έθιξες,Προσωπικα δε γνωρίζω αν έχουν χειρότερη μηχανή και όσο για τις τιμές να συγκρίνεις retail και όχι δευτερογενής αγοράς. Τις τιμες τις δευτερογενούς αγοράς τις καθρίζουν άλλοι παράγοντες. Πχ και στον κατάλογο της omega.Το moonwatch με το snoopy ιιδια ρολόγια ως προς το <<καλά>>. Το ότι το snoopy στη δευτερογενή κάνει 10 φορές πάνω δε το καθιστά <<καλύτερο>> ή αν διαβάζω καλά τη λογική σου <<χειρότερο>> ρολόι από το απλό moonwatch.
Υγ: Το καλύτερο,χειρότερο μιλώντας μπακαλίστικα το χρησιμοποιώ. Στο χώρο του ρολογιού δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα ώστε να βάλεις σε μια ζυγαριά τα πράγματα για να δεις ποιο είναι καλύτερο από το άλλο.

Ουτε εγω αναφερόμουν σε σενα. Συγκρινω τις τιμες που καλείται να πληρωσει ενας οποιοσδηποτε ενδιαφερόμενος για την αγορα ενος ρολογιού.

Εννοειται οτι η τιμη απο μονη της δεν λεει τιποτα για την ποιοτητα ενος ρολογιού.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions