Αποστολέας Θέμα: Tudor  (Αναγνώστηκε 702219 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Tudor
« Απάντηση #3825 στις: Απρίλιος 17, 2021, 09:32:42 πμ »
Έχεις δίκιο σε αυτό. Υπάρχει μια μονοτονία αν δεις όλο τον κατάλογο της Tudor. Αλλάζουν τα χρώματα και τα υλικά. Black bay έτσι, black bay αλλιώς, black bay αλλιώτικα. Πρέπει να βγάλει και κάτι άλλο και να καταργήσει 1-2 black bay.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vagos

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3826 στις: Απρίλιος 17, 2021, 09:49:49 πμ »
Έχεις δίκιο σε αυτό. Υπάρχει μια μονοτονία αν δεις όλο τον κατάλογο της Tudor. Αλλάζουν τα χρώματα και τα υλικά. Black bay έτσι, black bay αλλιώς, black bay αλλιώτικα. Πρέπει να βγάλει και κάτι άλλο και να καταργήσει 1-2 black bay.

Αυτο ακριβώς θέλω να πω. Μπορεί να είναι ωραία ρολόγια αλλά όχι να στηρίζεται όλο το brand σε heritage.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #3827 στις: Απρίλιος 17, 2021, 10:02:16 πμ »
Σε heritage στηρίζονται καμία κατοσταρια microbrands και ξεπουλάνε με αντιγραφές  ρολογιών από τα 60-70s γιατί να μην το κάνουν οι ίδιες οι εταιρείες που έχουν τα πρωτότυπα;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3828 στις: Απρίλιος 17, 2021, 10:32:23 πμ »
Και σε 50 χρόνια τι heritage θα βγάζουν; Το heritage, του heritage, ω heritage.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vagos

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3829 στις: Απρίλιος 17, 2021, 11:10:08 πμ »
Σε heritage στηρίζονται καμία κατοσταρια microbrands και ξεπουλάνε με αντιγραφές  ρολογιών από τα 60-70s γιατί να μην το κάνουν οι ίδιες οι εταιρείες που έχουν τα πρωτότυπα;
Δεν είπε κανεις να σταματήσει τα heritage απλά να προσθέσει σύγχρονου σχεδιασμού μοντέλα. Άλλωστε το να ακολουθείς μια πολιτική που ακολουθούν τα microbrands δε θα έπρεπε να αρέσει στην Tudor.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3830 στις: Απρίλιος 17, 2021, 11:18:06 πμ »
Θα μπορούσε να είναι συζήτηση στο θέμα για την παρακμή(?) της πρόσφατης έκθεσης. Το heritage είναι προφανώς μόδα, το βλέπουμε αρκετά πρόσφατα, από τις ίδιες τις μεγάλες εταιρείες. Το πρόβλημα για μένα που ωρολογιακα δεν πολυσκαμπαζω, είναι στην αισθητική όπου ειδικά οι Ελβετοί -με ελάχιστες εξαιρέσεις- είναι συντηρητικοι μέχρι αηδιας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3831 στις: Απρίλιος 17, 2021, 14:24:23 μμ »
Μα τα πράγματα είναι απλά.
Η Tudor είναι παραπαίδι της βασίλισσας.
Η βασική πολιτική της Tudor είναι να καλύψει το κενό που δημιουργείται από το hype της R. Και σε οικονομικό επίπεδο και σε διαθεσιμότητα.

Συνεπώς η συνταγή είναι αυτή. Εάν η Tudor δεν είχε τη σκέπη της R δεν θα την ήξερε ΚΑΝΕΙΣ. Ως σχήμα λόγου. Θα προσπαθούσε να κερδίσει πωλήσεις από την Oris το πολύ πολύ. Η Oris όμως τολμά. Περιμένουμε από μια εταιρεία με βρετανικό pedigree να καινοτομεί; Έβγαλε πριν δύο χρόνια (?) το P01 (το λέω σωστά;...). Πολλά ζευγάρια ματιών ακόμα πονούν από αυτό που είχαν αντικρίσει.

Πέρυσι φέτος αρχή της χρονιάς έβγαλε τη δική της εκδοχή για το datejust. Δεν το λες επιτυχία νομίζω.

Αφού τα heritage πωλούνται, αφού τα ατσάλινα σπορ είναι αυτό που θέλει το κοινό καλά κάνει και το τροφοδοτεί.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3832 στις: Απρίλιος 17, 2021, 14:37:16 μμ »
Η βασική πολιτική της Tudor είναι να καλύψει το κενό που δημιουργείται από το hype της R. Και σε οικονομικό επίπεδο και σε διαθεσιμότητα.

Συνεπώς η συνταγή είναι αυτή. Εάν η Tudor δεν είχε τη σκέπη της R δεν θα την ήξερε ΚΑΝΕΙΣ. Ως σχήμα λόγου. Θα προσπαθούσε να κερδίσει πωλήσεις από την Oris το πολύ πολύ. Η Oris όμως τολμά. Περιμένουμε από μια εταιρεία με βρετανικό pedigree να καινοτομεί; Έβγαλε πριν δύο χρόνια (?) το P01 (το λέω σωστά;...). Πολλά ζευγάρια ματιών ακόμα πονούν από αυτό που είχαν αντικρίσει.

Πέρυσι φέτος αρχή της χρονιάς έβγαλε τη δική της εκδοχή για το datejust. Δεν το λες επιτυχία νομίζω.

Αφού τα heritage πωλούνται, αφού τα ατσάλινα σπορ είναι αυτό που θέλει το κοινό καλά κάνει και το τροφοδοτεί.
Ρε καρντασι τι έχει το P01?? Ιδιαιτερο και extreme κομματι !!! Η βασίλισσα μέσω της κόρης της δοκιμάσει νέες τάσεις!

Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3833 στις: Απρίλιος 17, 2021, 15:20:04 μμ »
Πιτ,μηχανή δική της από την Rolex,αγαπημένη  η Oris αλλά με σελίτα...αυτα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος giannis3011

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3834 στις: Απρίλιος 17, 2021, 15:23:24 μμ »

Ετσι ακριβως....

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3835 στις: Απρίλιος 17, 2021, 15:30:39 μμ »
Πιτ,μηχανή δική της από την Rolex,αγαπημένη  η Oris αλλά με σελίτα...αυτα

Μηχανή δική της, ναι. Και μπράβο της.
Δεν το παραβλέπω.
Η οπτική μου είναι πάνω στην εξελικτική πορεία της φίρμας.

Άγγελε (merlon) ίσως να το αδικώ το P01. Δεν το έχω δει από κοντά. Είναι ένα πολύ τολμηρό σχέδιο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος w@tcher

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3836 στις: Απρίλιος 17, 2021, 15:31:12 μμ »
Το 58 πάντως έχει κλείσει στόματα.

Ερχόμενος από το ΒΒ μετην ΕΤΑ το οποίο ήταν τουβλάκι και το έδωσα (δεν αναφέρομαι καν στο 41 με την ΕΤΑ που είναι τσιμεντόλιθος), το ΒΒ 58 έχει καταφέρει αυτό που δεν έχει καταφέρει άλλος κατασκευαστής.

Inhouse, ιδανικές διαστάσεις, κλασικότατο χωρίς date kαι μπρασελέ που όμοιό του σε άνεση δεν υπάρχει και για σεμινάρια - προσωπική εκτίμηση έχοντας φορέσει αρκετά.

Υπάρχουν αυτοί που λένε η Ρ του φτωχού, όποιος δε φτάνει το Ρ παίρνει το ΒΒ. Εγώ λέω οτι δοκιμάζοντας το Submariner σε 16,5 καρπό ήταν άκομψο πάνω μου. Το ΒΒ ιδανικό. 

Εγώ το θέλω σαν ιδανικό στον 16,5 καρπό μου και ας λέει ο κόσμος ότι θέλει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Απόστολος.

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3837 στις: Απρίλιος 17, 2021, 15:33:19 μμ »
Το 58 πάντως έχει κλείσει στόματα.

Ερχόμενος από το ΒΒ μετην ΕΤΑ το οποίο ήταν τουβλάκι και το έδωσα (δεν αναφέρομαι καν στο 41 με την ΕΤΑ που είναι τσιμεντόλιθος), το ΒΒ 58 έχει καταφέρει αυτό που δεν έχει καταφέρει άλλος κατασκευαστής.

Inhouse, ιδανικές διαστάσεις, κλασικότατο χωρίς date kαι μπρασελέ που όμοιό του σε άνεση δεν υπάρχει και για σεμινάρια - προσωπική εκτίμηση έχοντας φορέσει αρκετά.

Υπάρχουν αυτοί που λένε η Ρ του φτωχού, όποιος δε φτάνει το Ρ παίρνει το ΒΒ. Εγώ λέω οτι δοκιμάζοντας το Submariner σε 16,5 καρπό ήταν άκομψο πάνω μου. Το ΒΒ ιδανικό. 

Εγώ το θέλω σαν ιδανικό στον 16,5 καρπό μου και ας λέει ο κόσμος ότι θέλει.

Σωστός
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3838 στις: Απρίλιος 17, 2021, 15:35:12 μμ »
Υπάρχουν αυτοί που λένε η Ρ του φτωχού, όποιος δε φτάνει το Ρ παίρνει το ΒΒ. Εγώ λέω οτι δοκιμάζοντας το Submarin

Είχαμε τέτοια φρούτα,ασε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3839 στις: Απρίλιος 17, 2021, 15:35:22 μμ »
Να πω ότι δεν ψέγω ούτε το bb 58 ούτε το pelagos. Εξαιρετικά αμφότερα!

Edit: οικονομικό επίπεδο δεν εννοώ "το R του φτωχού". Εννοώ την περιοχή τιμών που ήταν κάποτε η R, τα 3-4,5 χιλιάδες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions