0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μικρο το κακο Γρηγορη! Εγω εχω βαλει στοχο το κοκκινακι, η στροφιγγα εχει κλεισει συνειδητα και δεν υπαρχει θεση στη συλλογη μου για άλλα ρολογια (εκτος αν εινια τζαμπα )...Σιγουρα καποια θα φυγουν ομως...
Παράθεση από: harolagoha στις Οκτώβριος 20, 2017, 22:01:17 μμΜικρο το κακο Γρηγορη! Εγω εχω βαλει στοχο το κοκκινακι, η στροφιγγα εχει κλεισει συνειδητα και δεν υπαρχει θεση στη συλλογη μου για άλλα ρολογια (εκτος αν εινια τζαμπα )...Σιγουρα καποια θα φυγουν ομως... Μου εκανε εντυπωση,ποσο μεγαλη διαφορα εχει το ρολοι,απο κοντα!
Σημερα το πρωι μαζι με τον georgefl74 επισκεφτηκαμε την βιτρινα ενος γνωστου ρολογαδικου στην Μητροπολεως, και κοιτουσαμε τα tudor..Το ατσαλινο bb δεν ειχε την αιγλη του μαυρου που ηταν "αλλου"..Συνεπως θα συμφωνησω με τον καπτεν..
Παράθεση από: harolagoha στις Οκτώβριος 20, 2017, 22:01:17 μμΜικρο το κακο Γρηγορη! Εγω εχω βαλει στοχο το κοκκινακι, η στροφιγγα εχει κλεισει συνειδητα και δεν υπαρχει θεση στη συλλογη μου για άλλα ρολογια (εκτος αν εινια τζαμπα )...Σιγουρα καποια θα φυγουν ομως... Είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε να μείνουν στην "οικογένεια".. Εκείνο το πανεροσιτιζεν σου θα σε βοηθούσα ευχαρίστως να το "ξεφορτωθείς"..
Παράθεση από: nostradamus στις Οκτώβριος 21, 2017, 00:11:44 πμΠαράθεση από: harolagoha στις Οκτώβριος 20, 2017, 22:01:17 μμΜικρο το κακο Γρηγορη! Εγω εχω βαλει στοχο το κοκκινακι, η στροφιγγα εχει κλεισει συνειδητα και δεν υπαρχει θεση στη συλλογη μου για άλλα ρολογια (εκτος αν εινια τζαμπα )...Σιγουρα καποια θα φυγουν ομως... Είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε να μείνουν στην "οικογένεια".. Εκείνο το πανεροσιτιζεν σου θα σε βοηθούσα ευχαρίστως να το "ξεφορτωθείς".. To νου σου! Με το Χάρη θα το πληρώσεις πιο πολύ για Πανέρι παρά για Σίτιζεν...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Vagelis? στις Οκτώβριος 21, 2017, 00:13:29 πμΠαράθεση από: nostradamus στις Οκτώβριος 21, 2017, 00:11:44 πμΠαράθεση από: harolagoha στις Οκτώβριος 20, 2017, 22:01:17 μμΜικρο το κακο Γρηγορη! Εγω εχω βαλει στοχο το κοκκινακι, η στροφιγγα εχει κλεισει συνειδητα και δεν υπαρχει θεση στη συλλογη μου για άλλα ρολογια (εκτος αν εινια τζαμπα )...Σιγουρα καποια θα φυγουν ομως... Είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε να μείνουν στην "οικογένεια".. Εκείνο το πανεροσιτιζεν σου θα σε βοηθούσα ευχαρίστως να το "ξεφορτωθείς".. To νου σου! Με το Χάρη θα το πληρώσεις πιο πολύ για Πανέρι παρά για Σίτιζεν...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.).Θα τον βοηθήσει και ο Γρηγόρης στην τιμολογιακή πολιτική, με καμιά έκπτωση των 32 % σύν
Παράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 20, 2017, 22:05:54 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Οκτώβριος 20, 2017, 22:01:17 μμΜικρο το κακο Γρηγορη! Εγω εχω βαλει στοχο το κοκκινακι, η στροφιγγα εχει κλεισει συνειδητα και δεν υπαρχει θεση στη συλλογη μου για άλλα ρολογια (εκτος αν εινια τζαμπα )...Σιγουρα καποια θα φυγουν ομως... Μου εκανε εντυπωση,ποσο μεγαλη διαφορα εχει το ρολοι,απο κοντα!θετικο ή αρνητικο?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.