0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Stelios.T στις Μάρτιος 05, 2015, 14:32:34 μμΠαράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 05, 2015, 14:30:20 μμΠαράθεση από: Stratos στις Φεβρουάριος 27, 2015, 15:07:55 μμακομα δεν ηρθες, δανεικα θελεις? αν φιλε μου θεωρεις οτι δεν εχεις στατους για να φορεσεις και να υποστηριξεις ενα ατσαλινο ρολοι σαν το sub, παρε ενα swatch...τα tudor ειναι tudor, οχι φτηνα rolex...ενω μου αρεσουν παρα πολυ νομιζω ολα τα ρολογια τους και ειναι φοβερα ποιοτικα και σε πολυ καλες τιμες δεν μπορω παρα να αναγνωρισω οτι ο λογος υπαρξης τους ειναι αυτος που ηθελε η ρολεξ και ειναι ο εξης Montres Tudor SA has designed, manufactured and marketed Tudor watches since March 6, 1946. Rolex founder Hans Wildorf conceived of the Tudor Watch Company to create a product for authorized Rolex dealers to sell that offered the reliability and dependability of a Rolex, but at a lower price. οτι και να λεμε εμεις!Ποιο ειναι το αρνητικο??Sent from my iPhone using Tapatalkκανενα απολυτως και τα θεωρω πολυ vfm τα tudor αλλα ειναι -οχι φθηνα- φθηνοτερα ειναι το σωστο ρολεξκαι αυτο δεν το λεω εγω οπως βλεπεις
Παράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 05, 2015, 14:30:20 μμΠαράθεση από: Stratos στις Φεβρουάριος 27, 2015, 15:07:55 μμακομα δεν ηρθες, δανεικα θελεις? αν φιλε μου θεωρεις οτι δεν εχεις στατους για να φορεσεις και να υποστηριξεις ενα ατσαλινο ρολοι σαν το sub, παρε ενα swatch...τα tudor ειναι tudor, οχι φτηνα rolex...ενω μου αρεσουν παρα πολυ νομιζω ολα τα ρολογια τους και ειναι φοβερα ποιοτικα και σε πολυ καλες τιμες δεν μπορω παρα να αναγνωρισω οτι ο λογος υπαρξης τους ειναι αυτος που ηθελε η ρολεξ και ειναι ο εξης Montres Tudor SA has designed, manufactured and marketed Tudor watches since March 6, 1946. Rolex founder Hans Wildorf conceived of the Tudor Watch Company to create a product for authorized Rolex dealers to sell that offered the reliability and dependability of a Rolex, but at a lower price. οτι και να λεμε εμεις!Ποιο ειναι το αρνητικο??Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Stratos στις Φεβρουάριος 27, 2015, 15:07:55 μμακομα δεν ηρθες, δανεικα θελεις? αν φιλε μου θεωρεις οτι δεν εχεις στατους για να φορεσεις και να υποστηριξεις ενα ατσαλινο ρολοι σαν το sub, παρε ενα swatch...τα tudor ειναι tudor, οχι φτηνα rolex...ενω μου αρεσουν παρα πολυ νομιζω ολα τα ρολογια τους και ειναι φοβερα ποιοτικα και σε πολυ καλες τιμες δεν μπορω παρα να αναγνωρισω οτι ο λογος υπαρξης τους ειναι αυτος που ηθελε η ρολεξ και ειναι ο εξης Montres Tudor SA has designed, manufactured and marketed Tudor watches since March 6, 1946. Rolex founder Hans Wildorf conceived of the Tudor Watch Company to create a product for authorized Rolex dealers to sell that offered the reliability and dependability of a Rolex, but at a lower price. οτι και να λεμε εμεις!
ακομα δεν ηρθες, δανεικα θελεις? αν φιλε μου θεωρεις οτι δεν εχεις στατους για να φορεσεις και να υποστηριξεις ενα ατσαλινο ρολοι σαν το sub, παρε ενα swatch...τα tudor ειναι tudor, οχι φτηνα rolex...
Παράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 05, 2015, 14:33:28 μμΠαράθεση από: Stelios.T στις Μάρτιος 05, 2015, 14:32:34 μμΠαράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 05, 2015, 14:30:20 μμΠαράθεση από: Stratos στις Φεβρουάριος 27, 2015, 15:07:55 μμακομα δεν ηρθες, δανεικα θελεις? αν φιλε μου θεωρεις οτι δεν εχεις στατους για να φορεσεις και να υποστηριξεις ενα ατσαλινο ρολοι σαν το sub, παρε ενα swatch...τα tudor ειναι tudor, οχι φτηνα rolex...ενω μου αρεσουν παρα πολυ νομιζω ολα τα ρολογια τους και ειναι φοβερα ποιοτικα και σε πολυ καλες τιμες δεν μπορω παρα να αναγνωρισω οτι ο λογος υπαρξης τους ειναι αυτος που ηθελε η ρολεξ και ειναι ο εξης Montres Tudor SA has designed, manufactured and marketed Tudor watches since March 6, 1946. Rolex founder Hans Wildorf conceived of the Tudor Watch Company to create a product for authorized Rolex dealers to sell that offered the reliability and dependability of a Rolex, but at a lower price. οτι και να λεμε εμεις!Ποιο ειναι το αρνητικο??Sent from my iPhone using Tapatalkκανενα απολυτως και τα θεωρω πολυ vfm τα tudor αλλα ειναι -οχι φθηνα- φθηνοτερα ειναι το σωστο ρολεξκαι αυτο δεν το λεω εγω οπως βλεπειςΣτέλιο βάλε κάνα σημείο στίξης να καταλάβουμε τί εννοείς...Δε βγάζεις νόημα...
Παράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 05, 2015, 14:33:28 μμΠαράθεση από: Stelios.T στις Μάρτιος 05, 2015, 14:32:34 μμΠαράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 05, 2015, 14:30:20 μμΠαράθεση από: Stratos στις Φεβρουάριος 27, 2015, 15:07:55 μμακομα δεν ηρθες, δανεικα θελεις? αν φιλε μου θεωρεις οτι δεν εχεις στατους για να φορεσεις και να υποστηριξεις ενα ατσαλινο ρολοι σαν το sub, παρε ενα swatch...τα tudor ειναι tudor, οχι φτηνα rolex...ενω μου αρεσουν παρα πολυ νομιζω ολα τα ρολογια τους και ειναι φοβερα ποιοτικα και σε πολυ καλες τιμες δεν μπορω παρα να αναγνωρισω οτι ο λογος υπαρξης τους ειναι αυτος που ηθελε η ρολεξ και ειναι ο εξης Montres Tudor SA has designed, manufactured and marketed Tudor watches since March 6, 1946. Rolex founder Hans Wildorf conceived of the Tudor Watch Company to create a product for authorized Rolex dealers to sell that offered the reliability and dependability of a Rolex, but at a lower price. οτι και να λεμε εμεις!Ποιο ειναι το αρνητικο??Sent from my iPhone using Tapatalkκανενα απολυτως και τα θεωρω πολυ vfm τα tudor αλλα ειναι -οχι φθηνα- φθηνοτερα ειναι το σωστο ρολεξκαι αυτο δεν το λεω εγω οπως βλεπειςΕ ναι οκ. Εμενα δεν με πειραζει καθολου. Ειναι σαν να μου λες θα παρεις ενα αμαξι με τα μισα λεφτα απο μια Ferrari που θα στριβει και θα πηγαινει σαν Ferrari. Αλλα με μοτερ απο BMW (αξιοπιστο οπως ενα ΕΤΑ) ΕΥΚΟΛΑ!Και πανεμορφο, στα ματια μου περισσοτερο απο RolexSent from my iPhone using Tapatalk
Ναι δεν διφωνουμε. Απλα τονιζω την αξια της Tudor Sent from my iPhone using Tapatalk
βρε δεν διαφωνω καλα τα λες.Στην κουβεντα του στρατου πιαστηκα που λεει οτι τα tudor δεν ειναι φθηνα ρολεξ , δεν διαφωνησα καπου με σενα
Παιδιά έχω κατά νου να κάνω συγκριτικό ανάμεσα σε sub και bb.....και επειδή τα έχω και τα δύο θα ανεβάσω πολλές συγκριτικές φωτογραφίες. Απλά λίγο υπομονή, γιατί πνίγομαι στη δουλειά.Υπόσχομαι όμως ότι θα το κάνω.
Παράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 05, 2015, 14:37:47 μμβρε δεν διαφωνω καλα τα λες.Στην κουβεντα του στρατου πιαστηκα που λεει οτι τα tudor δεν ειναι φθηνα ρολεξ , δεν διαφωνησα καπου με σεναΚαι ότι τα Tudor είναι φτηνά Rolex δεν το θεωρώ σωστό...Πολλοί που έχουν Rolex εχουν και Tudor, άλλα προσφέρουν τα μεν άλλα τα δε...
Παράθεση από: Vagelis στις Μάρτιος 05, 2015, 14:42:40 μμΠαράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 05, 2015, 14:37:47 μμβρε δεν διαφωνω καλα τα λες.Στην κουβεντα του στρατου πιαστηκα που λεει οτι τα tudor δεν ειναι φθηνα ρολεξ , δεν διαφωνησα καπου με σεναΚαι ότι τα Tudor είναι φτηνά Rolex δεν το θεωρώ σωστό...Πολλοί που έχουν Rolex εχουν και Tudor, άλλα προσφέρουν τα μεν άλλα τα δε...Montres Tudor SA has designed, manufactured and marketed Tudor watches since March 6, 1946. Rolex founder Hans Wildorf conceived of the Tudor Watch Company to create a product for authorized Rolex dealers to sell that offered the reliability and dependability of a Rolex, but at a lower price. oο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του
Παράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 05, 2015, 14:45:29 μμΠαράθεση από: Vagelis στις Μάρτιος 05, 2015, 14:42:40 μμΠαράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 05, 2015, 14:37:47 μμβρε δεν διαφωνω καλα τα λες.Στην κουβεντα του στρατου πιαστηκα που λεει οτι τα tudor δεν ειναι φθηνα ρολεξ , δεν διαφωνησα καπου με σεναΚαι ότι τα Tudor είναι φτηνά Rolex δεν το θεωρώ σωστό...Πολλοί που έχουν Rolex εχουν και Tudor, άλλα προσφέρουν τα μεν άλλα τα δε...Montres Tudor SA has designed, manufactured and marketed Tudor watches since March 6, 1946. Rolex founder Hans Wildorf conceived of the Tudor Watch Company to create a product for authorized Rolex dealers to sell that offered the reliability and dependability of a Rolex, but at a lower price. oο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα τουδεν ξέρω ποιός το γράφει αυτό, αλλά έτσι είναι!
Aπλά αν συγκρίνεις πράγματα που φαίνονται δε θα βρεις μεγάλες διαφορές.Αν πας στις μηχανές, αυτή κι αν είναι πονεμένη ιστορία!!Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει να λέει ότι έχει Rolex, μια χαρά μπορεί να "βολευτεί" με τα Tudor!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.