ψηφισα Ωμεγα, εκρινα με βαση το αισθητικο κριτηριο και μονο, βλεποντας τις παραπανω φωτος των 2 ρολογιων μου αρεσει το Omega, με καθε σεβασμο στους κατοχους Ρολεξ και χωρις διαθεση να προσβαλλω τα συγκεκριμενα RLX μοιαζουν "φτηνα" σε σχεση με το Omega
Παρατηρώ ότι επικρατεί μια άποψη, ότι αν πούμε ότι κάτι δε μας αρέσει θα στενοχωρεθεί ή θα παρεξηγηθεί ο κάτοχος.
Σόρρυ, αλλά εγώ δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα. Αν το ρολόι αρέσει στον ιδιοκτήτη του, δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς πρέπει να μας απασχολεί στην περίπτωση που σε όλους εμάς τους υπόλοιπους δεν αρέσει.
Θεωρώ μέγιστη υποκρισία να λέμε ότι μας αρέσει κάτι ενώ συμβαίνει το αντίθετο. Άλλωστε γιατί το προσωπικό γούστο όλων πρέπει να ταυτίζεται;
Η αντίθετη άποψη πρέπει να είναι απόλυτα σεβαστή - ειδικά σε θέματα γούστου. Το να εκφράζεις τη γνώμη σου, ειδικά σε θέματα εμφάνισης δεν είναι ούτε ούτε κομπλεξισμός, ούτε κακεντρέχεια! Είναι απλά μια αντίθετη άποψη.
Ήθελα καιρό να το γράψω, αλλά ο Πάνος μου έδωσε την ευκαιρία. Παρόλο που διαφωνώ μαζί του, σέβομαι απόλυτα την άποψη του.