OK.
Οπότε θα προχωρήσω σε αγορά τη Δευτέρα.
Καλό θα είναι να προχωρήσουν όλοι σε αγορά εντός 7-10 ημερών ετσι ώστε μετά το Πάσχα να έχουμε παραλάβει όλοι και να τα πάμε στον τεχνίτη για εγχάραξη.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων μέχρι τέλος Μαίου να έχουμε ολοκληρώσει το project! Μην μας τραβήξει δηλαδή και τον Ιούνιο.
Θα έλεγα η λίστα να παραμείνει ανοιχτή μέχρι την ημερομηνία συνάντησης ή αποστολής προς τον τεχνίτη.
Ίσως κάποιοι να μην προχωρήσουν τελικά στην αγορά, ενώ κάποιοι άλλοι να προστεθούν την τελευταία στιγμή. Μπορεί δηλαδή κάποιος να αποφασίσει να αγοράσει αυτό το ρολόι μέσα στις γιορτές. Απο την στιγμή που δεν επηρεάζει κανέναν η αγορά ή μη του ρολογιού, δεν βρίσκω το λόγο γιατί η λίστα να κλείσει. Ας την αφήσουμε ανοιχτή και όποιος νέος προσέλθει, θα είναι καλοδεχούμενος.
Θα πρέπει όμως να ορίσουμε μια ημερομηνία για την συνάντηση ή/και αποστολή των ρολογιών προς τον τεχνίτη απο τώρα. Τότε η λίστα θα κλείσει. Αν υπάρξουν κενά(δλδ κάποιοι δεν έχουν προχωρήσει στην αγορά) την θέση τους λαμβάνει ο επόμενος. Αντίστοιχα, όσοι προστεθούν την τελευταία στιγμή, προστίθενται στο τέλος.
Είναι η άποψη μου παιδιά. Αν δεν συμφωνείται ή έχω παραλείψει κάτι θα χαρώ να με διορθώσετε ή να με συμπληρώσετε.
Φιλικά
Νίκος
Συμφωνώ με τον Νίκο, εκτός από το υπογραμμισμένο!
Γιατί να κλείσει η λίστα σε συγκεκριμένη ημερομηνία (αυτήν της αποστολής στον χαράκτη)?
Ας υποθέσουμε ότι κάποιος αποφάσισε τελευταία στιγμή ή και μερικές μέρες αργότερα την αγορά αφου δεν δεσμεύει τους άλλους. Γιατί αυτός να μην μπορεί να το στείλει ή να το πάει ο ίδιος στον χαράκτη λίγο αργότερα? Πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει αυστηρό deadline? Δεν νομίζω, αφού δεν είναι πρότζεκτ να αγοραστούν όλα μαζί από έναν, αλλά ομαδική αγορά όπου ο καθένας μάλιστα αγοράζει μόνος του ότι θέλει και απ' όπου θέλει και ο κοινός παρανομαστής όλων είναι ο χαράκτης και η χάραξη νικς και αριθμών.
Αρα αφού ο τελευταίος θα παίρνει τον τελευταίο αριθμό γιατί να κλείσει η λίστα?
ΥΓ. Δικαίως θα αναρωτηθείτε: Τι ανακατεύεται και μας τη "λέει" ο μ@#$^*ς κιόλας αφού δεν συμμετέχει?? Ε, δεν ξέρεις ποτέ....