Παλιό θέμα που έπεσα τυχαία
Το κτήμα άλφα κάνει καλή δουλειά στο ξινόμαυρο (παλαιά κλήματα μπλε ετικέτα) σε άλλες ποικιλίες δεν το έχω δοκιμάσει, σαφως ανώτερο από μπουτάρη νάουσα, γενικά δεν είμαι φαν της ποικιλίας!
Νεμέα κ πάλι νεμέα! Κορυφή μακράν ο αιβαλής με το μονοπάτι! Δεν υπάρχει το κρασί! Ότι πιο καλό σε ταννίνες έχω πιει! Ο σκούρας επίσης κορυφή με το μέγα οίνο κ γκράντε, παπαιωάνου που είπατε έχω πιει τη μαύρη ετικέτα οκ για τα λεφτα της, σπυρόπουλος πολύ πίσω
Θα συμφωνήσω κ με τον αποστόλη για τη ραψάνη είναι πολύ ενδιαφέρον ποπ, ρήγας κουπα λαζαρίδη μέτριο κ ξένη ποικ
Σε καθημερινό οικονομικό κρασί έχω κατασταλάξει εδώ κ καιρό στο κατώγι του αβέρωφ δυνατό μακράς επίγευσης έντονο άρωμα φρουτώδες κ τανικό! Για τα λεφτά του εξαιρετικό!
Η απογοήτευσή μου είναι η κρήτη! Πίνω απίστευτα σπιτικά κρασιά από ανθρώπους με μεράκι κ εμπειρία κ δεν έχω πιει ακόμα ετικέτα σοβαρή απο οινοπαραγωγό, τελευταία μόνο το συρά νόστος του μανουσάκη που θεωρείτε κορυφή στην ελλάδα για τη ποικιλία αλλα οκ είναι ξένη όπως κ το λα τουρ μελάς, στα κορυφαία αλλά κ αυτό ξένη ποικιλία ε δε παίρνω μια γαλλική ετικέτα από το μπορντώ;
Σε γλυκά ημίγλυκα ο σιγάλας είναι κορυφή, από σαμιώτικα θα ηθελα να μάθω τί παίζει, σητειακά μέτρια, γενικά δε τα προτιμώ όπως κ τα λευκά, το κρασί το θέλω ξηρό κ με φαγητό συγχρόνως
Έχω ακούσει καλά λόγια για βιβλία χώρα κ κυρ γιάννη που αναφέρθηκαν, θα μπουν στο πλάνο κάποια στιγμή
Γενικά η ελλάδα ανεβαίνει, πλέον ξεχωρίζουν ετικέτες της στο εξωτερικό (αν θεωρώ ότι είναι μάρκετιγκ κατα πολύ αυτές οι υποθέσεις)
Sent from my iPhone using Tapatalk