Ο Τραμπ θα ξανακάνει την Αμερική ξανά δυνατή.
Το σύνθημα που επικρατούσε όταν ήμουν νέος και πήγαινα και ΗΠΑ και Καναδά, στα '70's ήταν
Eat beans, America needs the gas.Κυκλοφορούσε σε κάθε μορφής poster , αντικείμενα , αυτοκόλλητο για τον προφυλακτήρα των αυτοκινήτων, κλπ.
Αυτό θα κάνει και ο κος Πρόεδρος. Gas !
Και με gas, δεν βάφονται αυγά !





Το 'ποφτώσαμε το νήμα της Βασερόν, αλλά, δείχνουμε πως ένας βλάκας μπορεί να φέρει την καταστροφή.
Η μεταστροφή, απαιτεί περισσότερο χρόνο από όσο διαρκεί μία προεδρική θητεία, αν καταφέρει να την ολοκληρώσει και αυτήν.
Και κραταιές εταιρίες, που δέσποζαν σε κάποιους χώρους, πλέον θα "χάσουν" πελάτες, δίνοντας το συγκριτικό πλεονέκτημα σε άλλες να αναπτυχθούν εις βάρος τους. Ενα παράδειγμα ο αεροπορικος τομέας, όπου την διάσημη Boeing, που μεγαλουργησε και αναπτύχθηκε στον Β' ΠΠ, ( και ήδη αντιμετωπίζει προβλήματα ποιότητας ) θα την αντικαταστήσουν τα Γαλλικά, τα Βραζιλιάνικα, και ποιός ξερει ποιός άλλος θα βρεθεί.
Πολλά τα παραδείγματα, στάρια, καλαμπόκια κλπ, που εκεί είναι και γενετικώς τροποποιημενα, θα αποκλειστούν από τις υπόλοιπες αγορές.
Οι νόμοι εκεί, επιτρέπουν κάποιες "επεμβάσεις" στα τρόφιμα, που οι πχ Ευρωπαίοι δεν επιτρέπουν. Και τα προϊόντα από κείθε, ήθελαν και GMO certificates.
Πάνε αυτοί ! Θα βάφουν ............αυγά !
Καλό Πάσχα !