0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 27, 2015, 18:10:08 μμΠαράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 27, 2015, 16:29:08 μμυπαρχει η piguet 1185,η οπoια υπαρχει σε πολλες μεγαλες εταιριες.AP,VC,Panerai etcok? ap vc και μετα μου βαζεις panerai εισαι επαγγελματιας τρολλαςπολλές εταιρίες είχαν αυτή τη μηχανή, δε βλέπω ποιο είναι το πρόβλημα με την Panerai
Παράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 27, 2015, 16:29:08 μμυπαρχει η piguet 1185,η οπoια υπαρχει σε πολλες μεγαλες εταιριες.AP,VC,Panerai etcok? ap vc και μετα μου βαζεις panerai εισαι επαγγελματιας τρολλας
υπαρχει η piguet 1185,η οπoια υπαρχει σε πολλες μεγαλες εταιριες.AP,VC,Panerai etcok?
ωραιο θεμα.
Σαλάτα τα κανείς,ποιες εταιρίες φόρεσαν αυτή τη μηχανή?Με αυτό είχε να κανει η απάντηση
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 27, 2015, 18:09:54 μμΑν διαβάσετε τι έχω γράψει, θα καταλάβετε και πολλά για τη μηχανήσε ρωταει ο φιλτατος νικολας να του πεις αν ειναι in house ή οχι γιατι δεν του απαντας ? αμα ηθελε να διαβασει για την μηχανη θα το googlare
Αν διαβάσετε τι έχω γράψει, θα καταλάβετε και πολλά για τη μηχανή
Παράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 27, 2015, 18:10:52 μμΠαράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 27, 2015, 18:09:54 μμΑν διαβάσετε τι έχω γράψει, θα καταλάβετε και πολλά για τη μηχανήσε ρωταει ο φιλτατος νικολας να του πεις αν ειναι in house ή οχι γιατι δεν του απαντας ? αμα ηθελε να διαβασει για την μηχανη θα το googlareΑστονα, δεν θέλει να απαντήσει και έχει αρχίσει τους χρησμούς πάλι.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Stratos στις Φεβρουάριος 27, 2015, 18:22:15 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ποσοοοοο ωραιοοο....Sent from my iPad using Tapatalk
H f.piguet είναι πλέον κομμάτι της blancpain
Παράθεση από: typos στις Φεβρουάριος 27, 2015, 19:23:27 μμΠαράθεση από: Stratos στις Φεβρουάριος 27, 2015, 18:22:15 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ποσοοοοο ωραιοοο....Sent from my iPad using TapatalkΣωτηρη αυτο ειναι ΡΟΛΟΙ...!
Παράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 27, 2015, 20:13:53 μμH f.piguet είναι πλέον κομμάτι της blancpainσωστο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.