0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ερωτηση:αν καποιος σου εφτιαξε μεγαλο μερος της μηχανης ,μονο για τα ρολογια σου και εσυ εκανες καποιες αναβαθμισεις,ειναι δικη σου μηχανη?
Ελα Νικολα,μηχανες VC
Παράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 23, 2015, 16:49:48 μμερωτηση:αν καποιος σου εφτιαξε μεγαλο μερος της μηχανης ,μονο για τα ρολογια σου και εσυ εκανες καποιες αναβαθμισεις,ειναι δικη σου μηχανη? Να παραγγείλω κι εγώ μερικές τότε , να γραψω και στο ρότορα nicolasg και θα έχω δικές μου, in-house μηχανες.
Παράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 23, 2015, 19:55:39 μμΠαράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 23, 2015, 16:49:48 μμερωτηση:αν καποιος σου εφτιαξε μεγαλο μερος της μηχανης ,μονο για τα ρολογια σου και εσυ εκανες καποιες αναβαθμισεις,ειναι δικη σου μηχανη? Να παραγγείλω κι εγώ μερικές τότε , να γραψω και στο ρότορα nicolasg και θα έχω δικές μου, in-house μηχανες.ωραία ιδέα Νικόλα!! Αν ψάχνεις για συνέταιρο είμαι μέσα!!
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 23, 2015, 19:58:10 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 23, 2015, 19:55:39 μμΠαράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 23, 2015, 16:49:48 μμερωτηση:αν καποιος σου εφτιαξε μεγαλο μερος της μηχανης ,μονο για τα ρολογια σου και εσυ εκανες καποιες αναβαθμισεις,ειναι δικη σου μηχανη? Να παραγγείλω κι εγώ μερικές τότε , να γραψω και στο ρότορα nicolasg και θα έχω δικές μου, in-house μηχανες.ωραία ιδέα Νικόλα!! Αν ψάχνεις για συνέταιρο είμαι μέσα!! Μπράβο Χάρη!!!Να ξεκινήσουμε σύντομα.....κάσες να βρούμε από κανάν κινέζο και η μισή δουλειά έχει γίνει
Ζημιά είναι αυτό, Στέλιο...Κι άσε τους άλλους να παίρνουνε Rolex.Μακάρι να μπορούσα να πάρω ένα τέτοιο...
Παράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 23, 2015, 20:00:39 μμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 23, 2015, 19:58:10 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 23, 2015, 19:55:39 μμΠαράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 23, 2015, 16:49:48 μμερωτηση:αν καποιος σου εφτιαξε μεγαλο μερος της μηχανης ,μονο για τα ρολογια σου και εσυ εκανες καποιες αναβαθμισεις,ειναι δικη σου μηχανη? Να παραγγείλω κι εγώ μερικές τότε , να γραψω και στο ρότορα nicolasg και θα έχω δικές μου, in-house μηχανες.ωραία ιδέα Νικόλα!! Αν ψάχνεις για συνέταιρο είμαι μέσα!! Μπράβο Χάρη!!!Να ξεκινήσουμε σύντομα.....κάσες να βρούμε από κανάν κινέζο και η μισή δουλειά έχει γίνει με τόσους κινέζους που έχω πάρει, δε θα δυσκολευτούμε να βρούμε άτομο να μας πουλήσει κάσες....θα πάρουμε και καλή έκπτωση!
Παιδιά και υπάρχει και άτομο που μιλάει με ΕΤΑ για τις μηχανές που θέλετε!!!
Παράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 23, 2015, 16:42:01 μμΕλα Νικολα,μηχανες VC Ειπα ότι δεν έχει μηχανές? Πότε τις έφτιαξε ρώτησα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.