Αποστολέας Θέμα: Omega  (Αναγνώστηκε 1090614 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Omega
« Απάντηση #7980 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 21:27:42 μμ »
Χωρίς να είμαι σίγουρος,νομιζω πως είναι προαπαιτούμενο να είναι το ρολόι κουρδιστό σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας.

Σωστοοος. Δεν το ειχα σκεφτει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #7981 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 21:30:44 μμ »
Προαπαιτουμενο είναι να είσαι καλός στο photoshop
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #7982 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 21:47:55 μμ »
Μια χαρά λειτουργούν και οι αυτόματοι μηχανισμοί στο διάστημα. Το απέδειξε και ο colonel Pogue...
 ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #7983 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 21:56:19 μμ »
Τότε δεν ήθελαν να το ρισκάρουν,ασε που ήταν η αρχή για τους αυτόματους χρονογράφος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Georgefosk

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7984 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 22:03:32 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος myron

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7985 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 22:07:00 μμ »
Eγώ με αφορμή την ερώτηση του μέλους Myron και τις αυξήσεις στις τιμές λιανικής θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:Eάν υποθετικά πάει κάποιος εδώ Ελλάδα σε κάποιον AD για να ρωτήσει για αγορά Speedmaster Professional Sapphire με open back που έχει Λ.Τ πλέον 8300 και έχει μαζί του 6500 χιλιάδες ευρώ ντούκου για μεταφορά σε λογαριασμό(περίπου 25% μειωμένο ποσό δηλαδή),πόσες είναι οι πιθανότητες που του δίνετε να φύγει με το ρολόι;

Η τιμή για το Sapphire που μου έδωσε πολύ γνωστό κοσμηματοπωλείο ήταν 7.000 χωρίς να ειμαι καν πελάτης και χωρίς να τους ζορισω. Αποτι είπαν ο τρόπος πληρωμής δε τους απασχολούσε.
Απολαμβάνω τη συζήτηση για το "moonwatch", προσωπικά δε με νοιαζει αν είναι το ίδιο, γι'αυτό δε κοιτάζω το hesalite.

Ο ενδιασμος μου είναι αν αξίζει 7.000 ένα ρολόι που πριν 2 χρόνια έκανε 5.000, στο μεταξύ τα χρηματιστήρια είχαν ανέβει 50% τουλάχιστον, ενώ τώρα έχουν πέσει 60% και γενικά τα σύννεφα στον ορίζοντα φαίνονται μαύρα. Δεν αναμένεται να επηρεάσει την αγορά αυτό, ώστε να πιεστούν οι τιμές προς τα κάτω?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7986 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 22:15:27 μμ »
Κρατηθείτε ρε παιδιά! Μην τους δίνετε τόσα λεφτά, ειδικά για ρολόγια που έχουν μείνει στην ακινησία για κάποια χρόνια. Να τους το χτυπάτε αυτό! Ένα ρολόι σε ακινησία, ακόμα και αν είναι καινούργιο, χρειάζεται service! Έτσι να τους λέτε και να να απαιτείτε καλύτερη τιμή! 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος myron

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7987 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 22:17:12 μμ »
Κρατηθείτε ρε παιδιά! Μην τους δίνετε τόσα λεφτά, ειδικά για ρολόγια που έχουν μείνει στην ακινησία για κάποια χρόνια. Να τους το χτυπάτε αυτό! Ένα ρολόι σε ακινησία, ακόμα και αν είναι καινούργιο, χρειάζεται service! Έτσι να τους λέτε και να να απαιτείτε καλύτερη τιμή!

Ποια ακινησία? Μου είπε ότι ήταν πολύ πρόσφατη παραλαβή και δεν νομίζω να είχε λόγο να πει ψέματα.
Αν ξέρει κανείς κανένα μαγαζί που του έχουν ξεμείνει speedmaster NOS, ευχαρίστως να πάω μια βόλτα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7988 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 22:19:11 μμ »
Η τιμή για το Sapphire που μου έδωσε πολύ γνωστό κοσμηματοπωλείο ήταν 7.000 χωρίς να ειμαι καν πελάτης και χωρίς να τους ζορισω. Αποτι είπαν ο τρόπος πληρωμής δε τους απασχολούσε.
Απολαμβάνω τη συζήτηση για το "moonwatch", προσωπικά δε με νοιαζει αν είναι το ίδιο, γι'αυτό δε κοιτάζω το hesalite.

Ο ενδιασμος μου είναι αν αξίζει 7.000 ένα ρολόι που πριν 2 χρόνια έκανε 5.000, στο μεταξύ τα χρηματιστήρια είχαν ανέβει 50% τουλάχιστον, ενώ τώρα έχουν πέσει 60% και γενικά τα σύννεφα στον ορίζοντα φαίνονται μαύρα. Δεν αναμένεται να επηρεάσει την αγορά αυτό, ώστε να πιεστούν οι τιμές προς τα κάτω?

Συμμερίζομαι τον προβληματισμό σου,σαφώς δεν αφορά μόνο το Speedmaster αλλά και τις υπόλοιπα 'premium' κομμάτια των εταιρειών.Εν τέλει η απόφαση αγοράς γίνεται με υποκειμενικά κριτήρια,το prestige του ρολογιού που αποκτάς πληρώνεις κυρίως.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #7989 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 22:19:21 μμ »
Χχχμμμμμ,όπως χλωμό;

Off the record ίσως.
Πάντως θεωρώ θα πατήσει σιγά σιγά τα 10 χιλιάδες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7990 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 22:19:46 μμ »
Ποια ακινησία? Μου είπε ότι ήταν πολύ πρόσφατη παραλαβή και δεν νομίζω να είχε λόγο να πει ψέματα.
Αν ξέρει κανείς κανένα μαγαζί που του έχουν ξεμείνει speedmaster NOS, ευχαρίστως να πάω μια βόλτα

Εγώ δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω να μην υπάρχουν μαγαζιά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μιχάλης

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7991 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 22:32:01 μμ »
Συμφορουμίτη @myron,σου έχω στείλει ένα μήνυμα στο Inbox σου.Ευχαριστώ προκαταβολικα για την απαντηση  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7992 στις: Νοέμβριος 26, 2022, 22:33:52 μμ »
Συμφορουμίτη @myron,σου έχω στείλει ένα μήνυμα στο Inbox σου.Ευχαριστώ προκαταβολικα για την απαντηση  :)
Το inbox σου ειναι γεμάτο.Ευχαριστώ πολύ από εδώ!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
myron,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7993 στις: Νοέμβριος 27, 2022, 05:09:24 πμ »
Eγώ με αφορμή την ερώτηση του μέλους Myron και τις αυξήσεις στις τιμές λιανικής θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:Eάν υποθετικά πάει κάποιος εδώ Ελλάδα σε κάποιον AD για να ρωτήσει για αγορά Speedmaster Professional Sapphire με open back που έχει Λ.Τ πλέον 8300 και έχει μαζί του 6500 χιλιάδες ευρώ ντούκου για μεταφορά σε λογαριασμό(περίπου 25% μειωμένο ποσό δηλαδή),πόσες είναι οι πιθανότητες που του δίνετε να φύγει με το ρολόι;

Θεωρώ πλέον καμία...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7994 στις: Νοέμβριος 27, 2022, 05:13:12 πμ »

Ο συγκεκριμένος κλάδος (ρολόι) δεν βλέπω να επιρεαζεται...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions