Eγώ με αφορμή την ερώτηση του μέλους Myron και τις αυξήσεις στις τιμές λιανικής θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:Eάν υποθετικά πάει κάποιος εδώ Ελλάδα σε κάποιον AD για να ρωτήσει για αγορά Speedmaster Professional Sapphire με open back που έχει Λ.Τ πλέον 8300 και έχει μαζί του 6500 χιλιάδες ευρώ ντούκου για μεταφορά σε λογαριασμό(περίπου 25% μειωμένο ποσό δηλαδή),πόσες είναι οι πιθανότητες που του δίνετε να φύγει με το ρολόι;
Η τιμή για το Sapphire που μου έδωσε πολύ γνωστό κοσμηματοπωλείο ήταν 7.000 χωρίς να ειμαι καν πελάτης και χωρίς να τους ζορισω. Αποτι είπαν ο τρόπος πληρωμής δε τους απασχολούσε.
Απολαμβάνω τη συζήτηση για το "moonwatch", προσωπικά δε με νοιαζει αν είναι το ίδιο, γι'αυτό δε κοιτάζω το hesalite.
Ο ενδιασμος μου είναι αν αξίζει 7.000 ένα ρολόι που πριν 2 χρόνια έκανε 5.000, στο μεταξύ τα χρηματιστήρια είχαν ανέβει 50% τουλάχιστον, ενώ τώρα έχουν πέσει 60% και γενικά τα σύννεφα στον ορίζοντα φαίνονται μαύρα. Δεν αναμένεται να επηρεάσει την αγορά αυτό, ώστε να πιεστούν οι τιμές προς τα κάτω?