Χθες κατάφερα ευτυχώς να περάσω απο την μπουτίκ στην Βουκουρεστιου επειτα απο mail που είχα λάβει για την έκθεση με τα Speedmaster που ειχαν για τον εορτασμό των 60 ετών.
Οι δυο πωλητές οι οποίοι με υποδέχτηκαν ηταν υποδειγματικοί και έδειξαν ενδιαφέρον. Ο πρώτος κοιτούσε τον καρπό μου να δει τι φοράω και ο δεύτερος μπήκε κατευθείαν στο ψητό μόλις συστήθηκαμε ρωτωντας με τι φοράω. Φορούσα το Longines οποτε απάντησα "Κατι του ομίλου".
Ο δεύτερος πωλητής ο οποίος παρέμεινε μαζί μου, μου έδειξε κάθε μοντέλο με λεπτομέρειες και μου έλυσε όλες τις απορίες. Στην κουβέντα του είπα οτι το Moonwatch ειναι ο απόλυτος στόχος μου οποτε κατάλαβε ποσό πολύ με ενδιέφεραν όσα μου έλεγε.
Στην συνέχεια μου έφερε το moonwatch με το λουράκι και το first omega in space να δοκιμάσω και με παρότρυνε να βγάλω φωτογραφίες. Δυστυχώς το iPhone μου ειναι στο service οποτε βγήκαν μερικές κακές φωτο με το προσωρινό φθηνό Samsung.
Είχαν την γνωστή αφίσα που εχει ολα τα μοντέλα και στην κουβέντα τον ρώτησα πως μπορώ να βρω μια. Μου είπε να ανεβάσω στο instagram φωτο και θα μπω σε διαγωνισμό να την κερδίσω. Πριν προλάβω να επιβεβαιώσω οτι θα το κανω αν και οι φωτο βγήκαν χάλια μου είχε φέρει τον κύλινδρο με την αφίσα. Πολύ ευχάριστη έκπληξη και πραγματικά χάρηκα που πήγα τελικα. Μου έφτιαξε την μέρα.
Και πάλι μπράβο στους πωλητές που εχουν στην μπουτίκ. Εμένα προσωπικά με κέρδισαν και οχι λόγω του δώρου. Ασχολήθηκαν, ενδιαφέρθηκαν και ας μην ήμουν αγοραστής εκείνης της στιγμής. Ελπίζω οταν έρθει με το καλό η ώρα της αγοράς του moonwatch να μπορέσουν να μου δώσουν και μια ανταγωνιστική τιμή να τους το επανορθώσω για τον επαγγελματισμό τους.
Και μερικές φωτο όπως είπα κακής ποιότητας δυστυχώς.

Sent from my iPad using Tapatalk