Εγω σημερα.....(στις 14:45)
-ναι γεια σας, εχετε φερει moonswatch?
-οχι δεν ξερουμε ποτε θα στειλουν (Ερμου)

-ναι γεια σας, εχετε φερει moonswatch?
- ναι εχουμε απ ολα τα χρωματα.(καταστημα mall)
-γινετε να κρατησετε ενα κ να ερθω εως το βραδυ;;;
-απαγορευονται κρατησεις.... ουτε για 5 λεπτα.
-χμμμμμ καλα ευχαριστω
Να παω να μην παω; να παω να μην παω; να παω να μην παω;

Αντε να παω, να μην πως δεν πηγα........
Ξεκιναω καταδρομικη...... Ν Σμυρνη 15:00, mall 15:25, επιστροφη Ν Σμυρνη 16:05
Αποτελεσμα...... μηδεν απο μηδεν = κουλουρι
ΟΥΤΕ 50Ε δεν δινω για τετοιο ρολοι.... ας ειναι βιοκεραμικο κλπ. Δεν ειναι χαλια μαυρα, ειναι χαλια σε 11 χρωματα.
Το πιανεις κ νιωθεις το λουρακι βαρύτερο απο την κασα. Υφη-αισθηση σαν να το πηρες απο το περιπτερο μαζι με τα κατσαρολικα της bi bi bo.
Το βαζω στο χερι, δεν καταλαβαινα πως εχω κατι στο χερι...... το λουρακι σε εμενα δεν εκλεινε (επρεπε να αγορασω αλλο).
Επισης πολυ μικρη κασα - καντραν για ολα αυτα που εχει πανω, με αποτελεσμα να ειναι ολα τα γραμματα κ τα σχεδια τοσο μικρα που σχεδον τιποτα δεν ηταν ευανάγνωστο.
Στις φωτο φαινονται τελεια, ομορφα, εντονα, με χαρακτηρα..... απο κοντα ακριβως το αντιθετο.
Τρως μια ξενερα οταν τα βλεπεις, αλλη μια οταν το πιανεις, αλλη μια οταν το φορας......
Συγνωμη που δεν εβγαλα φωτο να δειτε (δεν εχω συνηθισει ακομα να βγαζω φωτο οταν παω να δω ενα ρολοι)
Αυτα.......
θα ήταν καλό άμα έκανε 50 ευρώ,να το έχεις σπίτι για display...αφού με λιγότερα από 150 ευρώ παίρνεις πχ citizen Excalibur.
το "κρύσταλλο" δεν αφαιρείται καθώς είναι "ενα" με την κάσα οπότε μόνο να το γυαλίσεις μπορείς κ απ αυτά που έχω δει γρατζουνιεται μέχρι κ άμα το κοιτάξεις στραβά...οποτε άμα το φοράς για να βλέπεις την ώρα σε κάνα χρόνο θα έιναι κάμπριο,
τα μπλε ξεβαφουν για τα άλλα δεν ξέρω,οι κορώνες σε αρκετούς έχουν μείνει στο χέρι...
στην αρχή τα είδα με καλο μάτι αλλά η υλοποίηση ήταν τεράστια αρπαχτή με ποιότητα ούτε καν swatch...