tolis και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε πάει το μυαλό μου σε ποιο αναφέρεσαι,εκτός κι αν λες το μοντέλο που έχει καταργηθεί με την ημερομηνία στο 6. Τα ζενίθ στα μάτια μου είναι πανέμορφα στα μικρά μεγέθη.,αλλά παραείναι μικρά.Στα μεγέθη που θα τα ήθελα δε μου αρέσουν καθολου.Μου φαινονται πως έχουν άσχημες αναλογίες.Δεν ξέρω,,,είναι πολύ μέσα στο dial τα subdials;Κάτι με χαλάει πολύ όμως και γι αυτό άλλωστε θεωρώ πως και αυτοί δε βγάζουν κάποιο από τς κλασσικά chronomaster πλέον σε 42αρια.Εξαίρεση τα defy φυσικά που εκεί λόγο άλλης κασας είναι πανέμορφα και ευμεγέθη.Big pilot όνειρο.Έχω φαει κόλλημα με το νέο 43.Αν είχα τη δυνατότητα θα ήταν η επόμενη μου αγορά.
Πραγματικα έχεις δίκιο! Απλά το 42 με την τριχρωμία μου έχει κολλήσει και θα ήθελα να το δω και αυτό! Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτό σου λέω.Δεν υπάρχει αυτό πλέον σε 42.Έβγαινε σε 42 με την ημερομηνία στο 6,όπου για μένα όσο όμορφο είναι σε 38 τόσο άσχημο είναι σε 42, και πλέον έχει καταργηθεί.Έχουν κρατήσει μόνο τα κλασικά μεγέθη.
Δεν νομίζω οτι υπάρχει το νεο chronomaster 42αριΈνα νέο που έβγαλε φέτος είναι το το open chronomaster σε 39,5
Δεν ξέρω αν φταίει οτι φοράω καθημερινά το panerai η αλλιώς το garmin αλλά νιώθω ότι το 38 θα είναι μικρό! Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν ξέρω αν φταίει οτι φοράω καθημερινά το panerai η αλλιώς το garmin αλλά νιώθω ότι το 38 θα είναι μικρό!
για το χέρι σου,σου πάει γάντι το gs...
Υπέροχο το gs..
Πλέον τα φέρνει γνωστό κατάστημα στην Ελλάδα! Αυτό που με εντυπωσίασε πραγματικά ήταν το gmt αλλά πραγματικά ούτε φωτογραφία δεν μπόρεσα να βγάλω! Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.