0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όμορφα ρολόγια Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σοκ...
Δεν είναι στη μπουτίκ...!Μόνο αυτό καθώς ήταν παραγγελία για πελάτη...!Τιμή κάπου στα 8k
Θα μας καταστρέψεις ρε άνθρωπε...Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Νοέμβριος 20, 2019, 17:41:51 μμΘα μας καταστρέψεις ρε άνθρωπε...Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΆλεξ πήγα να πάρω το καουτσούκ για το aerospace μου....Τι να κάνω ο άνθρωπος....?!! Πάντως και τα 2 χάνουν πάρα πολύ από τις φωτογραφίες....Καταπληκτικα Ρολόγια...!
Παράθεση από: Wolf- στις Νοέμβριος 20, 2019, 18:05:58 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Νοέμβριος 20, 2019, 17:41:51 μμΘα μας καταστρέψεις ρε άνθρωπε...Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΆλεξ πήγα να πάρω το καουτσούκ για το aerospace μου....Τι να κάνω ο άνθρωπος....?!! Πάντως και τα 2 χάνουν πάρα πολύ από τις φωτογραφίες....Καταπληκτικα Ρολόγια...!Το παν αμ είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΌ...Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και δέος
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.