Είχα μια ωριτσα σήμερα το μεσημέρι και είπα να κάνω μια βόλτα από μερικά μαγαζιά για να δω κάποια από τα κομμάτια που σκέφτομαι τελευταία.
Zenith Defy Classic Skeleton

Zenith Defy El Primero 21

Πραγματικά πανέμορφα τα δυο Zenith. Εξαιρετική ποιότητα, το σχήμα της κάσας είναι φανταστικό και το σκελετον, για μένα, δουλεύει πολύ καλά. Μάλιστα μου άρεσαν περισσότερο τα ανοιχτά από τα κλειστά. Το chrono είναι πολύ μεγάλο για μένα δυστυχώς, ενώ λόγω του integrated λουριου δυστυχώς μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Δυστυχώς και το απλο, παροτι 41, δεν μου άρεσε στον καρπό μου.
Blancpain Fifty Fathoms Bathyscaphe

Άλλο ένα εξαιρετικής ποιότητας κομμάτι, πραγματικά το νιώθεις σαν τανκ αλλά και αυτό στα 41 ήταν πολύ άσχημο πάνω μου. Τα lugs νομίζω είναι πολύ μακριά και βγαίνει πολύ έξω. Θα πάω σε άλλο κατάστημα να δοκιμάσω το 38αρι που ίσως είναι καλύτερο.
Vacheron Overseas Chrono

Vacheron Overseas

Vacheron Overseas Dual Time

Από τα τρία Vacheron δυστυχώς δεν μου άρεσε κανένα. Το σχήμα της κάσας από το πλάι μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση. Ειδικά το chrono πραγματικά μου φάνηκε άσχημο. Το πάχος και το γεγονός ότι ανοίγει προς τα πάνω (από το πλάι) το κάνει σαν δίσκο σερβιρίσματος στον καρπό. Επίσης έχει 3 διαφορετικά χρώματα στο dial! Μπλε κυρίως, μαύρα sundials και άσπρο date wheel. Πραγματικά πολύ ατυχές για ένα ρολόι $37000.
AP Royal Oak 37mm

Εννοείται δεν υπήρχε τίποτα σε ατσάλι, ούτε ΕΤΑ, ούτε waitlist, ούτε τίποτα. Αλλά δοκίμασα το 37αρι απλά και μόνο για το μέγεθος και νομίζω ήταν ιδανικό. Πραγματικά εξαιρετικό στον καρπό αν και ήταν δύσκολο να ξεπεράσω το εμετικό rose gold με τα διαμάντια.
Μέχρι τώρα λοιπόν η βόλτα ήταν τελειως αποτυχία. Τελείως τυχαία πέρασα όμως πέρασα από τη μπουτίκ της Chopard και είσαι στη βιτρίνα το καινούριο Alpine Eagle. Από κοντά είναι εξαιρετικό. Πολύ καλή ποιότητα, σχήμα, πάχος και μέγεθος κάσας:


