0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Με δύο λινκς οφ. Φοβερή αίσθηση στο χέρι....Στάλθηκε από το E2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Watching στις Μάρτιος 14, 2017, 10:47:08 πμΚαλημέρα. Σκεφτόμουν καιρό ένα R και είπα να προχωρήσω στο παρακάτω. Κλασικό αλλά και νέο μαζί νομίζω. Διαχρονικό ! Και όταν το βαρεθείς, απλώς αλλάζεις καντράν
Καλημέρα. Σκεφτόμουν καιρό ένα R και είπα να προχωρήσω στο παρακάτω. Κλασικό αλλά και νέο μαζί νομίζω.
Παράθεση από: nicholas.d στις Μάρτιος 24, 2017, 08:47:48 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Με δύο λινκς οφ. Φοβερή αίσθηση στο χέρι....Στάλθηκε από το E2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkκάποτε δεν σ'άρεσαν
Δε φαντάζομαι να έλεγε ποτέ κανείς όχι σε τέτοιο δώρο....Ε?Στάλθηκε από το E2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicholas.d στις Μάρτιος 24, 2017, 16:24:54 μμΔε φαντάζομαι να έλεγε ποτέ κανείς όχι σε τέτοιο δώρο....Ε?Στάλθηκε από το E2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkεσυ,δεν ειχε κατι ρολεξακια που δεν φορουσες?τι αλλαξε?
The World's Most Reputable Companies In 2017https://www.forbes.com/sites/karstenstrauss/2017/02/28/the-worlds-most-reputable-companies-in-2017/#2aa2f8892fe3
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.