Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε τις τιμές της κάθε εταιρίας... Σκεφτείτε ότι μια καληγραμμη άφωνη τραγουδίστρια παίρνει πιο πολλά λεφτά από έναν γιατρό οπότε ξεχάστε την λογική... Και με βάση το κόστος κατασκευής να πω ένα παράδειγμα ότι το iPhone στοίχιζε σαν κατασκευή γύρω στα 150 δολλάρια ενώ όλα τα υπόλοιπα κάτω από τα 60 δολλάρια τα νούμερα δε τα θυμάμαι ακριβώς... Αλλά ήταν αρκετά πιο ακριβό από τα υπόλοιπα δεν άκουσα κανέναν να λέει ότι είναι φτηνό και το s4 είναι ακριβό... Τεσπα ακόμα ένα παράδειγμα το πόσο θύματα είμαστε όταν παίρνεις λάπτοπ με windows κοστίζει παραπάνω από αν θα έπαιρνες με linux γιατί η Microsoft είναι εταιρία... Το android είναι ανοιχτό λογισμικό... Παρόλα αυτά όσο πληρώνομαι το iPhone που έχει λογισμικό δικό του από εταιρία αγορασμένο πληρωνόυμε και τις ναυαρχιδες της κάθε εταιρίας Sony Samsung LG σε ισάξια τιμή κιόλας που έχουν ανοιχτό λογισμικό... Που το φτιάχνω το διορθώνω "εγώ"... Και μεις βρίζουμε την apple... Οπότε αφήστε τις τιμές ήσυχες ελεύθερη είναι η αγορά και καλά κάνουν... Αφού εμείς τα επιτρέπουμε... Δε κάνω επίθεση σε κανέναν ούτε.προς την ρολεξ... Ίσα ίσα που όταν πάρω ρολεξ θα ξέρω πόσο μαλακας πιάστηκα εις γνώση μου... Αν δε θέλω δε θα πιαστώ... Τώρα τα υπερτιμημένο κτλ κολοκύθια τούμπανο γιατί εγώ θέλω να πληρώσω ιστορία εσύ υλικά...άρα για μένα αξίζει πχ η ιστορία το 50000 ενώ εσύ θες να πληρώσεις το αλουμίνιο μόνο 10% πάνω... Τεσπα μεγάλη κουβέντα... Απλά θέλω να πω ότι πρέπει να γνωρίζεις πρώτα τι θες μετά το ψάχνεις από τη δική σου μεριά αν σε συμφέρει... Γι'αυτό καμία αγορά δεν είναι κατακριτέα... Οποίος δεν γουστάρει την ρολεξ ας το κρατήσει για τον εαυτό του γιατί τα κριτήρια τα δικά μου διαφέρουν από τα δικά του... Άρα μην λέμε τα ίδια και τα ίδια... Και το βασικό ο καθένας μιλάει για την τσέπη του... Το vfm το δικό μου είναι τόσο το δικό σου τόσο άρα δεν υπάρχουν γενικές ταμπέλες... Σύνγωμη αν κούρασα η αν δε τα.έγραψα καλά αλλά το κινητό κουράζει...
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk