0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανώς είναι γνωστό στους πιο πολλούς ότι ήταν εξω από το βαθυσκάφος που κατέβασε τον Τζέιμς Κάμερον στο βαθύτερο σημείο του πλανήτη, στην Τάφρο των Μαριανών (10998 μέτρα).Το σχετικό άρθρο : http://www.capital.gr/news.asp?id=1900398
ρολεξακιας μας βγηκες!
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 24, 2014, 22:40:39 μμρολεξακιας μας βγηκες!Γιὠργο δε μου αρέσουν οι ταμπέλες...απλά όπως έχεις καταλάβει είμαι ένας άνθρωπος, που έχω μάθει να παραδέχομαι ακόμη και αυτά που μου είναι δύσκολο να τα αποκτήσω και ίσως να μην τα αποκτήσω ποτέ!
δεν υπάρχει καμιά...μπιχτούλα..Για τον εαυτό μου πάντα μιλάω και μόνο για αυτόν.Ξέρεις ότι ό,τι έχω να πω, το λέω άμεσα. Στέλιο δεν εννοούσα τίποτα περισσότερο από αυτό που έγραψα..
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 24, 2014, 23:14:26 μμδεν υπάρχει καμιά...μπιχτούλα..Για τον εαυτό μου πάντα μιλάω και μόνο για αυτόν.Ξέρεις ότι ό,τι έχω να πω, το λέω άμεσα. Στέλιο δεν εννοούσα τίποτα περισσότερο από αυτό που έγραψα..δεκτο! απλα το αναφερα επειδη θα ηταν ευλογο να αναφεροσουν και σε μενα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.