0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βαγγέλη: Επί σκοπόν! Πυρ!
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 06, 2014, 01:24:12 πμΒαγγέλη: Επί σκοπόν! Πυρ!Είναι πολύ ωραίο στον καρπό!
πραγματικά δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό που λες....εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν έχω και τη δυνατότητα να το δω...μόνο τα best seller δοκίμασα
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 06, 2014, 01:47:09 πμπραγματικά δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό που λες....εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν έχω και τη δυνατότητα να το δω...μόνο τα best seller δοκίμασαΘα στείλω τον batman να ρθει να σε πάρει και να σε φέρει μια βόλτα Αθήνα, δε γίνεται αλλιώς.(Εγώ πάντως στο Ναύπλιο το δοκίμασα )
Παράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 06, 2014, 01:50:15 πμΠαράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 06, 2014, 01:47:09 πμπραγματικά δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό που λες....εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν έχω και τη δυνατότητα να το δω...μόνο τα best seller δοκίμασαΘα στείλω τον batman να ρθει να σε πάρει και να σε φέρει μια βόλτα Αθήνα, δε γίνεται αλλιώς.(Εγώ πάντως στο Ναύπλιο το δοκίμασα )με το batmobile φαντάζομαι...ρε συ πλάκα πλάκα το Ναύπλιο έχει πιο πολλούς τουρίστες από τη Θεσσαλονίκη...λογικό είναι!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 06, 2014, 01:55:26 πμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 06, 2014, 01:50:15 πμΠαράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 06, 2014, 01:47:09 πμπραγματικά δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό που λες....εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν έχω και τη δυνατότητα να το δω...μόνο τα best seller δοκίμασαΘα στείλω τον batman να ρθει να σε πάρει και να σε φέρει μια βόλτα Αθήνα, δε γίνεται αλλιώς.(Εγώ πάντως στο Ναύπλιο το δοκίμασα )με το batmobile φαντάζομαι...ρε συ πλάκα πλάκα το Ναύπλιο έχει πιο πολλούς τουρίστες από τη Θεσσαλονίκη...λογικό είναι!Χαρη εισαι υψηλο προσωπο εσυ δε μπορω να ερθω με το batmobile... αλλα με αυτο... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλύτερα να μάθει να το διορθώνει πρώτα και μετά να το αγοράζει. Που να κάθεται να ψάχνει για τεχνίτη;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.